Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gondormt2[Dedyk][Pl]! Reaktywacja

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z jakiego chcesz i jakiego masz

Mam najnowszego metka z 2010r po dopaleniu gry przez spolszczenie ze strony jak i z tego tematu wyskakuje taki bład jak na SS'ie

screen00001.jpg

10812695.jpg
Opublikowano

Mam najnowszego metka z 2010r po dopaleniu gry przez spolszczenie ze strony jak i z tego tematu wyskakuje taki bład jak na SS'ie

screen00001.jpg

musisz mieć mietka z 2008 roki :] Pozdrawiam.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Został wprowadzony 120lvl max, nowe bronie dla każdej postaci do których niedługo będą dostępne ulpszacze które będzie można dropnąć w zombie land. Naprawiono wszystkie do tej pory nam znane bugi.

791f747188ac8.png

Opublikowano

@2x UP

Skoro bardziej podobał Ci się hamachi to znaczy że nie umiesz grać na hardach/pólhardach więc nie pisz, że jeden z gorszych serwerów, bo ja nie widziałem jeszcze żadnego polskiego tak dopracowanego.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Witam postanowilem sie wypowiedziec w tym temacie poniewaz jak dla mnie jest to najlepszy serwer na jakim gralem (a gralem na wielu zawsze nick choha) poczatkujacym wydaje sie ze ten serwer jest strasznym hardem lecz gdy pogra to zobaczy ze nie jest wcale tak trudno (co widac po levelach graczy) JESZCZE RAZ SERDECZNIE ZAPRASZAM NA SERWER !!!!!!!

xD ale ale

Opublikowano

Zachęcam wszystkich do gry na serwerze GondorMT2. Nie jest to tak ciężki serwer zwłaszcza w expie w jeden dzień da się wbić 75lvl+ przy nie długim czasie gry. Eq na 65lvl+ jest dość tanie. Serwer cały czas się rozwija planujemy dodać 3 nową mapkę oraz biżuterię epicką.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Jeden z ciekawszych serwerów na jakim miałem okazję grać.

Wszystkie negatywne opinie od graczy są zapewne po wbiciu pierwszych 5 lvl.Nikt nie wspomniał że są misję poboczne za które są nagrody.

Wiele powiedzieć nie mogę ponieważ dziś zacząłem dopiero grę , ale zapowiada się naprawdę ciekawie.Jeżeli już stabilność serwera nie robi problemu

nie pozostaje nic innego jak wbijać na niego. ;]

Opublikowano

Kouta czy jak ci tam czytałeś regulamin? Chyba nie po jakiego grzyba nabijasz posta jak na serwer nie wszedłeś. Jesteś niedorozwinięty czy co? A może nie pełno sprytny? Idź sobie spamować do innego tematu.....

@PaC™

Co ty w tym serwerze widzisz tak cięzkiego? Exp? Nie rozśmieszaj mnie w 2 dni top 1 miał 86lvl. Exp jest słaby do 40lvl. Wystarczy później do dt wejść i zobaczysz jaka naprawdę kasa leci i jaki jest exp....

Ludzie nie wbiliście na serwer albo nabiliście 10lvl to weźcie się lepiej nie wypowiadajcie.....Wystarczy wejść na serwer i spytać się graczy z wyższym lvl oni wam powiedzą jak jest na prawdę...

791f747188ac8.png

Opublikowano

Server wymiata! Z metkow duza szansa na szkatulke blasku w ktorej mamy 6/7 exp bardzo szybki. w 3dni mozna ok. 90lv . Server caly czas ulepszany . Sa juz tytany epickie bronie tarcze o butki. Server polecam jesli nudza was juz hardy naprawde zapraszam bo malo kto gra ^^ a jak pogracie dluzej to zoabczycie jaki pro serveer + +++ +++++++

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...