Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl] Animemt2 [Dedyk]

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hooltras ty sie nie podniecaj sam nie potrafiles ogarnac serva -,- niby taki pro elo serv bo fubu gral a tu dupa postal pokolo tygodnia chciales zarobic na hwanagach i wylaczyles serva pozdro napie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie umiecie zrozumieć ? Bambus3k jest sam w teamie.Kto by utrzymał serwer będąc sam ? On zaraz już będzie znowu ON , levele będą cofnięte..

Ja gram dalej , miałem 69lvl cofło mi do 67 ale nie płaczę i idę grać dalej.Polecam serwer.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Haha widzę Bambus złe opinie wycinasz co? Gdzie mój post, w którym napisałem prawdę? Co tam, napiszę go jeszcze raz!

Miał być w pełni zabezpieczony - gówno prawda (dzisiejszy włam)

Miało nie być już navi/free IS - gówno prawda (pozdro Rocky)

Póki co serwera nie mogę polecić. Popracuj Bambusku nad teamem i zabezpieczeniami, a serwer będę mógł polecić w 100%!

Opublikowano

Boziu... serwer naprawde dno... Taki exp i nawet 127 poziomu nie ma... to chyba gra na 1dzien;/ Nic nowego nawet nie ma;/

Widzę konkurencja nie śpi ...

Po co 127lv na serwerze jak to nie 4fun ???

i naprawdę nic nowego nie ma ty tam chociaż wbijałeś???

Przecież na nexusmt2 w rankingu gm więc serwer słabo dopracowany ...

Co do poziomów konia ktoś tam narzekał

Albo robisz sobie sam albo wysyłasz ten sms za 10zł na serwer

przecież to nie majątek a fryzurki itp w grze ...

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Wycinasz zle opinie.... jakie Sbckie metody... cenzure wprowadź jeszcze...

W sygnie masz ze na nexusie w jinno +100 osob jak z 15 gra to max ;p

sygn.png

Uczeń
Opublikowano

Daj ktoś oryginalny link z megaupload to dam linka z rapideo

MUJ BRAT TO GM WIENC UWARZAJ I NIE PODSKAKUJ .

Opublikowano

Tak czytalem sobie posty i naprawde jak nie mieliscie wlasnego serwera to nie wiecie jak to jest troche czasu dajcie na poprawe bledow co do wprowadzenia nowych rzeczy musza byc przemyslane aby nie bylo tak ze bedzie z tego jeden bug.Sam wiem ze miec serwer do metina to nie latwa sprawa wiec jak mozecie to zejcie z Bambuska chlopak sie zna na tym co robi a to ze byl wlam to nie jego wina jak ma zawal pracy tomoze gdzies sie czlowiek pomylic nie jestesmy maszynami wiec pozdrawiam.Anime jak dla mnie to serwer dobry zabezpieczenia prze Sh itp a to wielki +.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Server jest moim zdaniem najlepszy w polsce a co do Pun!sh to żal mi cie kolego sam byś lepszego servera nie umiał zrobić a nawet jakby to by postał z 1 tydz._--

Więc nie krytykuj bambusa bo się napracował sporo przy tym serverze, Jak ci się nie podoba to grać tu nie musisz i nie spam więcej

Opublikowano

Serwer the best polecam ; ) Narazie nie zagram bo mam dużo pracy przy spolszczaniu alamuta ( big5_string questy itp ) aby nie był chiński nie którzy mówią że serwer bambuska to dno nie nie mają racji ... Dam sobie głowę uciąć że nigdy byście takiego serwera nie zrobili...

Pozdrawiam piotrekxxd

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

Haha widzę Bambus złe opinie wycinasz co? Gdzie mój post, w którym napisałem prawdę? Co tam, napiszę go jeszcze raz!

Miał być w pełni zabezpieczony - gówno prawda (dzisiejszy włam)

Miało nie być już navi/free IS - gówno prawda (pozdro Rocky)

Póki co serwera nie mogę polecić. Popracuj Bambusku nad teamem i zabezpieczeniami, a serwer będę mógł polecić w 100%!

gdzie sie tacy chowaja? ty jestes pepek swiata? " a server bede mogl polecic" kim ty jestes. nikogo nie obchodzi czy ty polecasz czy nie.tak narzekasz na server a ciagle grasz na nim pajacu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Opinie nt. serwera proszę wyrażać w tym wątku

http://www.mpcforum.pl/topic/246733-dyskusjaanimemt2/

Nie chcę widzieć spamu w prezentacji.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Server jest moim zdaniem najlepszy w polsce a co do Pun!sh to żal mi cie kolego sam byś lepszego servera nie umiał zrobić a nawet jakby to by postał z 1 tydz._--

Więc nie krytykuj bambusa bo się napracował sporo przy tym serverze, Jak ci się nie podoba to grać tu nie musisz i nie spam więcej

Ty przeczytaj mój post, potem swój i powiedz, kto jest większym kretynem.

Napisałem gdzieś, że zrobię lepszy serwer od Bambusa? Mam nie krytykować Bambusa? W takim razie co go będzie motywowało do dalszej pracy przy serwerze? Mam prawo krytykować, zwłaszcza dlatego, że moja wypowiedź jest uzasadniona, twoja w ogóle.

Rocky jak był, tak jest. A za to co wczoraj odpierdzielał na wojnie powinien dostać perma. Wbijał się gdzieś w ściany na MH, tylko dlatego, że przegrywał wojnę. Na tym serwerze nie ma sprawiedliwości, bo jest sporo osób, które mają regulamin za nic, a i tak grają.

Tak, czy owak, jeśli to wam nie przeszkadza to możecie grać na serwerze.

Opublikowano

przestańcie już wjeżdżać na Bambuska, pamiętajcie że on sam kontroluje ten serwer, zero pomocy innej osoby.

gratzy dla niego.

ps. Wymienię postać wojownik body na polskim globalu 49lv za postac na tym serwie. ;d

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...