Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rsbot 210

Aintence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiecie jak pisac własne skrypty? bo mi zaden bot nie dał jeszce yewek do banku

Nie w każdym miejscu zanosi do banku musisz patrzeć na to aby nie było żadnych opcji zaznaczonych na dole jak masz power chop i paint cos tam to jak masz zaznaczone power chop to wyżuca logi niezależnie jakie masz a jak masz memba to w gnome możesz ścinać i zanosi xD a co do skryptów to możesz ściągać z >>> powerbot.org/vb/index.php <<< Oficjalna strona bota

Pozdrawiam

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

thx

// niestety warn.

nie piszemy takich postów

a to sorki zapomnialem ale chciałem pdoziekowac :D ale dobra warn to warn czyli ostrzezenie wiec juz nie dawaj warnów za to bo wiem (poco daje sie warny skoro daje sie bany :D :P)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Już niedługo będzie się opłacało botowac bo kasę na 1 postać można przerzucić

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Mam bład i nie moge sobie z nim poradzic.

LOG@

[iNFO] Sun Jan 30 16:36:05 CET 2011: org.rsbot.util.UpdateUtil: Unable to download latest version information

[sEVERE] Sun Jan 30 16:36:05 CET 2011: org.rsbot.bot.RSLoader: Unable to load client - Unable to download ModScript data.

Pomogłby ktos? :)

Opublikowano

Mam bład i nie moge sobie z nim poradzic.

LOG@

[iNFO] Sun Jan 30 16:36:05 CET 2011: org.rsbot.util.UpdateUtil: Unable to download latest version information

[sEVERE] Sun Jan 30 16:36:05 CET 2011: org.rsbot.bot.RSLoader: Unable to load client - Unable to download ModScript data.

Pomogłby ktos? :)

pierwszy raz widze taki log, ale moze ktos inny wie o co chodzi xD

zal juz o tego posta sie przyczepili

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

<lol> dziwne zawsze mi się update robił zaraz po wejściu a teraz jak wszedł nolimit trade i wild to nie chce mi sie update zrobić wy też tak macie prosiłbym o odpowiedź

Opublikowano

mi się updatneło 10 minut po napisaniu posta :) troszkę dłużej to trwało bo sam update jakies 2h tego bota ale jest już dobrze

Opublikowano

mam takie pytanie, jak mam zakładke accounts , to nie moge zmienić konta , za kazdym razem gdy klikne na 2 konto oraz dam done i gdy otworze jakis skrypt to zamiast runescape pojawia sie nazwa 1 konta zamiast tego 2 ktore wybrałem( albo po porstu inaczej je sie wybiera , pytanie jak?;P)

Opublikowano

jak wybierasz skrypty to na dole obok strat script masz nick pierwszej postaci to klikasz na nią i powinno ci się pojawić wszystki postaci dodane

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ja jak włączam bota, podaje w accounts: Username, Password, Reward i zakreślam Member i Take Breakes i biore Done to cały czas jest tak jak na SS:

rsboti.png

Wie ktoś o co chodzi??

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Też tak mam ! Ale to chyba przez to że strona nie działa (powerbot.com) i nie moze pobierać danych.

Prosze osobę której działa o spakowanie folderów z Moich dokumentów i wrzucenie to rozwiaze problem.

Komu działa niech wejdzie do Moje dokumenty>> RsBot >> Prawy spakuj Winrarem czy co tam Macie i na forum plx !

edytowane przez rumuna

Opublikowano

w accounts zaznaczaj tylko nick i haslo jesli masz pin do banku to tam go wpisz jesli masz memba to tam zaznacz to o to chodzi moze

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

w accounts zaznaczaj tylko nick i haslo jesli masz pin do banku to tam go wpisz jesli masz memba to tam zaznacz to o to chodzi moze

ok, już mam dzięki:)

Opublikowano

@Czesiovy

Powinno Ci teraz działać bo strona ładnie śmiga.

Jak nie to musisz ściągnąć nową versie z powerbot.org

edytowane przez rumuna

Opublikowano

A jednak nie działa, mam najnowsza wersje i ch*** mam z tego ;((

//rozumiem, że jestes pod wpływem emocji bo Ci bot nie działa, ale nie musisz wyrażać swojej flustracji na forum....

Opublikowano

jak ściągam bota piszę abym wybrał przez co mam go odtworzyć? prze jaki program mam go otworzyć??? może go niemam ! piszę WYBIERZ PROGRAM Z LISTY.

Musisz otworzyć go przez Jave, powinno automatycznie się uruchomić.

Chyba że nie masz Javy.

Opublikowano

Siemka

Pisałem już w tym temacie kilka stron wcześniej, bo miałem pewne problemy z botem.

I tak też jest teraz. ZOSTAŁEM OKRADZIONY! Wartość skradzionych rzeczy wyceniam na około 1m + 1,5m kasy. Nie wiem jak to się stało, nie wiem kto, dlaczego i mniej więcej kiedy bo dawno nie wchodziłem. Nigdy nikomu nie mówiłem że gram w runescape i nikt z mojej okolicy w to nie gra, więc żaden kolega nie mógł mnie okraść. Mógł to być bot (lub właściciel). Apeluje o ostrożność bo można dużo stracić.

Nie wykluczam opcji że mógł to zrobić JaGeX tylko skąd on mógł wiedzieć że błociłem ;>

Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...