Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapisy] Metin2.Us / Gildia

dawio966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jednak nie bede gral :(

Odpadam po tym jak caly swoj majatek 400k wydalem na usowaniu skili bo aura nie weszla na 17 i dalej nie weszla ... Podziekuje za taka gre

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super zaraz wchodze na GG... GIlDIA CHYBA ZA GODZINE B) PolishElite

Gawraa jak coś to nie gramy w JINNO tylko CHUNJO

Bana się nie dostaje za pisanie na czacie po polsku tylko np. [MOD]Haqq wstawia na 20min takie coś że nie możesz pisać, jeśli wstawi Ci tak z 3x to jest szansa że dostaniesz bana na chyba 1 dzień :rolleyes:

Opublikowano

Siemka, z miłą chęcią zagram tylko usunę postać bo zacząłem na czerwonych :D a u żółtych na pl przegrałem 1,5 roku na s1 ;p

PS o co chodzi z tymi perłami? Są drogie i nie doczytałem (ehh PL) :D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ile małż stoi ? Może się przyłącze do gry :).

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Ja pier... kolejna fala polakow (dzieci neo) ktorzy mysla ze tak fajnie sie tam gra... najbardziej mnie smieszy w temacie ze fms+9 20sr stoi okolo 10kk :D powodzenia wam zycze. A i tam nie jest jak na PL ze 1 gm na server. Ktos napisze na chacie ze ktos ma hacki i gm juz jest obok niego ;)

Opublikowano

Nom tam GM ciągle dyskutuje xD jest 1 gm na królestwo który musi być ON ;p

ps chodzi mi o te perły z misji od tego garncarza.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

To zobaczymy na miesiac jak wbijecie na mh 40lvl+ i na chacie beda pisac "f..king polish noobs" itd. co wplywa na opinie calego narodu a nie tylko na wasza. Na dodatek pewnie nazw skili itp i bedzie na chacie: "ej co to jest ksionszka rupture czy jakos tak plis odp"

Opublikowano

To zobaczymy na miesiac jak wbijecie na mh 40lvl+ i na chacie beda pisac "f..king polish noobs" itd. co wplywa na opinie calego narodu a nie tylko na wasza. Na dodatek pewnie nazw skili itp i bedzie na chacie: "ej co to jest ksionszka rupture czy jakos tak plis odp"

Posłuchaj , forum jest od tego , żeby w czymś pomóc/poinformować a nie obrażać.(według mnie to jest obraza)

A poza tym jeśli Ty tak pisałeś , to nie znaczy że my też tak musimy,...

Po 2 w naszej ekipie nie ma "noobów" czy "dzieci neo" jak wy to też mówicie...

Po 3 jeśli ktoś czegoś nie będzie wiedział ( w co wątpie ) to zawsze , powtarzam ZAWSZE jest ktoś z gildii...

Po 4 myśle że zakończyłem rozmowe...

"jak wbijecie na mh 40lvl+"

A kto zakłada tematy typu :

- Dmg Z Buta Lub/I Skili Na Us!

- Moblock Z8Games

...

Opublikowano

@Dawio

Oczywiście, ja zagram na chunjo, wojem bodym.

Podam nick jak zrobie lekcje i zaczne grać :)

Na 21 bede oddawał expa regularnie bo bede chodził na metki żeby zebrać kase na jako takie eq.

PS. Pożyczysz troche kaski bo potrzebuje eq +4/5/6 :/ jakieś 20k bo z misji uzbieram jakoś

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...