Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Sirosix'S Public D3D V4.6 *Opk, Unl. Ammo, Esp, Chams,....*

Sattiv3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, daję wam nowego haczka od SiroSixa - wersja 4.6 !!!

Screen:

9zpzwn.jpg

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9ba86f940c03be167588b414497e5c9f539287921440d8dee9a0186de87fcef7-1290800915

Download:

http://ul.to/1rgln3

A teraz coś od samego autora:

CHANGELOG:

-Added Unl. Ammo, Speedroll and Dig

-Added Telekill, Followuser, Killuser And ZombieOPK*fixed* <-- Thanks to Yazzn for addys

-Added PlayerOPK Beta, NoZombieDamage and ESP

Bawcie sie dobrze!

denzel221.gif

userbarekps2.png

rey2png.png

29884.gif

33072.png

32271.png

1050045320.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze o wrzucenie na inny download ;<

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

3,12 Mb? musi byc w pizde trojanow..

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

dziala opcja opk players?

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Unl.ammo nie działa na zombie ale działa na international.... opk player jak autor dodał beta czyli nie jest to opcja do sprawnego użycia<test>reszta opcji raczej działa

+ za wstawkę!

Opublikowano

Opcja PleyerOPK działa tylko na niektórych mapach, ale wtedy i tak są kłopoty, bo w tym punkcie jest przeważnie tylko jeden wrogi gracz, więc zabijanie jednocześnie wielu graczy nie wchodzi w grę, natomiast nie wolno używać PlayerOPK ze zdolnością Unlimited Ammo, a w szczególności rzucając w nich granaty, bo wtedy crashuje.

m1ci22k.png

Opublikowano

bardzo dobry hack ale opcja Player OPK crashuje po niecałej minucie no i oczywiście +

dawać - (+ nie zaskodzą:])

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7d4b05ae1c524d60ae8bbca2c220b14f.0.gif b0228ded10044a63bf00cfb9e8220217.0.gif

iuyko1.gif mca.png

Opublikowano

wszystko ok ale jak opk włonczę to albo po jednej rundzie crash albo jaki chcą mnie wywalić i jak mam włonczone opk podczas gdy nie wywalają to też crash niby fajne ale musi popracować na tym. Bo podczas 5 min gry to mnie 4 razy crash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...