Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl] Animemt2 [Dedyk]

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lvl 1 gracz moze dac 2 tylko trzeba znac komedy i przezx to ze ktos dal komus 99lvl miał by dostac bana

a tak wogóle serwer jest zabespieczony tylko ktos sie musi dobrze znac zeby te to wszystko obejsc bo jezeli w ciagu 1h zastały hackniete 2 wedlug mnie najlepsze polskie dedyki tivera i anime

26495931301941812087.png[/url]
Opublikowano

Jeżeli patrzy jakiś mod na tutaj z xatu animemt2 to prosiłbym o odbanowanie mnie na czacie:

http://xat.com/chat/room/121580649/?p=0&ss=10000

pisze to tutaj ponieważ nie mam możliwości innego kontaktu z modami czatu ;d

odwołanie pisałem na forum anime ale teraz OFF a po za tym nikt tam nie odpowiadał....

Opublikowano

up nie jest to 100% pewne że to kamer i nie groź mu że ktoś znajdzie jego adres i porozmawia se z nim bo takie groźby są karane

Opublikowano

Ehh.. WydobyćIP potrafi wydobyć każdy debil zarówno jak i obejść plik libeay32.. Człowieku wyżej (ten co film dał) ogarnij się pisz trochę bardziej kulturalnie z kamerem i zapamiętaj, że on nigdy serwera tego z listy nie usunie ponieważ tak wszyscy gracze wolą niż pobierać clienta 700 mb czy ile on tam miał jest to takie ułatwienie od strony kamera.. Zrób chociaż takiego moda jak on- no właśnie nie zrobisz ja również i wątpie czy ktoś z mpcforum zazdrościsz mu jak wiele osób. Pisząc, że kamer to zrobił- skąd masz dowody..?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ehh.. WydobyćIP potrafi wydobyć każdy debil zarówno jak i obejść plik libeay32.. Człowieku wyżej (ten co film dał) ogarnij się pisz trochę bardziej kulturalnie z kamerem i zapamiętaj, że on nigdy serwera tego z listy nie usunie ponieważ tak wszyscy gracze wolą niż pobierać clienta 700 mb czy ile on tam miał jest to takie ułatwienie od strony kamera.. Zrób chociaż takiego moda jak on- no właśnie nie zrobisz ja również i wątpie czy ktoś z mpcforum zazdrościsz mu jak wiele osób. Pisząc, że kamer to zrobił- skąd masz dowody..?

Mnie jakieś syfy takie jak mod kamera nie obchodzą, przez to tylko serwa psują...Skąd ludzie na pl mają DMG hacki???---->Mod kamera...Skąd ludzie na zabezpieczonych serwerach mają 1 hit killer??------>Mod kamera...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I to dobrze : ) Myślisz, że kamer 1 hit killera chciał udostępniać? Nie pomyślał dał film na YT z tym pisząc "no public" z tego co pamiętam 1 hit killera mamy od użytkownika "Lubie" tak więc się od kamera odwal łaskawie natomiast DMG tak mamy od kamera jest to kolejny wspomagacz, który GameForge mógłby zabezpieczyć jak serwer od Ymira gdzie nawet jedno milionowy procent speed hacka nie przecisnąłby się.. Pozdro

11573538277329494069.gif

Opublikowano

No i tu masz racje przez lanchera Anime nie da sie odpalic metka z podmienionymi plikami. Ale jak widac nie ma to jak noobek ktory uwielbia 1hit+dmg to zawsze znajdzie jakas alternatywe mimo to nie narzekaj na Kamera bo on temu nie jest winny ze ktos tylko po to sciaga jego moda zeby uruchomic czity...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Moze i macie racje ale to jest MPCFORUM.pl a nie WypierdalaćZhackamiforum.pl

MUJ BRAT TO GM WIENC UWARZAJ I NIE PODSKAKUJ .

Opublikowano

Ja polecam GondorMT2

tam nikt nic nie hakuje , a jest duzo fajnych futeralow

nie to co na tych serwerach z metra robionych.

Jak sie robi byle jak to tak jest ze byle noob serw shakuje

Mowisz ze Bambus3k to byl Noob ?

I ze Anime to byle jaki serwer ?

To masz chlopcze u mnie jak i u innych Dużego -

Bambus3k nad serwerem i klientem poswiecil kilka dobrych dni...

Jesli Anime do dupy, bo hackneli, to Tiveria też ? Ich tez hackneli...

Wieć się N30sku nie odzywaj i graj na tym 'Gondorku' ;|

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Kurwa mać , i co Bambusek , znowu cofka? A forum po co żeś zablokował , by nie gadali ?

Nawet żeś tu nic nie napisał!!!

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Bambus powiedz co ty o tym całym syfie z hakerami myślisz bardzo mnie interesuje twoje zdanie na ten temat.

I napisz czy dasz rade zabezpieczyć serwer czy nie żebyśmy wiedzieli na czym stoimy ??

Pozdrawiam FireDooG

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej

czekamy na jakies info od Ciebie co dalej z tymi włamaniami . . .

bo po raz 3 nie chcemy tego odczuc na wlasnej skorze . . .

Opublikowano

@up

jak prosisz to okej.

Więc na czym stoimy. Pewien niemiec wymyślił bash panel znany każdemu dość dobrze. On go ogólnie nie wymyślił tylko się oprał na wiedzy php i pakietów serwerowych.

Tym panelem znając port i ip serwera łatwo można było wbić się na serwer i włączyć GM MODE. Zablokowanie tego było bardzo proste i oczywiste tzn. nie dla każdego.

Większe serwery sobie z tym poradził i zablokowali to na zasadzie mojego poradnika czy ze swoich doświadczeń. Lecz....... Ten niemiec zaktualizował bash panel już do

bardziej zaawansowanego stopnia i poprawił logowanie na p2p port. (P2p port jest to port który wysyła pakiety z serwera z różnymi zapytaniami itd... )

I teraz znając p2p port a jest go też bardzo łatwo wykryć ktoś mógł sobie ponownie włączyć GM MODE bo już nasze adminpage_ip1: localhost do tego nic nie ma bowiem to

nie są zwykłe porty a nie porty p2p.

Z tego morał jest taki, że pliki serwerowe są tak mocno dziurawe i zbugowane, że masakra. Czy da rade to zabezpieczyć? Tak da rade... Lecz teraz walczę z innym problemem..

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

@up

jak prosisz to okej.

Więc na czym stoimy. Pewien niemiec wymyślił bash panel znany każdemu dość dobrze. On go ogólnie nie wymyślił tylko się oprał na wiedzy php i pakietów serwerowych.

Tym panelem znając port i ip serwera łatwo można było wbić się na serwer i włączyć GM MODE. Zablokowanie tego było bardzo proste i oczywiste tzn. nie dla każdego.

Większe serwery sobie z tym poradził i zablokowali to na zasadzie mojego poradnika czy ze swoich doświadczeń. Lecz....... Ten niemiec zaktualizował bash panel już do

bardziej zaawansowanego stopnia i poprawił logowanie na p2p port. (P2p port jest to port który wysyła pakiety z serwera z różnymi zapytaniami itd... )

I teraz znając p2p port a jest go też bardzo łatwo wykryć ktoś mógł sobie ponownie włączyć GM MODE bo już nasze adminpage_ip1: localhost do tego nic nie ma bowiem to

Z tego morał jest taki, że pliki serwerowe są tak mocno dziurawe i zbugowane, że masakra. Czy da rade to zabezpieczyć? Tak da rade... Lecz teraz walczę z innym problemem..

No to nieźle. ;/

Powodzenia w naprawie, o ile masz zamiar naprawiać serwer.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

@up

jak prosisz to okej.

FAIL,powinno byc a moral z tej bajki jest krotki i niektorym znany,pliki serverowe,sa mocno dziurawe i zbugowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...