Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMS v.65 CHEAT-TEMAT.

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Yellonde mówię, pewnie Bana dostałeś jak był event. :P niech zgadnę początek grudnia? :P Nie powiem skąd mam takie info. Powiem tyle OreBot praktycznie działa 16h dziennie ;d, w sobotę na niedzielę ponad 30+h, tak samo jak Bot już 43lv. =D a 3 dzień minął.

Opublikowano

ja mam 220 mil... >.< tylko ze ban do 21 lutego ;p 9x priest, jbc to wbijcie 90+ i zjedziemy zakuma =] lub 50+ i mozecie wziac free helma, mam tam team do runow wiec jak chcecie to dajcie znac ;)

Opublikowano

nope, gram na innym swiecie i sprzedaje itemyt / skrole za nxa na mtsie :P w 2 dni 16k nxa. dostane unbana, przezuce kase na konto wlasciwe, tak samo jak nxa i bd gral :P a priest do botowania =]

Opublikowano

powodzenia =] przyda sie kolejny polak na domestosie =] dobra ide cos zjesc bo tyle co ze sql wrocilem ;) jakby jakies pytania to pm, to postaram sie pomoc =]

Opublikowano

jejeje 2 milion zarobiony :D... hahaha ladnie swietnie :D... ale na takie feriowe dni to jest dobre wlacze rano i ide gdzies i lajcik :D... potem tylko sprzedac te opre i na nowo :D..

Opublikowano

Ufffff po 2 latach LiveBox naprawiony xD Mam kolejny błąd. Gdy pojawia się w iMaxMacro komenda Left to wtedy error wyskakuje ;/

Czytałem na CEF'ie trochę i możliwe że to przez moją klawiaturę ;/ Jest na USB.

Opublikowano

na jakims servie?? i kolo ktorej godziny?? ja sie teraz czaje z tym choc boce caly dzien a jak dostane bana to sie zdenerwuje moje 5 milionow ahahahaha :D... i bedzie dupa a nie dexless

Opublikowano

po 17, i zaloze sie o co chcecie :P sasiad tez dostal perma, bo mnie nie sluchal. cokolwiek robicie z cheatami \ ore rusherem tylko i wylacznie do 5 w tygodniu, w sobote / niedziele mozecie 24/7. i gwarantuje ze nie dostaniecie bana..

chyba ze sami cos zrabiecie ^^ @ Luzak np ;)

Opublikowano

Zomgzal nawet nie odpowiedziałeś na pytanie od kacpra, a mianowicie na jakim servie grasz?

Opublikowano

ja tak samo od 9 do 23 leci i jeszcze nic ale teraz bede wylaczac chyba bo wiecie ile pradu za to idzie hahahahahaah :D... a 5 milionow stracic tez w sumie nie chce :D wiem nie duzo ale zawsze cos :D

Opublikowano

Pradu wlasnie komp malo zre najwiecej monitor chyba ze masz mega wypasny sprzet ktory zawsze chodzi na 100%load ;d

Opublikowano

mega wypasny sprzet sprzed 4 lat czy 5 :D wogole cud ze maple mi an tym czyms chodzi hahaha :D... taki syf komp ze omg :D... fajnie sie gra na tym dementhosie malo ludzi :D... i narazie bana nie dostalem weee :D

Opublikowano

aha na scani ja tam nie gram... ja bota na dementhosie uzywam... mam

@offtop

wiecie moze czy na dementhosie bedzie wszytsko drogie jak to na nowych serverach zazwyczaj jest? bo chcial bym tak kupic wg z iles tam att i takie tam... gra ktos moze?

Opublikowano

@Yooj mam pytanie o jakim Bootingu mówi twój podpis ? bo szybko lvl ci idą widzę .. możesz mi na pW napisać??

Aha no i jeżeli chodzi o dementhos to tylko zależy na jakiego frajera trafisz wiesz.. ale nie powinno być aż tak źle bo wkońcu aż taki nowy ten serwer nie jest ;)

ja dzisiaj na bellaconie kupiłem itemki warte ok 80m za 48m xD:D bo takie przekręty robiłem..:P

Opublikowano

ja jestem uczciwy chlopak :D... ale tez by i sie cos takie przydalo jakies wg 8 att tanie gwiazdki i jakies inne... Yoooj mi tez mozesz odrazu wyslac jakiego bota uzywasz :D...

i to jets ten bol bo ja kompletnie sie nie znam na cenach na moim servie czyli dementhos :D wiec dupa... a jak to kupujesz?? chodzisz po fm i patrzysz co ludzie sprzedaja? czy po sklepikach postawionych przez graczy i szukasz tak okazji?

ja sie tam nie znam teraz chce kupic jakies wg z att ale cen na tym servie nie znam wiec dupa :D... poszukam ne necie moze gdzies beda poradniki hehhe :D.. a tak to botuje caly dzien na tym ore bocie :D i je dobre:D

dobra :D... ja zarabiam gdzies hmm 300k na 2 godziny? na dzien wyjezdzam ponad miliona ;d... ale i tak nie wiem jakie ceny... mozesz sprawdzic ;d i daj znac w grze nick Mesajah

TAK!!! odzyskalem mojego 80 WK i etraz becie bocenie juz leci bot :D... tylko szkoda ze na windi ;/... ale leci kasa bedzie :D... jak dobrze ol je :D...

jaki chanal? hahahah :D... ja to selluje na trade te black ore ladnie to ludzie kupuja i za nx kupie glovsy i inne tam jakies rzeczy i good :D... tylko nie mam miejsca na postacie a daty nie pamietam jaka dalem :D...

widzialem ze koles 100 chcial kupic za 1710nx wiec lajcik :D... hahahaha... daje podobne ceny i sie oplaca nazbieram 1000000 nx i kupie eq za niego hahahahah <marzenia>

na trade systemie nie da sie oszukac... chyba :D.. a u ludzi nie wiem ja to bede sellowac w sklepie bo nie chce mi sie biegac :D...

tez to mam :D... nie wiem czemu :D... ale tam trudno... i tak moge przy tym siedziec a na noc nie dam... a jutro wogole nie bede na kompie buuuu ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...