Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Tr]New Private Serwer -Honestmt2

Ganjaa Kendzior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typowy serwer 4FUN,jak znam życie to padnie za dwa tygodnie.

Fajnie się gra.

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

zobili by resa postaci- Gm-mode zjebal serwer

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

A wiec tak, dostałem bana za... za nic kurwa za to że biłem na wolnym !

Serwer się zepsuł bo kurwa banują za nic...!!!

PS : Z tej strony xwojox / wojoo ^^

JEBAĆ TEN SERWER!

Gram na priv metin2 i na pl-u s17 nick na pl-a dam na PW, a na privie gram pod nickiem BuFFka .

Oto link : http://www.mpcforum.pl/topic/322828-durablemt2-beta-pl-dedyk/ Serdeczie zapraszam na serwer i do gry na jinno.

Zbieeeram " - " ! ; DD

Opublikowano

nie polecam serverka zbanowali mnie za nic nie grałem z jakieś 2 dni wchodze a tu konto nie istnieje żal mi ich a troche mi szkoda ninji 99 lvl z bezduszkami+9 i wgl.nie polecam serva

Opublikowano

Fajny serwerek + ode mnie masz ;]

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Witam !

Ja powiem tak, serwer byłby fajny gdyby nie włączali GM Mode i gdyby usunęli zwoje przywoływania Bossów/Metków. Często serwer OFF. Średnio go polecam.

Pozdrawiam MetinDriver = Raju Jinno Forever ; **

Nowicjusz
Opublikowano

Dzieci,

Czy wy musicie psuć wszystkim przyjemność?

Myślicie że jesteście fajni jak wpiszecie shutdown.

Ktoś się stara, zabespiecza serwa, placi 200 zl miesięcznie żeby takie gówniarstwo rozwaliło całą prace w tydzien?

Zastanówcie się co wy robicie, nie podoba się - nie grajcie i nie psujcie innym zabawy.

Rea

Opublikowano

Nie reklamuj serwerów! a poza tym ten cały nexusmt2 to gówno...

@@edit

Rea jeśli możesz napisz do Polata aby wycofał te jebane epiki i kd masakry i inne ^^ bo serwer naprawdę długo nie postoi ;/

Gram na priv metin2 i na pl-u s17 nick na pl-a dam na PW, a na privie gram pod nickiem BuFFka .

Oto link : http://www.mpcforum.pl/topic/322828-durablemt2-beta-pl-dedyk/ Serdeczie zapraszam na serwer i do gry na jinno.

Zbieeeram " - " ! ; DD

Opublikowano

Ehh ... Szkoda gadać !

Wam dzieciom N3oStrAdY (nie chcę nikogo obrażać) komputer robi już całkiem wodę z mózgu, idźcie lepiej troszkę do książek bo nie wyrabiacie z tą Wasza całą dysleksją. Wyzywacie innych porządnych i uczciwych graczy od, tu zacytuję: "dzieci" "N3oSów" a najprawdopodobniej sami nimi jesteście. Człowiek, który myśli z głową wolałby chyba być inteligentnym "dzieckiem", niż rozjebanym "N3OsEm", który uważa siebie za "starą kurwę" i jeszcze obrażając innych graczy się tym chwali. Tą waszą "pseudo inteligencje" macie już (najprawdopodobniej) zapisaną w genach po swoich rodzicach. Możliwe iż Wasi rodzice też byli życiowymi nieudacznikami (być może dalej są). Więc gratuluje Wam (aczkolwiek nie zazdroszczę), dalej myślcie z głową, tak jak robiliście to do tej pory ! Ja już skończę mojego bezsensownego posta, Rea się starała, mówiła Wam dobrze, ale jak widać to nic nie daje.

Może jeszcze kiedyś się spotkamy, w pełnej grupie uczciwych ludzi, która będzie nosiła nazwę Brillance.

Pozdrawiam ! MetinDriver

Opublikowano

Ja nie wiem jak wy ale ja z kolegą u góry się zgadzam,Racja wyzywają siebie nawzajem a sami nimi są i to jest prawda.

@EDIT Nie zapomne wspomnieć że przez was dzieci serwer padł!Nie ma takiego drugiego!Dzięki ^^

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Bo wiem bo gadałem z GA na e-mailu i serwer padł przez jakiegoś GM'a bo dal dzieciom GMOD i wpisali shoutdown i coś się z serwerem stało nie dało sięnaprawić no to go usuną koniec kropka i fajnego serwa juz nie wielkie dzieki ^^

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Mod zamknij juz temat to juz nie ma sensu ;]

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

wojoo o mnie zapomniał GearBoxPL ;P

Dziękuję za wsólne chwile spędzone razem szczególne dla Mawy i wojoo żegnam GearBoxPL.

14takpv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...