Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Euphoriamt2[Pl][Dedyk]

i'm PrO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Użytkowniku o nicku "wszystko" serwer jest chwilowo off ponieważ trwa blokowanie bazy danych oraz sprawdzanie kont.Administracja nie wie dokładnie o której będą mogli ruszyć z serwerem.Dlatego czekaj cierpliwie.

2240284055.png
Opublikowano

niemoge sie doczekać poprostu i nierozumiem tego włączył się gm mode i zaraz było odliczanie do wyłączenia 2minuty i włączyli serwer znowu dalej było gm mode...

Opublikowano

Jak mialem swoj no-hamachi to byl chociaz on 18/7... a ten to sie opisac nieda...wkurza mnie juz to ogarneli byscie sie najpierw zrobili serwer sprawdzili wszystko a potem z reklama na mpc a tak tylko zniechecacie do siebie graczy... Kojak wg mnie ma racje... zablokowanie bash panelu 5min roboty... to dopiero sie usmieje jak benda jakies bugi na yang... serwer oceniam na 0/10 moze dlatego ze nawet na nim nie zagralem... Usuncie reklame na mpc zrobicie serwer i dopiero go do obiegu...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Do wszystkich nie jestem gm ani GA jestem zwykłym graczem tego serwa ale serwer stoi parę godzin wiec jak to bywa będą częste resety wyłapywanie bugów ,a wiec co za tym idzie nie wkurzajcie sie na TEAM ze robi resa a ty akurat bijesz metina.Oni wiedza lepiej czy zwiększyć exp czy nie wiec nie spamuj cie "gm daj więcej expa" od nich zależy TO JAKI BĘDZIE EXP wiec nie spamuj oni nie ogarniają sami juz tego co mieli zrobić wiec nie utrudniajcie im spamem. masz propozycje na pisz na PW Sypek i tyle

Opublikowano

Proponuje nową nazwe serwera hmm może : ResCo5MinutMT2

Beta była po to żeby takich resów nie było.

Nie można raz a dobrze?

Bez starego teamu ten serw nie ma przyszłośći.

Moge się założyć ze do 12:00 lub jak kto woli 00:00 bedzie jeszcze ok 3 resy ;]

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

nie tylko ciebie wszystkich loga

powiem krotko serw moze i fajny ale ci gm to powinni sie ogarnac bo za chwile go zepsuja juz sie powoli wszystko psuje ( nie chce przeklinac)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...