Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imetin.Pl [Pl] [Dedyk]

tenior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 1 kasa dropi dosc szybko do 60lv masz ponad 100kk

po 2 najlepiej zarabiac (dopiero ok 75 lvl) na rybkach 1 rykoa 1kk kupujesz ok 45 rybek sr1(czasem 0 czasem 2,3 mi raz nawet 5) malz. Jak tak wydropisz ok 10 malzy otwierasz musi ci dropnac conajmniej 1 perla (800kkk) chyba ze masz strasznego pecha (mi raz z 20 malzy 1 perla a z 3 malzy tez 1 perla). Zalezy od szczescia. pzdr:)

aha i rybki sa u Handu-Up i prawie nigdy sie nie oplaca kupowac malzy ani od graczy ani w sklepie

@edit

Dzisiaj to mialem farta... 43 malze i 2 perly w tym 1 poszla na syrka

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E okradli mi konto wtf? Zlodzieje no @NIE POLECAM @

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Serwer baaardzo przyjemny. Można mnie spotkać pod nickiem takim jak tutaj w Jinno.

Gra się całkiem przyjemnie. Meeega szybki exp! Brak lagów, duża ilość graczy. Serwer jest nastawiony za zarabianie yang co bardzo mi się podoba. Z mobów, z dropa z handlu - opcji jest b.dużo. Ceny w itemshopie bardzo przystępne. 4 kanały, które zmniejszają tłok na spotach to bardzo dobre rozwiązanie. Team jest ciągle aktywny (pozdrawiam Zagłade). Każde grzechy są od razu banowane. Nie wiem co by tu jeszcze napisać. Polecam wejść i zagrać. Pozdrawiam Fifolski.

f.png

Opublikowano

Serwer bylby jednym z najlepszych prwyatnych serwerow na swiecie!!!!!!!!!!! gdyby nie to ze jest ten zajebany IS jezu nigdy niczego na zadnym serwerze nie kupilem z is i niezamierzam poco mam wydawac sianko na privy jak i tak znajdzie sie taki co wyda 6x wiecej bo ukradnie babci ostatnie pieniadze na leki...

To mnie najbardziej wkurza ja sie mecze tydzien nad zrobieniem pro konto ubiciem riperka wydropieniu stalki i zrobieniu full epickow a takie dziecko zacznie grac wchodzi na strone i przez 30 min staje sie najlepszym graczem w grze bo kosi kazdego jezu to poprostu porazka i tyle....

A co do samego serwera to zajedwabiscie zajebisty i tyle@@@@@@

Za duza ta ninja

Opublikowano

tak ogolem serwer jest fajny tylko niemialem co z kasa robic i gre skonczylem bo nie chcieli banku zrobic;///

sygnadomohaa.jpg

33623.png

31887.gif

76561198039684714.png

Opublikowano

Masz + za reklamę

Wszyscy tak polecają serva, więc też zagram ^^

@Edit:

"Twoje konto jest zablokowane". Hmm czyżbyście aż tak mnie nie lubili żeby dać bana nawet nie zrobionemu charkowi?

Hmmm a czy muszę sciągać spol żeby zagrać?

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Masz + za reklamę

Wszyscy tak polecają serva, więc też zagram ^^

@Edit:

"Twoje konto jest zablokowane". Hmm czyżbyście aż tak mnie nie lubili żeby dać bana nawet nie zrobionemu charkowi?

Hmmm a czy muszę sciągać spol żeby zagrać?

Odbierz e-maila ktorego dostales i potwierdz aktywacje konta klikajac na link w nim ..

A spol nie musisz mozesz chciagnac clienta i grac a jak chcesz mozesz na spolu jechac^^

Za duza ta ninja

Opublikowano

Serwer super grałem 2 tyg ,potem odkryliśmy że można lajtowo expić przez BUG o którym szanowny team dowiedział się dopiero po 5-7 dniach od jego użycia ,a używałą go cała topka. No Parodia i jeszcaze my [topka] mamy dostać BANY za bugusing za niedopilnowanie teamu . PARODIA !

Pow3r .

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

ej jak się polączyc z serwem <daje na imetin> patchuję mi się i daje Rozpocznij grę i nic się nie dzieje....

???

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

potwierdzenie konta dostałem po 24h a jak sie loguje to pisze:twoje konto jest zablokowane... dobra pozdro dzieci:)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA .

Pozdrawiam Pow3r / robo12.

ahhaah i jeszcze ten ban dla PanaZuo na IP na MPC buahah ...

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Ej mam pytanie bo nie wiem czy grać łatwo tam zdobyć jakaś lepsza bron chodzi mi o bojowy zatruty itp i jak serw się prezentuje od tych co graja powiedzcie

Pomogę w zrobieniu serwera m2 w zamian chcę GM na serwie oraz + na mpc forum to co mogę pomóc przy serwie piszę na PW

Daj + to nic nie szkodzi a odwdzięczę się :)

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówiłem wyżej bo team nic nie robi z tymi cheaterami da im bana jak dostana zgloszenie na forum... To ,zeby siedzieli w dt i wylapywali tych cheaterow by gracze mogli normalnie zrobić DT RUN az do Ripera bez kicka to jest niemozliwe. Nie zamierzaja tam przesiadywac... wola na TS gadac.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...