Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMS v.65 CHEAT-TEMAT.

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to jest to VMware? mam 80 lvl ale nie pamietam pinu omg ;/... bo mailem ponad rok przerwy w maple i nie pamietam ;/... a jakis inny sposob na zarabianie kasy znacie??:P

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VMware pozwala na stworzenie kompa w kompie ;S wirtualny komp z odzielnymi procesami ,aplikacjami ,systemem

Opublikowano

zajebista sprawa :D... no tylko ja mam kompa sprzed wojny wiec se moge :D... ale jeszcze 2 miesiace urodziny nowy komp to cos mozna poprobowac :D... a teraz mam ferie wiec bede codziennie bocic moze troche kasy sie uzbiera i zrobie tego dexlessa mojego wymarzonego :D

Opublikowano

taa... VMware swoją drogą... trzeba mieć jeszcze ziemnne IP... bo niestety ale nie można grać na 1 IP :(

Opublikowano

@up

Tak jak ma Yoooj. HotSpot i zmienne IP nie potrzebne.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

jak nie trzeba mieć zmiennego ip to już sciągam... ;] znajde spota w fm 1 i bede sprzedawal ore za 1 k ;O

Opublikowano

Ja wchodze z jednego IP na 2 konta i nic zueego sie nie dzieje :> wogole Maple to evil gra jest ponad 80~ cpu mi ciagnie:S

PS.VMware ciagnie mi wlasnie 700mb ramu :D

Opublikowano

no i nastepny gosc ktory bedzie zarabiac miliony!!:D ja juz jade 6 godzine bocenia non toper i wiecie ile mam? 630k czujecie to?? ladny majatek chyba juz kupie ilbisy i wsyztsko aaaaaa

Opublikowano

kacper wbi jna bocie 60lv. kasa będzie 2x lepsza. Ja mam tylko 2mb ramu nic się nie dzieje :P 44% zużycia CPU. :>

Opublikowano

@up

Działa na jq w Sleepywood. Na 15, 30, 60 lvl.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

znalazlem jakiegos tego bota teraz ide go wyprobowac ale na tym forurm duzo ludiz pisalo ze bana latwo dostac :D... ale tam trudno hahaha :D

@EDIT

hahahaha takkk moj pierwszy milion zarobiony :D... cos pieknego jeszcze 3 i mam steelsy do mojego pro dexless sina hahahah :D... fajne ten ore rushig :D...

Opublikowano

Tak, ale można zachować szczególnie na yellonde fajnie się boci zero ludu praktycznie ^^ i mogę wam powiedzieć, że w godzinach od 6rano do 18 nie będzie Bana ^.^

Opublikowano

@2xup

Skąd takie informacje? :>

Gdzie botujesz, na jakim serwerze i jakim botem? ;P

@down

Demethos(?) lub tak jak ja na niego mówię domestos.

@2xdown

A co ma tryb windowed do LiveBox'a?

Km5iG.png

Opublikowano

ja botuje na tym drugim nowym servie de cos tam hahah nie pamietam nazwy :D... i tez calkiem fajnie ale wolno idzie bo tylko 15 lvl tam mam... a wiekszego nie chce nabijac bo zarobie kase i zrobie dexless sina <rozmarzony> haha :D...

Opublikowano

Da się jakoś zrobić żeby nie minimalizować MapleStory i botować 24/7 ? Gdy minimalizuje grę to net mi się odcina. LiveBox rox

Opublikowano

Yooj,masz zle info =] ja dostalem bana o 17 43, + kazdy cheater ktory jest juz jakis czas w temacie wie ze nie mozna dostac bana od 7-17 =] bo to godziny w ktorych NIE MA gmow online. przypomina mi sie Windia =] jak gra ktos na domestosie to zapraszam, moge fundnac all eq do 70 lva.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...