Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Tr]New Private Serwer -Honestmt2

Ganjaa Kendzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wczoraj server działał a co padł już wiecie może coś na ten temat ;p dam za pomoc +

;0 pozdro..

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no wczoraj server działał a co padł już wiecie może coś na ten temat ;p dam za pomoc +

;0 pozdro..

Opublikowano

tak czytając wszystkie posty to Kurwa wszystko przez neo : / omg..

server był spoko ja już miałem pro eq .. 97 level i poszlo sie rypać ;/

Opublikowano

Cala praca na marne .. ktos sie wlamal i co chwile wlaczal gm mode powiedzial dziecia jak wlaczac i neo kazdemu dawaly 1 lvl itd ... krotko mowiac rozpieprzyli w ciagu 5 min calego serva ;/

Opublikowano

mialem pro eq 95 lvl gralem ninja dagger w jinno - szkoda serwa

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Ehh nawet nie zdążyłem zagrac ;( Serwer the best . Moim zdaniem powinny byc jakies zabezpiczenia przed NEO'sami xDDDDDDDD

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

No wlasnie dzialaja .. a wszyscy pracowali na dobre eq a teraz neo wpisuja sobie komendami eq .. A ja wbijalem 97 lvl i kupowalem eq i zajelo mi to duzo czasu i pracy a teraz neo maja komendy .. Wiec jaki byl sens mojej i pracy innych graczy ?!

Opublikowano

server jest jest teraz wylaczony z przypatkow technicznych moim zdaniem chyba choca jakies zabezpieczenia czy cos ..

bo oni go co chwile robia bo jakies dzieci wejda i sie bawia gm mod i wylaczaja raty itp . dla mnie to jest zabwane ..

ale coż dzieci neo muszą być .. dostanoa kompa na komunie i internet i sie bawia ,, i kurwa za takie cos powiny leciec bany a nie jakies przecieki na servie by wkoncu to jakos ogarneli a nie jakies dzieci 12lat maja i wchodza i sie bawia gm modem i eventy robia i takie itp.. i potem jak wchodzisz to caly server laguje .. pozdrawiam

Kamil i wesolych świąt i szcześliwego nowego roku nie wiem ale dzis mozliwe ze server bedzie wylaczony bo swieta sa i chyba nikomu sie nie bedzie chcialo wlaczac serva i bawic i pilnowac dzieci neo ..

Opublikowano

mi przez spolszczenie nie dziala pisze ciagle zostaniesz polaczony. a patcher (lanucher) nie dziala ;/

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

wiem ze wczoraj dzialal ale cos pojebalo kazdemu chce sie grac nie dosc ze fajny server do wylaczyli nie wiem po chuja ..

czemu polskiego takiego dedykta nie ma to nie wiem ..

Opublikowano

Up@

Zagadzam się z Tobą

w święta Team tez musi odpocząć od ciągłych poprawek itd. na serwie

logos45.png

KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl

Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie)

Opublikowano

Serwer znowu zbugowali.... Nie opłaca się wogóle dawać takich serwerów na forum, bo to 99% że padnie...

...mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa...

Opublikowano

Polat taż ma swoje życie dajcie mu odpocząć i tak siedzi dużo na serwie więc...

a co do serwa wszystko jest git kiedy gm mode off... włączą gm moda MaSaKrA

14takpv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...