Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen.

Gość WhiteSTAR1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od roku ćwiczę świadomy sen:)

fajna sprawa itp ale i tak Out of Body jest ciekawsze

pierwszy raz przeczytałem o świadomym śnie i o Out of Body na

co do świadomego snu to nie tak trudno się go nauczyć

trudniejsza sprawa jest z Out of Body

Ćwicząc świadomy sen nie miałem żadnych efektów ubocznych

Ćwicząc Oob często miałem drętwienia ciała,drgawki,przyśpieszone bicie serca, raz miałem uczucie jak bym umierał

tzn miałem takie wrażenie jakby całe moje ciało przechodziło w stan uśpienia (nie chodzi mi o sen) Najpierw przestałem czuć ręce,później nogi,później plecy i reszta ciała a na końcu traciłem już świadomość,

Wtedy szybko wyturlałem się z łóżka i upadłem na ziemie

Ciekawe doświadczenie :P

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich, właśnie oglądam ten poradnik i myślę że się szybko nauczę, bo bardzo chce. Chcę doznać tego zajebiste** uczucia, o jakim tutaj mówimy.

Opublikowano

tiaaa a potem będzie w fakcie

Zabił matkę kiełbasą, bo opętały go demony

poniżej portret pamięciowy demona:

beztytuuxws.png

LifeSro

FusionRoad

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Nie dziekujcie mi nic, to nie moje poradniki. Ja tylko je tutaj wrzuciłem, aby jeśli ktoś by chciał to niech sobie ogląda :D Ja ze świadomym snem skończyłem i tyle. Życzę szybkiej nauki, piszcie jak Wam idzie w tych doświadczeniach.

Opublikowano

Ostatnio też miałem akcje z wołaniem imienia :D , a już długi czas nie praktykuje bo nie mam czasu :D

No i ja się uzależniłem od OOBE :D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Były już takie tematy po co kolejny? <_<

Juz wcześniej się nauczyłem ale za filmik masz minusa...

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@VioiD były czy nie były, sam napisałem ten temat bo chciałem się spytać pare rzeczy, zamiast pisać, że taki temat był to lepiej nic nie pisz.

Opublikowano

Ja to kiedyś miałem śniło mi się że ide do łazienki [ wiadomo potrzeba fizlojogiczna ] i ktoś zaczął do mnie iśc z norzem i chciałem się przebudzic ale nie mogłem wtedy zrozumiałem że to prawda zaświeciłęm światło i to znikło nie wiem co to ale napewno to nie był duch z nożem

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja to kiedyś miałem śniło mi się że ide do łazienki [ wiadomo potrzeba fizlojogiczna ] i ktoś zaczął do mnie iśc z norzem i chciałem się przebudzic ale nie mogłem wtedy zrozumiałem że to prawda zaświeciłęm światło i to znikło nie wiem co to ale napewno to nie był duch z nożem

pedobear napewno :O

za duzo horrorow ogladasz.

Opublikowano

Ja Sobie spróbuje na święta i we ferie. Będzie sporo czasu :] bo teraz aktualnie nie mam za durzo czasu. Dość dobrze zapamiętuję sny :D nawet 2 bez tego poradnika :D tylko wiadomo, Nie tak przejrzyście :] Świadomy sen mój pierwszy byłby taki że... hmm... pobić wszystkie dresy z mojej szkoły :P

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

W wakacje tez sie w to bawilem :) Ale zaprzestalem przed 1 swiadomym snem :P Ogolnie jak juz gotowalem sie do 1 z technik, hipnogogi juz przed oczami skakaly to nie wiem czemu ale sie panicznie balem. Nawet nic nie moglem zrobic, jakby mnie cos trzymalo ;p Ale dzien kolejny byl poprostu jakis inny. Obudzilem sie wesoly jak nigdy, smialem sie sam do siebie. ogolnie full pozytyw na swiat :D:D

Opublikowano

Ja niedawno miałem 1 świadomy sen. Tak w śnie z niewiadomych przyczyn pomyślałem, że jak może byc jasno jak przed chwilą było ciemno :D, potem zrobiłem RT(test rzeczywistości) i wiedziałem, że jestem w śnie. Hura! Jaką radochę miałem :D Ale jednak nie wiem czemu za chwile się obudziłem ;/

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@RahRah aby świadomie śnić, potrzeba trochę czasu, aby to "wytrenować" że tak powiem :D Fajna rzecz, gdyby nie to rozdwojenie jaźni -.-

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Po jakimś czasie miałem coś takiego, że umiałem w 100% świadomy sen i wszystko z niego pamiętałem, każdy szczegół dosłownie. Po czasie siedze sobie na przykład gdzieś, i nachodzi mnie myśl o tym śnie, potem byłem tak ogupiany, że nie wiedziałem czy to był sen czy prawdziwy dzień w życiu. Poprostu nie odróżniałem życia realnego od tego we śnie, ale po jakimś czasie (tygodniu) było wszystko ok. :P

@EasyMetinek we śnie masz tak, spojrzysz na zegarek jest 4.00, sprawdzasz za sekunde i masz 12.00 (na przykład). Albo patrzysz na ręce i one Ci tak falują (jak podłoga po dopalaczach). Ale właśnie mi chodzi o real życie, że po czasie myślisz czy to był sen czy to wydarzyło się na prawde.

Opublikowano

Ja miałem świadomy sne i to nie dawno miałem taką sytułacje chodziłem po osiedlu i myśle sobie o amerykańskich gangach za chwile na głowie pojawiła mi się chusta np.Tak jak Tupac wiązał za chwile podchodzi do mnie koleś i do mnie strzela i się obudziłaem.. A można mieć paraliż senny to już lipa jest budzisz się nie możesz się ruszać i masz zwidy i halucynacje.Poczytajcie tęż o OOB e czyli wychodzenie ciała w śnie ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Nie będę tego praktykował, gdyż jestem leniwy i nie che mi się jakoś wysilać jeszcze w nocy :P Ale według mnie ogólnie coś takiego może być ciekawym przeżyciem :D

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

@Explosion

Świadomy sen jednak ma "coś" wspólnego z OOBE, można bardzo łatwo przejść z LD do OOBE ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Jak kiedyś się uczyłem tego to po pięciu dniach przyśniło mi się że ktoś mnie gonił wychodzę z domu a tu szkoła wchodzę do szkoły a tam laboratorium i jacyś dziwni goście do mnie podchodzą a potem wszystko się rozpływa i jestem znowu w domu i z łazienki wychodzi gościu z siekierą i w tedy się obudziłem . Ale potem miałem wrażenie że to się naprawdę zdarzyło chociaż wiedziałem że w tym śnie wszystko się w pewnym momencie rozpłynęło . A kilka dni później mi się przyśniło że coś od kolegi pożyczyłem i na drugi dzień chciałem mu to oddać ale on mówi że nic nie pożyczałem ... dziwne . Ale z chęcią zacznę od nowa :P

Opublikowano

Ja mam jeszce często tak ze śpie o 7:00 mama mnie budzi do szkoły a ja z nowu zasypiam.I w śnie mam postawowe czynności które robię codziennie już ubieram sie myję wychodzę z domu wszystko takie realne a tu za chwile mama do mnie krzyczy abym wstawał a ja się budze.No i dalej leże w łóżku myśle no kurrr... przecież już byłem za drzwiami i takie dziwne uczuce ;/

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...