Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bf Play4Free

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , trwają zamknięte testy gry Battlefield Play4free

http://battlefield.play4free.com/

http://www.bfplay4free.pl/

zapraszam na forum związane z tą grą :]... Nie jest to strona konkurencyjna z MPCforum.pl

W tym temacie będę również imformował o tej grze zanim się nie rozwinie ;]... Zapraszam wszystkich do tej gry , mam nadzieje że będzie ona hitem :] Pozdro

Wymagania do gry są jak w BF 2

Przyjmę key'a do gry na PW

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o.O ja jeszcze nie dostałem , a poprosiłem o key'a pierwszego dnia... Co to jest ;/....

Na czym masz poczte.?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Up

ja dostałem od razu po wysłaniu :D Już pobieram.

Ale są 4 klasy:

- Assault

- Medic

- Engineer

- Recon

a co do wyglądu bohatera to jakoś przypałowo wybierasz tylko włosy, karnację i czy ma mieć brodę czy nie. Wiem, że myślicie teraz,

że to to samo co w bfh ale musicie to najpierw zobaczyć, a potem będziecie mieli to samo zdanie na ten temat co ja ^^.

@edit

e-maila mam na Gmail.com

Opublikowano

Ja mam na onecie.! I jeszcze nie doszło , a onet to takie gówno że może już nie dojść.... :/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja mam na onecie.! I jeszcze nie doszło , a onet to takie gówno że może już nie dojść.... :/

Proponuję założyć maila na gmail i spróbować jeszcze raz? Ty używasz poczty z onet? Heh...

Opublikowano

Hmm.. A jam mam na gmailu, link z potwierdzeniem rejestracji przyszedł, a kod nie ;P

(_)

Opublikowano

Kurde xdd domnie jeszcze nie doszedł a mam na o2.pl :P

i dodatkowo zrobilem konot na z emailem na gmail ;p czekac ...

30364378.png

Opublikowano

Hmm.. A jam mam na gmailu, link z potwierdzeniem rejestracji przyszedł, a kod nie ;P

Ja również :unsure: Może ktoś wie czy jeszcze kody wysyłają...? :huh:

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Też jeszcze nie dostałem na żadnego meila... poczekam troche może dojdzie :]... Na razie troche po szukam i może znajde jak to jest z key'ami , tzn. o 18 bo teraz wbiłem na chwile...

@wyczytałem że trzeba czekać na swoją kolej.! Powodzenia

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi przyszedł link aktywacyjny bez kodu , niby konto aktywne , ale trzeba czekać na klucz :mellow:

Nom niestety trzeba czekać jak napisał Mąka... facepalm.gif

Poczekamy zobaczymy... Ciekawe czy trafimy na naszą "kolej" :P

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

a ja dostałem klucz :) właśnie istaluje

P.S mam poczte na interii

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

BF Play4Free jest takie samo jak bfh :D

(Tylko inna grafa itd.)

Ja się zaerejstrowałem tydzień temu i dalej nie mam beta-key'a :/

Ps. jeśli chcecie zwiększyć swoje szanse zróbcie pare kont :D (na emailach które nie były używane do gier EA)

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

BF Play4Free jest takie samo jak bfh :D

(Tylko inna grafa itd.)

Myśląc tak jak Ty to każda gra jest taka jak BFH tylko ma inną grafikę, producenta, bronie, nawiązuje do innego wydarzenia. Ale to ciągle te same gry, no ja nie wiem co oni sobie myślą robiąc te nędzne kopie ...

Opublikowano

RaV1996 a kiedy sie zarejstrowales? i czy grales wczesniej w herosa?

p.s. ile ten battlefield waży?

Zarejestrowałem się jakiś miesiąc temu, a w Battlefield Heroes gram już prawie rok :D

Battlefield play4free waży około 1 gb

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...