Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen.

Gość WhiteSTAR1906

Rekomendowane odpowiedzi

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@ Shoter_Skill czytaj nasze wcześniejsze posty. Zdarza się też paraliż nasenny..

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja chciałbym spróbować, ale po 3 próbach przestałem się wysypiać więc to rzuciłem. Bardzo łatwo zapadam w sen i kocham spać :) ok. 3-5 min i śpię (jak nie zacznę myśleć...). Ma ktoś na to metodę ? Jak to pogodzić ?

Śpię bardzo głębokim snem, mało co jest mnie w stanie obudzić xD Także przez to będzie mi trudniej z LD.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up

<_< po co takie bezsensowne posty nic nie wnoszące do tematu ?

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

@RahRah

staram się :D

a co do tego rozdwojenia jaźni http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenie_dysocjacyjne_to%C5%BCsamo%C5%9Bci

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

pedobear napewno :O

za duzo horrorow ogladasz.

Sęk w tym że od kilku lat ani jednego nie oglądam bo czasu nie mam nie wiem co to ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

pedobear napewno :O

za duzo horrorow ogladasz.

Sęk w tym że od kilku lat ani jednego nie oglądam bo czasu nie mam nie wiem co to ?

Sry za dubla prosze o jego usunięcie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Koszmary nie tylko są, gdy oglądamy horrory ;) - przynajmniej w moim wypadku :D

lolzor.gif

Opublikowano

Mi sie śnił koszmar straszny to odwrocilem go w inna strone i byl bardzo mily sen :P Jakas Wiedzma spala na moim luzku ,a potem zrobiła mi loda heh

Odwrociliscie kiedys tak sen ?

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Mi sie śnił koszmar straszny to odwrocilem go w inna strone i byl bardzo mily sen :P Jakas Wiedzma spala na moim luzku ,a potem zrobiła mi loda heh

ale masz kurwa fantazje.

ja mam tak ze wiele razy wiedziałem że śnie, poprostu to czułem ale nie chciało mi sie nic zmieniać, po chwili o tym zapominalem i snilem dalej nieswiadomie... to pewnie dlatego ze jakos nie bardzo mnie to ciekawi i nie mam ochoty sie nad tym wysilac...

Opublikowano

To dlatego, że nie jesteś w pełni świadomy tego że śnisz :X chyba :D

lolzor.gif

Opublikowano

Ja tez mam moze z 3 swiadomki w ciagu tygodnia...

Mowie wam, przejebana sprawa ;)

Latasz na jakim moto chcesz , panny jakie chcesz :D

Ostatnio se wjebalem bolida formuly 1 i zapierdalalem po wiosce xDD

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Huh, ja wchodzę do LD za pomocą auto sugesti.

Autosugestia

Najprostsza metoda, często używana w grupie kontrolnej w celu porównania skuteczności innych metod. Polega na pójściu do łóżka z intencją przeżycia świadomego snu.

Tylko nie myślę o ld przed pójściem spać, tylko cały dzień ^_^

Zajebista sprawa ogólnie.

//Odkop

appletag.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...