Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Zapraszam Do WspóLnej Gry :)

Vald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam graczy do wspólnej gry na serverze Metin2.sg ( Singapore).

Jest to server globalny na którym graja ludzie z całego świata.

Server powstal dzieki ingerencji 2 Gm którzy wykupili prawa autorskie za wlasne pieniadze od wlascicieli Metina2 Us i Koreanczykow.

Server jest na tyle dobrze zabezpieczany i ciagle są prowadzone aktualizacje aby zadne ale to zadne boty/cheaty/bugi nie istnialy na nim.

Na serverze zawsze jest jakis Gm/Ga online. Takie cos jak ksucie tam wogóle nie występuje, gdy ktos ksuje w grze moobki lub metina wystarczy zrobic ss tej zabawy i wyslac do nich na email i automatycznie 1 dniowy ban przysługuje delikwentowi.

Na serverze najlepsze jest to ze codziennie sa po 2 , 3 eventy (ox, boosy , metki w miescie, sklepiki z zwojami do przywolania boosow za 100k ktore potem sprzedaje za 600k w grze ;p )Od Piatku do niedzieli do 24:00 w czasie weekendu jest +50% exp i +50% drop yang... Serverek jest bardzo zadbany naprawde milo sie tam gra. Przy każdym założeniu nowego konta do gry dostajecie automatycznie 2xwiecej expa / 2x drop / 2x drop yangow / reke ktora podnosi yangi = na tydzien. Wiec jezeli ktos nie mysli nawet o tym żeby wydać w ciagu swoje gry na SM nawet 1 zl to ten server jest wlasnie dla niego. Poniewaz moze robic nowe konta co tydzien dropic sobie cenne itemki w m2 i pakowac na 1 postac wszystko.

W grze drop jest taki jak na Metini2 Pl kiedyś zanim przykręcono go o 80%. Server jest bardzo tani tzn. itemki takie jak FMS+9 10-15kk kawalek klejnotu 200-300k Aura 500-700 Wirek 150-250k Zasadzka 60-120k. W grze mozna na sklepy wystawiać exp ringi rękawice dropa i pelerynki dropniete z metinow co ułatwia w dużym stopniu grę.

Dobra koniec opisywania servera teraz czas na cuś innego :D

Zapraszam do wspólnej gry na tym serverze Polaczków ktorzy chca pograc tak jak dawniej na Pl kiedy nie było botow i każdy grał czysto.

Zapraszam ludzi z poczuciem humorku którzy chca osiągnąc cos wiecej niz 40lvl. Polakow na serverze gra malo a przydala by sie jedna silna gildia w Jinno zeby pokazac Ameryce , Szkopą , Włochą , Francuza ze Polska ma takze wspaniałych graczy.

Wszystkich chetnych do gry wspólnie, takiej gdzie Pt sie liczy nie gra solo zapraszam na Sg.

Kontak zemna

Nick: Vald

Server:Metin2.sh <---- link

Ch:Zawsze ch1 :)

GG:10550830

Gram Bodym, ale proszę tez o to aby było urozmaicenie w grze tzn. żeby grało tez kilku smoków, mentali , wupków , bm, daggerkow , i archerkow,

Po zalozeniu gildi zalatwie Vt/Ts.

Wszelkie pytania prosze kierowac na GG ( 10550830)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładnie opisałeś serwer, gdy On tylko wyszedł, ujrzał światło dzienne od razu go pobrałem. :)

Wtedy nie było jeszcze is'u na tydzien za darmo... Mam tam bodajże 20+ ale wszyscy wiemy, że samemu to nie to samo jak można z kimś pogadać, pograć ;)

Dlaczego nie? Zaraz sprawdzę wszystko czy mam i do boju :)

Sprawdzę od razu czy WP da się grać, jak tak go wszyscy chwalą :)

Ps. Odezwę się na gg.

Pozdrawiam TAu :]

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Ja może zagram od nowa Jinoo nick H3RO3S Jak co to poradnik o tym globalu jak grać opis itd w mojej sygnie.

Opublikowano

Ostrzegam!

Po 1 Kamer Mod ma w sobie Keylogera.

Po 2 dostajesz bana w chwili gdy ktos na ogolnym napisze twoj nick ze bocisz a gm looknie na ciebie ze jedziesz na obejsciu.

Po 3 Kamer pozrawiam sprawa trafila na Policje :)

Opublikowano

Ja też sie chyba skusze na gre na tym serwie :)

Planujecie zrobienie jakiejś Polskiej Gildii?

I dobrze by było żeby jakiś jeszcze serwerek głosowy założyć :)

Opublikowano

Jezeli ktos chce grac w ^kupi^ :) Zapraszam dzis do mnie na Pw miedzy 22:00 - 04:00 ( nick : Vald) głownie ch1 jestem.

Mysle nad nazwa gildi. Jezeli jakiegos Polaczka zobacze na Sh/Mh Kamer modzie odrazu zglaszam do Teamu.

Juz 2 zbanowanych.

Narazie w ekipie jest nas 4.

Pozdrawiam Vald

Opublikowano

Jachetnie zagram ale panie Vald dlaczego uważasz ze w kmrmodziejest key?,a na policji to by chyba cie wyśmiali pobierasz na własną odpowiedzialnopsc :) jak cos jakby nawet byłw tym key to by nie ukarali jego tylko strone która to hostuje więc myśl trochę:)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ostrzegam!

Po 1 Kamer Mod ma w sobie Keylogera.

Po 2 dostajesz bana w chwili gdy ktos na ogolnym napisze twoj nick ze bocisz a gm looknie na ciebie ze jedziesz na obejsciu.

Po 3 Kamer pozrawiam sprawa trafila na Policje :)

Hahaha ten punkt 3 mnie rozbawił.

dałn: sam zobacz co napisales, a jaki jest temat..

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

No pogram z wami zaraz wam nick podam tylko zrobię bodego w jinno. Od nowa. ;/

Hmm w KmaerModzie jest key? To fajnie że gram już na modzie ho ho czasu i żadne konto mi nie zginęło ;] a na PL 53 z eq +9 wybonowanym by pokusiło Co?

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

grajcie na kamer modzie..

po miesiacu bedziecie mieli czyste postacie a dodatkowo nawet moze do tego miesiaca nie wytrwacie bo was zbanuja ^^

Opublikowano

No omg druga postać wyexpiona do 9 lvl i ban. Co do chuja?! Nie gram na sh ;x

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...