Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Tr]New Private Serwer -Honestmt2

Ganjaa Kendzior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sciagnalem z stronki tego launchera 25 mb i wklejam go do clienta chinskiego mianowicie longju i wyskakuje mi blad ... ktos wie dlaczego ?

Opublikowano

Ostatnio bylo zbugowane m2.. dzieci chyba nie maja co robic .. ciekawe co sie bedzie dzialo na swieta jak nie beda szly do szkoly .. ;/

Opublikowano

Może ktoś spol spakowac w winrara i upladnąć na np rapidshare? :> ; D Baaardzo Proszę ;D .

Byłbym zaszczycony gdyby mi ktoś Postawił +'ika ;)

Opublikowano

ja pierdole dzieci jebane co chwile wywala jak jestem w miescie i lagi ze chuj:///

@EDIT

OmG Wywalilo i off serwer;/

Jesli dasz - Jestes Spoko Ziomek

Jezeli dasz + jestes LamuS!

10 V

20 V

30 V

50 V

100 X

150 X

200 X

250 X

300 X

350 X

400 X

444231786.png

18706.png

Opublikowano

Teraz serv znowu off .. Tyle osob wydalo duza ilosc kasy aby zrobic dobra bron , kupic hwangi itd .. Duzo czasu poszlo aby wbicwysoki lvl .. a teraz jakis polak dostal gm i sobie wlacza gm mode i dzieci sie ciesza a cala praca byla bez sensu krotko mowiac . A kilka osob ma eq od gm z 9999 % i dedaja wszystkich na wolnym .. Poprostu GM ogarnijcie tego serva !

Opublikowano

Tak jak UP ...

Niech ogarną tego serwa bo zejdzie na psy o ile juz nie padł (możliwe, że ktoś wpisał komendę "/SHUTDOWN" ...

Gram na priv metin2 i na pl-u s17 nick na pl-a dam na PW, a na privie gram pod nickiem BuFFka .

Oto link : http://www.mpcforum.pl/topic/322828-durablemt2-beta-pl-dedyk/ Serdeczie zapraszam na serwer i do gry na jinno.

Zbieeeram " - " ! ; DD

Opublikowano

Wiecie, gralem dzisiaj na tym serwie, i to co tam sie dzialo - widzialem pierwszy raz w zyciu w obojetnie jakim metku. Kazdy pisal na glownym GMMODE i GMMODE... gdy to przeczytal prawdziwy GM, jak myslicie? Co sobie pomyslal? POLACY. Wiec mi sie wydaje ze zostaly poblokowane dla nas porty, lub polskie ip. Stronka działa. Reje działa.

...mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa...

Opublikowano

UP

Mozliwe yangi wyrzucali i bugowali mapki tez polacy i przez polakow z servem ciagle byly jakies problemy ... Ale z dziecmi tak to juz jest ;/

Opublikowano

Tak ale zobaczmy zachowanie gm ktory kilku osobom daje itemki i slucha dzieci ktore pisza o GM Mode i tylko daje ostrzezenie zeby sie nie bawic ...

Opublikowano

Off 4ever raczej nie jest bo jest zostaniesz połączony ale ten gm mode to przesada neosy bawiły się bosami i metkami a lagi takie że grać się nie dało

14takpv.gif
Opublikowano

ej mała prośba mógł bym poprosić adres ip serwera ???

z góry thanx

Robię Fora Dla Sieci Serwerów counter-strike,Metin2,Minecraft i inne ;D

4utmdgjpg.gif

addw.png

Opublikowano

Jak większość Tureckich serwerów

Fajni handlarze .

Zagram ;] Zmieńcie sobie ip na Tureckie ^^ programem :

Auto Hide IP

drewg.jpgwwejackswaggersignature.jpg

undertakerh.jpg23775657.jpg

,,Because I'm The MIz And I'am AWESOME!!!''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...