Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bf Play4Free

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli grafa w 70% jest taka jak na filmiku

to macie nieźle w głowach że to ten sam Engine ... to jest usprawniony silnik BF2 ...

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja czytałem gdzieś że można zdobyć ten key wygrywając jakoś rundę w bf heroes

Czy to prawda?

Opublikowano

Nie.! bardziej prawdopodobne jest to pierszeństwo mają Ci co grają w BFH , ja tam czekam i czekam może się doczekam...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ja gram w BF2 (znaczy grałem) BFH, BFBC2 ... i nic, keya nie widać...

Opublikowano

Ja grałem w battlefield heores z miesac czy dwa i tez jeszcze nie dostalem a dawno tam wysłałem i wgl =\

30364378.png

Opublikowano

Możliwe że wysłali już wszystkie beta key

Może mieli tylko ograniczoną ilość tych kluczy do beta testów i będzie trzeba czekać do otwartej bety.

Tak czy siak czekam na key :D

A tak przy okazji zauważyliście że filmiki z tej gry które wrzucali na youtube beta testerzy zostały już usunięte przez prawa autorskie?

Opublikowano

Nie wysłali wszystkich kodów.. trzeba po prostu czekać.

Wszystko jest napisane po założeniu konta.

"You're in the beta queue!".

Obawiam się, że ta kolejka jest niestety dość długa. ^^

Opublikowano

Nie wysłali wszystkich kodów.. trzeba po prostu czekać.

Wszystko jest napisane po założeniu konta.

"You're in the beta queue!".

Obawiam się, że ta kolejka jest niestety dość długa. ^^

też mi tak się wydaje mnóstwo osób pewnie zakładało konta w pierwsze dni bety a ja dopiero 3 dnia wiec se poczekam (o ile w ogóle dostanę ten key)

Jestem pełen nadziei :D

Opublikowano

Do końca roku trwa z tego co wiem zamknięta beta więc przędzej się otwartej doczekasz ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja chce Bete !! xdd chce juz czitowac :xD zartuje

Ale pograłbym sobie w porzadna gierke.

Jak ktos ma Key Beta niech mi napisze plssss =\

30364378.png

Opublikowano

Człowieku wiesz jak trudno o tego key'a... Ja nie dostałem jeszcze key'a ale mam od kumpal konto i gra fajna ;d... Możesz być na bieżąco z grą wbijaj na moje forum :]... Tam będę starał się informować... Beta zamknięta kończy się na początku roku i otwarta sie zacznie :]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

szkoda że dopiero od nowego roku się otwarta beta zaczyna bo chciałem mieć tą grę na święta :D

no cóż zostanę na razie przy TF2 i CrossFire

Opublikowano

Mi key przyszed a nie wysyłałem prośby ;D

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

Mi key przyszed a nie wysyłałem prośby ;D

a kiedy?

Opublikowano

a kiedy?

jakiś tydzień temu

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

@@

Wczoraj zostały rozdane następne 4.500 kluczy do zamkniętej bety.! może też tam jesteś w 4,500 , zobacz na poczcie

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No jestem, ale bardzo się zawiodłem na grze...

ponad 80% graczy narzeka na laggi, nie wiem od czego to zależy gdyż na moim PC gram w BFBC2 na max detalach a w BF P4F na minimalnych mam teleporty ... ale zobaczymy, może w następnym update będzie to naprawione

Opublikowano

a ja cały czas nie dostałem :(

Jak by ktoś mógł i nie potrzebuje key to mógł by mi go wysłać będę wdzięczny

Opublikowano

Dość spore laggi, cała masa bugów, jak na razie nie gram, poczekam na update i zobacze czy wtedy będzie można jakoś w miarę dobrze grać, ale widzę że gra ma wielki potencjał. W przyszłości będzie hitem.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Gra fajna, ale w becie tylko 1 plansza, strasznie laguje i tylko zdobywanie miejsc. A co do klucza, może komuś wyślę ;P

(_)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...