Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Wszystko O Cheatach Dla Początkujących

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#UP

obojętnie. Wystarczy że będziesz miał dll, exe takie same nazwy. odpalasz exe i masz WR z hackiem..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

hah geoing kocham twoje cheaty! i poradniki! nigdy nei widziałem tak pracowitych użytkowników idzie like'it <3 ;D ( bez obrazy dla innych) :0

<<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Dinar hack jest dostępny tylko wizualnie czy też można kupować rzeczy w iteamshopie?

//Nie ma czegoś takiego jak dinarhack jest tylko dinarbot który nabija dinary :D | RaVneS

g0$trid3r_4_1.png
Opublikowano

Dooobre like leci wyskiłek i owoc prazy znakomite

Masz interes napisz

Gram w Metin2(Monolit) i chce fish bota bez wira

Gram w War Rock i chce mieć gold broń

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Witam

Dinar hack jest dostępny tylko wizualnie czy też można kupować rzeczy w iteamshopie?

//Nie ma czegoś takiego jak dinarhack jest tylko dinarbot który nabija dinary :D | RaVneS

Jemu pewnie chodzi o opcję w hacku visual dinar, jest taka opcj ale za nią nie można nic kupować ona jest tylko wisualna tak dla szpanu dla siebie xD.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

siemaaaa;] mam pytanko mam oby dwa twoje hacki grafix 2.7 i 2.8 i nie wiem czemu od wczoraj nie chca mi dzialac:( wlaczam wszytsko jako administrator i nie chce mi dzialac wlacza sie na chwile slychac muzyke z wr ale nic dalej ciemny obraz i zaraz sie wylacza.....co mam zrobic prosze o odpowiedzi:) z gory dzieki:)

Opublikowano

Poniewaz byl update i wszystkie hacki ktore wczesniej dzialaly po tym update nie dzialaja, ale juz powstalo pare nowych ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanko co to jest za cheat albo nie wiem co ,jak koles wszytskich zabija na respie np granatem, albo na calej mapie wszystkich jakims nozem zabija...?? i jak mozna go zabic??:((

Opublikowano

@Up: Jest to funkcja OPK, w hackach występuje także pod nazwą OpkPlayer. Nie zabijesz przeciwnika który ma włączoną tą funkcję, chyba że sam jej zaczniesz używać :P

• 5 tygodni później...
Gość koxxxik12
Opublikowano

Dzięki przydało się leci like

//Nie spamuj.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

@up zgloszone

//Taki post to spam. Wystarczy zgłosić i nie pisać takich postów :) ||Epean

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

• 4 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Wszystko O Cheatach Dla Początkujących

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...