Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euphoriamt2[Pl][Dedyk]

i'm PrO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co już zrobiliście ;d ? włączam gre proces logowania ... bum brak gry ;d

EDIT@

20:28 : Restart z powodu podwyższenia expa

21;00 Event:)

EDIT2@

20;42 Serwer online!!!!

Opublikowano

Szymon a ty masz jakieś oświadczenie o popełnianiu błedów ? ale zgodze się z nim jeżeli zwiększycie o dużo to jutro all 80-90 lvl...

edit@ I'm Pr0 fajnie event może będzie ale wiesz jak sie nie zalogujemy to nie skożystamy ;d

2240284055.png
Opublikowano

Nie wiem co jest z teamem. ale w rankingu widnieje gracz BeBe ktory przed resetem mial 65 lvl i all itemy+9 a teraz ma 42 lvl i 36min gry. Ogarnijcie team bo ten serw szybciej padnie niz powstał

Opublikowano

tak pomyślałem, że podrzucę Wam pomysł, wypierdalać z tym szczekaniem na PW.

serwera nie polecam pełno cheaterów + I'm NoOb w teamie.

parę słów ode mnie.

g0Tef.jpg

Odkrywca
Opublikowano

Serwer Fajny spoko Team i fajni ludzie z serwera 0 hacków należy sie + za prezentacje myśle że też mi dasz

Opublikowano

Powiem wam tyle jak macie zamiar grać z team który daje sobie itemy z navi to dziękuje bardzo za taką grę ;] Jak było na NaidRPG BeBe[Hinczyk] serwer hard dopiero co dzień temu powstał al w smoczych +4/6 a ten w złotej i bojowym +9 .. ;/ Gdzie przypominam że perły trzeba było łowić ;]

Opublikowano

Tak serwera nie polecam koledzy gm dostają zwoje przywołania albo gm im daje bossy bo w ciągu minuty było z 20info o zabiciu bossa 0/10....

Opublikowano

Serwer na moje oko fajny. Pograł bym, ale mam mały problem. Gdy ściągnę spolszczenie jakiegokolwiek serwera mogę go tylko wkleić na pulpit. Gdy chce przenieść je do folderu np z metinem wyskakuje błąd że nie powiodło się przenoszenie pliku. I że powinienem uzyskać uprawnienia od Administratora komputera. Wcześniej miałem wszystko normalnie. Od niedawna mam taki błąd. Korzystam z Win7. Jeśli ktoś wie jak to ustawić proszę o odpowiedź na PW lub w tym temacie.

Z góry dzięki.

Jak się uporam z tym problemem na pewno zobaczymy się na serwerze.

Opublikowano

Uwaga! Dochodzimy, który GM stawiał Graczom Zjawy!~Dziś o 21:00 Mamy Zebranie kto Wylatuje z Teamu itd!

[ Ten kto stawił Zjawy: Dostaje Perma! Oraz Kasujemy jego wszyskie rzeczy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...