Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gondormt2[Dedyk][Pl]! Reaktywacja

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze tak z laski swojej wlaczycie bo jest blad? .. Strone działa, reje działa, ale server nie!!!

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahahah serw naprawde zajebisty ?? lepszy nawet od Avalonu , z takim serwerem to mozecie dojsc daleko , tylko pytanie ... czy ten serwer ma przyszlosc ??

Wszystkich zapraszam do gry , fajna rozgrywka jest , 2x Kamien Duchowy mi dropnal z Besta itd

Serw Polecam ale ostrzegam adminow zeby se nie lecieli w kulki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O fak na 11 lvl tak leci wolno exp że przestałem grać ciągnę sobie cały spocik na niedźwiadkach a tu tylko 1/3 kulki, idzie się zarypać.

ehuuu.png

Opublikowano

ja mam 40 lvl i dobrze idzie EXP <szybko>

są takie pokraki co grają na 4fun a tera se expią i gadają ze bardzo wolno jak się

nie podoba to iĆcie spowrotem na 4fun a nie spamicie że słaby exp <jest w sam raz>

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Jak na taki serw to troszke przy mały jest drop yang ... niema co selnac kupic itp. wiec drop yang powinien byc troszke wiekszy np po 5k z psa i bedzie git a nie 200 yang...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Prosiłbym o usunięcie tego bugu z ks klątw. (chyba że już go niema nie sprawdzałem) ;P

@

Sam padłeś napisał że off do jutra -,-

Opublikowano

Omg.. Serwer im pewnie już padł widzę.. Off do jutra wiecie co wy robicie -,-? Naprawcie te wszystkie bugi z questami to będzie dobrze z lekka większy exp mógłby być, ale to tylko MÓGŁBY serwer i tak fajny, lecz gdyby było więcej questów oraz bardziej rozbudowana strona (chociaż na sam początek dobrze, lecz własna jest na pewno lepsza..) i to forum, którego CHYBA nie ma byłoby fajnie ; >

11573538277329494069.gif

Opublikowano

chuj dzis juz nie pogramy szkoda mi ich ;\\ na dodatek polowanie na 60lvl z szamanami zbugowane zabilem ich ze 150 i nadal nic a trzeba tylko 35 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...