Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl] Animemt2 [Dedyk]

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możemy szukać innego serwa czy zamierzasz kontynuować Projekt AnimeMT2 ??

sorka że tak wiele pytań ale pewnie każdy z nas chciałby znać odpowiedz na nie

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boże no..jakieś goście z tej stronki włączyły GM Mode..i wszystko jasne..nic więcej.i robi się to jasne wkońcu , bo jakoś ze stroną banów ani nic nie było..

Do Bambuska..radzę zmienić stronę na jakąś nową.Dlaczego nie ma tej starej? Dobra była.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

wiem.. to żaden problem w tej chwili mogę włączyć GM mode na prawie wszystkich dedykach...

To że mi chcieli zniszczyć serwer to nie znaczy, że teraz ja komuś specjalnie go zniszczę... Nie jestem taki.

Wiem jak się przed tym nowym sposobem uchronić lecz mój system padł bo coś mu nie pasowało..

Jak zawsze mam pecha i teraz przeszedł w tryb ratowania... Że tak powiem ledwo co go trzymam przy życiu...

Zaczynam powoli robić kopię a miałem nadzieje, że dziś jeszcze ruszy już zabezpieczony lecz się przeliczyłem.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

tak by nie obciążać serwera..

Współczuje teraz innym serwerom.. co to będzie na forum i z serwerami jak "dzieci" się na forum dowiedzą jak

hackować nowym sposobem serwery... Ave,

btw, już animemt2 przywróciłem do życia. Cofki nie przewiduje tylko ukaram i zabiorę to co sobie każdy sam

dopisał przez komendy Game Mastera a że GM MODE trwało tylko 30 sekund to szkód nie narobiono zbyt wielu. =)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bambus3k szkoda mi Cie naprawde...Oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu. Czepili sie Ciebie i cały czas hackuja...Czepcie sie ludzi innych serwerów...Tyle gośc pracy i czasu wkłada w ten serwer i nie dacie mu w spokoju wszystkiego zrobic.

A dla Ciebie mała rada, wyłącz serwer całkowicie bo to nie ma sensu. Zrób wszystko jak należy, zabezpiecz wszystko i dopiero wtedy włącz. Bo teraz to jest bez sensu, jeszcze dobrze serwer nie wystartuje a już hack...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Boże..zrozumcie - on jest jeden , sam to robi.Niech zrobi.Dajcie mu czas.To też jest człowiek.

Kiedy będzie Online to zobaczymy..ale niech lepiej działa wszystko jak się należy , chcecie cofki co dzień o 6h ? Bo ja nie.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Czy bendzie cofka nie czytalem do końca ale na stronce pisales ze ma niebyc i bendą ukarane osoby z 99lv a co z tymi co wpisali komęde zeby dostac itemy +9 ?

AvalonMt2 77lv+ OFF

AnimeMt2 65lv+ OFF

LomaxMt2 250lv OFF

4biddenMT2 123lv OFF

ProMT2 94lv OFF

TiveriaMT2 66lv OFF

XenoXMt2 60lv+ OFF

PandoraMt2 97lv OFF

XWorldMT2 56lv OFF

NevrasT 55 lv ON

Wole Plusy

Opublikowano

up

ja przed tym haknieciem zrobilem lwiego na +9 i tez byla cofka no mowi sie trudno zrobic na tym serwie cos na +9 to kilka minut max godzina

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Opublikowano

Ja bym zrobił całkowity reset harów. Po 1 te 99 lvle, po 2 itemki +9, po 3 wszyscy by mieli równe szanse. Serwer od początku itd.. Wg mnie tak by było najlepiej.

Pewnie zaraz mnie jakieś dzieci zaczna pojeżdżać. Nie mówię tutaj o uzasadnionych postach dlaczego tego nie robić ale o typowych wypowiedziach tych co dla nich metin jest wszystkim.

Opublikowano

Najgorsze jest to ze on nic nie robi ... Nawet nie raczył usunąc tych 99 lvli... wczxoraj tak samo zhakowali Tiverie w przeciagu 30 min wszystko dzialalao... No to cos jest z tym nie tak rozumiem tez czlowiek ale jak za cos sie bierze to niech to robi dokladnie a nie postawil serwer i grajcie sobie a jak sie zepsuje to nie moj problem ... Bambusek Ogaru troche

Zniecierpliwiony czekaniem...

:)

Opublikowano

Powiem ci ze on chcial zeby bylo sprawiedliwie przeczytaj dokladnie jego post ... Ja sam mialem 78 ale wolal bym zeby byl reset bo moze poprostu juz by byl spokoj

Opublikowano

Chłopie to jest konkurencja a nie jak ty to mowisz zazdrosc ... koles za to dostaje kase a reszta jest heppy tyle ci powiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...