Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imetin.Pl [Pl] [Dedyk]

tenior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze LuQuSo to ty

Hmm.... nie nie wszedzie tylko tutaj cos nie tak wyszlo bo Tojtek powiedzial ze za klniecie nie powinno byc bana a ja za to dostalem i za multi konto

sstwc.jpg

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten serwer niema przyszłości, jeszcze żeby dobić to dodali 6/7 bon do IS.

jeszcze do niedawna serwer był fajny, teraz jest po prostu do dupy...

Opublikowano

Wez przestan Martini mowic ze ci sie serw podoba w kazdym poscie w ktorym napiszesz

Kazdy ma prawo wyrazic swoje wlasne zdanie, a ty jestes tam TGO wiec sio stad

sstwc.jpg

Opublikowano

Serwer fajny troche 4fun troche hard taki pol na pol da sie grac nie ma lagow nie spotkalem jeszcze noobow chyba dlatego ze gram zawsze ponad 1 w nocy ale wtedy najlepiej sie gra:) + za brak 6 i 7 bonow ....ogolnie dobry client bez bledow atlantyda jest swietnie pokazana....nic dodac nic ujac prosze o kntakt admina na PW w miare mozliwosci POzdro

McAfeee

Opublikowano

O nie...Kupilem kilkanascie bryl zlota za 420kk sztuka i myslalem ze potem je sprzedam za 420kk...A tutaj za 100kk u handalrza lol?stracilem z 4kkk zeby miec 1kkk marne lol co jest...Serwer hujnia

Opublikowano

Jak dla mnie to nie jest 4fun i nie bedzie... Jedynym polskim 4fun byl helixmt2 czy tam helioxmt2 ... To byl 4fun wszystko co sie chcialo to sie dostawalo u kapitana full kasy full wszystkiego... Wszystkie wasze"4fun" serwy Polskie i tak podchodza pod is czy tego chcecie czy nie ... Jedyny madry to byl wlasnie tworca helixa... Postawil go na miesiac, padl bo nie mial funduszy ale pokazal jak powinien wygladac 4fun... Wyje...chane mam na wasze -- czy ++ to nie jest 4fun i watpie zeby powstal jeszcze w tym miesiacu jakis POLSKI 4fun jak nie znacie znaczenia slowa "4fun" to nie piszcie tak... jak juz macie pisac 4fun to lepiej piszcie easy/medium ... PEACE!!!!

Opublikowano

Nie polecam serwa wielkie dno!!! : ))

dostałem bana od [GM]VanDeBrod za niby DMG którego nie miałem..

bo jechałem kolesia który mial 10 lvli wiecej jak chcialem ..

i tamten napisał do niego że mam Dmg i mi dał bana : >

jak sie ma takich ludzi w teamie to pozdro .. ; )

banda dzieci reszte. : D

pozdro dla was i nie grajcie na tym szicie ; )

;*

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer dno , Przekręty w Administracji , GM ma wypowiedzi jak dziecko , kozaczy na ts ... , powody banów jakieś "sssssssss" "twarzowe" itp ... maskara dno i tylko dla kasy , z teamu ludzie robią eq dla gildii w MySQL eq inne niż wszyscy , bez sensu nie doradzam tutaj grania ...

Opublikowano

pojebany serv GA banuje za nic:) wiec nie polecam duze lagi sa trzeba miec clienta jak nie masz ban:)

co jeszcze dodam GA nie ogarniaja serv wczesniej czy pozniej dostaniesz bana:)

Buszmans3

13.12 ReVeN majza Obraza GA 20.12.2010 21:55

13.12 KaSa1 majza Obraza GA 20.12.2010 21:53

13.12 Mouse majza Obraza GA 20.12.2010 21:52

13.12 kasa4 majza Obraza GA 20.12.2010 21:52

13.12 DerDevil majza Obraza GA 20.12.2010 21:48

13.12 DJPapaj majza Obraza GA 20.12.2010 21:46

13.12 Czekoladowa majza Obraza GA 20.12.2010 21:45

13.12 Czekoladowaa majza Obraza GA 20.12.2010 21:45

Buszmans3

Data Gracz Admin Powód Wygasa

13.12 Tomciu majza Obraza GA 20.12.2010 22:02

13.12 Buszmanka3 majza Obraza GA 20.12.2010 22:02

13.12 BM majza Obraza GA 20.12.2010 22:02

13.12 Buszmans3 majza Obraza GA 20.12.2010 22:01

13.12 WojokHeH majza Obraza GA 20.12.2010 22:01

13.12 Damik936BUFF majza Obraza GA 20.12.2010 22:00

13.12 Mousse majza Obraza GA 20.12.2010 21:5

Proszę bardzo tak GA dał mi bany na all postacie na postacie i na postacie gildi all więc ja niewiem Ban za nic ... NIEPOLECAM

jestersplash2.jpg

Opublikowano

ten serwer jest nudny jak nie wiem co .... jezeli dobije sie juz 105 lvl .... gra zaczyna sie nudzic nie ma expowisk a w v2 atlantydzie z calego spotu leci po 2 lub 3 % czasami mniej .... na 109 lvl nie leci prawie wcale wiec nawet nie dobijam lvl . gm mial dodac nowe mapki nowe bronie i nic nie dodal. wciaz to samo nic juz nie ma na tym serwie. jezeli gm bezie tak laskaw i doda nowe bronie nowe mapki gdzie mozna expic to moze zaczne grac a tymczasem zegnam sie z serwerem.

a tu cos dla calego teamu : ogarnijcie sie wkoncu przejzyjcie na oczy i zacznijcie myslec !!!! w waszym teamie sa same ulomy dzieci ktore nie skonczyly podstawowki....

tyle wam mamdo powiedzenia NQ

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...