Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Sirosix'S Public D3D V4.6 *Opk, Unl. Ammo, Esp, Chams,....*

Sattiv3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam duży + Hack działał jeszcze wczoraj już dzisiaj mi nie działa nie wiem czemu:(

jak go włączam pojawia mi się takie coś!

hackb.png

proszę o pomoc daje + lub - jak kto woli........

Real Madryt

y5tbS.jpg

Opublikowano

@up Wydaję mi się że to nie jest wina hacka... Spróbuj bez hacka, jeśli będzie działać bez to to jednak hack. Prawdopodobnie, jeżeli to przez hacka, hack łączy się z folderem WarRock i przez swoją datę usuwa wersję warrocka po to by nadal działać. Chodzi o update gry. Usuwa żeby tj. ignorować update, bo każdy wie, że po update trzeba nowy hack. I on usuwa ten plik z wersją warrocka po to by nadal działać. Jeżeli tak się na prawdę dzieje to tego hacka już chyba nie użyjesz...

denzel221.gif

userbarekps2.png

rey2png.png

29884.gif

33072.png

32271.png

1050045320.png

Opublikowano

ja zmieniłem injector na xkarrak i mi działa bez crasha unl ammo oczywiście opk crash po paru rundach ale na tym injectoże bez crasha na unl ammo!!!!!!!!!!!!! bynajmniej u mnie

Opublikowano

Witam duży + Hack działał jeszcze wczoraj już dzisiaj mi nie działa nie wiem czemu:(

jak go włączam pojawia mi się takie coś!

hackb.png

proszę o pomoc daje + lub - jak kto woli........

ten napis na uptade od warrocka oznacza to żę nie jesteś z netem połonczony sprawdz łoncze potem martw się że ci wr nie działa po przeciesz on jest online daj plusa jak pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...