Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imetin.Pl [Pl] [Dedyk]

tenior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha je myslisz ze Veritas ci to powiedzial dla jaj ze to ja to mi sprawe wytoczysz ;d

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha je myslisz ze Veritas ci to powiedzial dla jaj ze to ja to mi sprawe wytoczysz ;d

Ciekawe czy później będziesz taki cwany.

Osoby które użyły gmode zostały zbanowane. Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Bede cwany bo mi gowno mozecie zrobic bo to nie ja ^^

A tak po za tym chcecie moje ip prosze pw nie mam nic do ukrycia

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

A ja wiem ,że to ty zrobiłeś sponsor wytoczy Ci sprawe o włamanie na serwer. Prosiłbym moderatora o podanie tego pana ip na PW.

Z góry dziękuje.

Nie kozaczcie tak, nie kozaczcie - bo się przejedziecie, hyhy.

I dostaniecie sprawe od Aziz Natour za zajebanie szablonu :*

Opublikowano

Nie kozaczcie tak, nie kozaczcie - bo się przejedziecie, hyhy.

I dostaniecie sprawe od Aziz Natour za zajebanie szablonu :*

@Kouta IP tego Pana już jest.

@bullett szablon nie nalezy do Natoura, jak nie wiesz skąd i czy czasem nie został on zakupiony to nie oczerniaj publicznie.

Opublikowano

Jak widać jesteś mało inteligentny, szablon ten należy do imetin.net, kodowanie jak widać jest całkiem inne.

Co do Aziza to zapewne nawet nie znasz jego cennika więc oszczędź sobie.

Opublikowano

@Kouta IP tego Pana już jest.

@bullett szablon nie nalezy do Natoura, jak nie wiesz skąd i czy czasem nie został on zakupiony to nie oczerniaj publicznie.

I co Wam da IP ? Zrobicie mu coś ? To jest karalne ^^

Poza tym gdyby było mu to w interesie to serwera byście na nogi już nie postawili...

Udowodnił że macie słabe zabezpieczenia... Możecie sie cieszyć że to sie skończyło tak a nie inaczej bo zawsze ktoś mógł na prawde na szkode serwera zadziałać ; )

Bolerov1.png

Opublikowano

I co Wam da IP ? Zrobicie mu coś ? To jest karalne ^^

Poza tym gdyby było mu to w interesie to serwera byście na nogi już nie postawili...

Udowodnił że macie słabe zabezpieczenia... Możecie sie cieszyć że to sie skończyło tak a nie inaczej bo zawsze ktoś mógł na prawde na szkode serwera zadziałać ; )

Faktycznie sciągnąć darmowy bash panel i można takiej szkody narobić, następny inteligentny człowiek.

Opublikowano

Smieszni jestescie

Eleris.pl

Opublikowano

Z tego co wiem GA tego serva nie wyraził zgody na publikowanie tego servera, wręcz zabronił na mpcf.

Opublikowano

polecam serwa grać jinno

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

@up.. Ty wszedzie dostajesz niesłusznie bany <haha> =D

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

serwer fajny, ale team poprostu popierdolony!!

dziwne jest to, że ban za bug z handlen jest na 4dni, a za dmg na 2?? WIDZIAŁ TO KTOŚ KIEDYŚ?

ja właśnie dostałem bana na 4dni, ss z handlu wysłał ten co dostał potem ban za dmg, to jest nienormalne, każde moje odwołanie jest usuwane, jaka kolwiek skarga na kogos z teamu tak samo, to po chuja u nich temat odwołania i skargi na team??

Kiedyś bym polecił serwa, teraz nie.

Nie polecam bo z serwa sie zrobiło gówno

Opublikowano

Gówno? Ty mówisz ,że ktoś Ci usuwa to napisz to na pw do ,któregoś admina ,a on napiszę temat i nikt mu nie usunie .

Pozdrawiam Martini .

Brak kreatywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...