Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euphoriamt2[Pl][Dedyk]

i'm PrO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co jest z serwerem

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

tak jak koledzy mowili 3 pierwsze osoby (oprocz Wydra ) to sa Ninje kobiety czyli dmg hacki na 100% maja GM zalookaj do nich czy spota na skkila nie biora. bo to dziwne jest bo wiekszosc gra bez dmg hackow itp. ;]

Opublikowano

Ja z teamu serwer bedzie za niedlugo poprostu jakis jebany Kojak byly GM naszego teamu cos odwalil i wywalilismy go i teraz sie msci ale nie ma co plakac serwer bedzie a Kojak jak Kojak popierdolony czlowiek byl i bedzie Pozdro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Toudi95 swoja wyypowiedzia wlasnie mnie zniecheciles ;d jak tacy ludzie jak ty sa w teamie to sie nie dziwie ze serwer tak niedorobiony ;d brak kultury ;d nie brac dzieci do teamy tupu upa i nie bedzie problemow;d

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

i co wy na to ze ktos mógł sobie itemow narobic ;d nie podnoscic lvlu i bedzie mial teraz ;d ?bo skad bedziecie wiedziec ze mial gm mode ;d?

Opublikowano

sluchajcie ten byly GM tzn Kojak byl GM na innej wersji serwera a ci co dali sobie nawet item +0 ba 1 lvl usuniete konta

Edit@ dla mikewca a ty co bys zrobil jak by ci usunol baze danych serwera?! hmm...?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No jesli nie bd reseta to raczej chyba nie bd gral;] bo polowa graczy pewnie teraz ma stalki,zlodzieje itp. w eq;] no sry ale wtedy na takim privie nie oplaca sie grac;(

@edit Czyli co wszystkie konta co daly sobie lvl itemki itp. sa zbanowane tak?

Opublikowano

nie pisales co zrobil ;d a troszke kultury na forum nie zaszkodzi ;]dzieci czytaja .demoralizujesz ich ;p

a co do tematu to mam nadzieje ze faktycznie nikomu nic nie zostanie an kontach po tym

Opublikowano

Ok Toudi thx;] Ale ja pytalem sie grzecznie nie musisz krzyczec;] Zobaczymy jaka bd nagroda:D

@Jak w ratach to nawet lepiej;p ale jakis skromny itemek by sie przydal^^

Opublikowano

Sprawdzamy teraz logi może potrwać to dłuższą chwilę. Każdy item ,level dany przez jakiegoś Neo zostanie potraktowany słuszną nagrodą . A ci co grali słusznie bez dawania sobie levela,itemków będzie wynagrodzone.

Opublikowano

0_o ciekawe ^^ ;d jaka ta naroda bedzie ;p widzicie czasem warto byc uczciwym ;d;d;

@@edit jak juz 2 gm obiecal to i moze cos dadza;p

i pilnujcie odrazu kto na dmg biega itp ^^ choc to i tak na krotka mete ;p

Opublikowano

Toudi95 Ty sie zajmuj typami z dmg hackiem! patrz klea noname i CrazyFrog na dmg jada i WY teog nie widzicie pro elo Team ale do serva nic nie mam ;]]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...