Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Sirosix'S Public D3D V4.6 *Opk, Unl. Ammo, Esp, Chams,....*

Sattiv3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego mnie crashuje?

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego mnie crashuje?

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Ok , ok , już wiem ale ustawilem opcje Premium ON , i teraz gdy chce cos kupic z Shopu co bylo za preme to sie nie da pomocy ? pomozecie mi?

Opublikowano

ta premka jest widoczna tylko dla ciebie... myślałeś, że będzie normalna?O_o

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Aby włączyć opcje należy strzałkami do góry lub w dół wybrać odpowiednią, a następnie strzałką w prawo - włączyć a strzałką w lewo - wyłączyć.

Opcja Premium jest tzw. wizualna czyli tylko ty ją widzisz i nie działa ona w item shopie. Żeby kupić coś z item shopu trzeba mieć normalną premkę.

Ale hack już jest stary(fakt, że z 2 dni, ale teraz hacki nie działają tak jak kiedyś) i jak pisali inni u góry crashuje, więc jedyne co mamy do roboty to czekać na nowszą wersję.

Dzięki za plusy!!

denzel221.gif

userbarekps2.png

rey2png.png

29884.gif

33072.png

32271.png

1050045320.png

Opublikowano

@up Po godzinie to i to dobrze mimo że jest już z 2 dni. Fakt OPK Player jest niedopracowany ale przecież to <Beta> jak z resztą w menu hacka pisze.

Wy też nie macie International i nie możecie się zalogować na żaden inny w WarRocku?

Sory za odbieg od tematu ale po co pisać nowy...

@edit

Spróbujcie pobrać inny injector z tematu ,,SiroSix 4.6 Problem Rozwiązany" czy jakoś tak. Może wam zadziała lepiej...

denzel221.gif

userbarekps2.png

rey2png.png

29884.gif

33072.png

32271.png

1050045320.png

Opublikowano

Mam takie cos , wszystko ustawiam wchodze na zombie 1 strzal w zombie i poźniej , że jest blad z WarRockiem i Ze mam Debugowac i Czy zamknąc , i jak dam zamknąc to zamknie , a jak Debugowac to tez zamknie o co chodzi? , Stalo sie to od czasu co mnie zcrashowalo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...