Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gondormt2[Dedyk][Pl]! Reaktywacja

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server on i poco te bluzgi ?

5082c.jpg

34421.gif

SET Z OSTATNIEJ IMPREZY

Jeśli pomogłem daj + :)

Serwer na którym gram Gondormt2 ZAGRAJ !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick Na Privach: xDIXONx

Opublikowano

Przepraszam was bardzo nie miałem czasu żeby zajrzeć na forum ponieważ mieliśmy drobne problemy. ŻEBY BYŁO JASNE SERWER NIE PADŁ!!!!!!. I proszę mnie nie obrażać bo sobie tego nie życzę. Serwer jest online, już prawie wszystko naprawiliśmy zostały tylko misje i parę sklepów w ciągu godziny(maxymalnie do jutra) serwer będzie w 100% sprawny. Następnym razem proszę was bądźcie cierpliwi. Cały stan gry zostaje. Żadne pliki nie są utracone.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Cały czas im to powtarzałem a przynajmniej dawałem do zrozumienia ps. wiesz że któryś z gmów reklamował inny serwer ? pewnie się domyślasz który ale ja nie napiszę nicku ;p

Pzdr. WhiteMen

Opublikowano

jak zobaczylem w teamie [GA]DEATH odechcialo mi sie grac przez tego typa padlo duzo servow a w szczegolnosci Ahrimania koles niszczty pliczki serverowe tak o ... NIE POLECAM

Opublikowano

a wy dzieci gupie jesteście SERWER NIE PADŁ i nie padnie

prośba do ADMA <zwiększ drop yang i itemków>

EDIT.

jak zobaczylem w teamie [GA]DEATH odechcialo mi sie grac przez tego typa padlo duzo servow a w szczegolnosci Ahrimania koles niszczty pliczki serverowe tak o ... NIE POLECAM 

a myślisz że jest 1 DEATH ????

jest dużo takich osób w Metinie

EDIT. TERA JEST OFF GA ROBI POPRAWKI NA SERWIE nie bójcie się zara ON <><>

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Co wy tam gadacie ze nie dziala jak dziala

starczy wejsc na strone i w lewym dolnym rogu sprawdzic ilosc graczy online

Jak gra te 40 osob to chyba serwer jest ON co nie .

Dzis dodali nowa mape , niestety od 90 lvla jest ale podobno to jakas nowa mapka z metinami i zombie wiec nawet fajny serwer.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rejestracja strasznie muli, a na końcu to : Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /homez.379/impeuqxu/www/gondor/conn.php on line 2

Nie mozna polaczyc sie z baza danych! hehe... Po co komu serwer bez reje? - dla ciebie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mam 1 pytanko bo lubie serwy gdzie leci kasa jakotako - ile yang mniej wiecej w okolicach m1 dropi np z wilkow ?

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

Tak niedługo będzie nowa strona od razu zrobimy forum. Po włączeniu serwera będzie 2 razy większy resp moobów na nowej mapie, ponieważ jak więcej osób na nią wchodziło to nie było na czym expić.

791f747188ac8.png

Opublikowano

xYOSHIx w dodatku exp prawie niczym sie nie rozni niz w atlancie na zinach... bije tam 3-4 grupki tyle samo idzie co za 3 grupki na gorze zin lepiej w atlancie siedzie bo tam jest drop. Na gorze zin nie dropia malze bronie na 65-70-75 ani nic siedizalem tam godzine wbilem lvl i zarobilem 14kk hajsu a zadnego dropu nawet broskzi tam nie dropia co w atlancie za spota mam 4 broszki

Ps: jak coś to ja Veltan

Opublikowano

Exp zostanie nieco zwiększony żeby jednak było widać różnicę miedzy atlantydą a tą mapa. Co do dropu to się z Tobą nie zgodzę ponieważ drop jest identyczny z tych i tych moobów (oprócz małży) z tym że na ''Górze Zin'' Drop jest od 90lvl, a wstęp od 75 więc sam rozumiesz. Chciałem również ogłosić że teraz może być widoczna różnica w dropu w atlantydzie ponieważ dziś o godzinie 13 został zmniejszony drop broni 70/75 oraz stalek w lesie ponieważ za dużo tego na sklepach stało, i w ogóle nie z chodziło.

Za około 20min serwer będzie ON konserwacje nieco się przeciągną za co przepraszamy.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to serw zapowiada się dobrze, ale mam jeden problem, mianowicie z jakiego clienta mam korzystać by móc zagrać na tym serwerze?? Za pomoc plusiki

10812695.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...