Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rsbot 210

Aintence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym, żeby bot podnosił mi konkretne itemki. Zobaczyłem w ustawieniach bota, że trzeba podać jakieś ID ITEM skąd to wytrzasnąć? :O

przyciśnij "edit" i tam zaznacz "inventory" - to będziesz miał numery item-ów w bagu, "ground items" -to będziesz miał numery itemów na ziemi :D

PS.

oddaje laptopa do naprawy i nie będę na forum wiec nie pomogę srry :(

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ale jak go włączyć? Sorry ale jestem zielony w tym.Pobrałem i mam tam foldery org, scripts itp i jak go włączyć?

Sorry za posta nizej nie wiem czemu tak wyslalo.

Opublikowano

Ale jak go włączyć? Sorry ale jestem zielony w tym.Pobrałem i mam tam foldery org, scripts itp i jak go włączyć?

A nie mam zadnego run.bat. wiem ze trzeba je za pomoca SVN ale jak?

Opublikowano

Sciagnij na pulpit i uruchom na pulpicie to powinno podzialac jak nie to niewiem

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

ale co mam uruchomić? Pobieram na pulpit, wypakowywuje do folderu na pulpit i mam tam 5 folderów.

-.svn

-org

-scripts

-META-INF

-resoucers

I nic więcej .

Opublikowano

pobrałem na lapka i dziala

A cz to normalne, ze ładuję mi się bardzo długi czas i nie chce się załadować i na dole są jakieś napisy dityczące javy na czerwonym tle?

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: java.net.MalformedURLException

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: at java.net.URL.<init>(Unknown Source)

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: at java.net.URL.<init>(Unknown Source)

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: at org.rsbot.bot.Crawler.downloadPage(Crawler.java:47)

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: at org.rsbot.bot.Crawler.<init>(Crawler.java:26)va:47)

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: at org.rsbot.bot.BotStub.<init>(BotStub.java:39)va:47)

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: at org.rsbot.bot.Bot.start(Bot.java:95).java:39)va:47)

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: at org.rsbot.gui.BotGUI$2.run(BotGUI.java:248)9)va:47)

[sEVERE] Sun Jan 09 18:38:29 CET 2011: STDERR: at java.lang.Thread.run(Unknown Source)va:248)9)va:47)

Co zorbić aby się uruchomiło? Bardzo mi na tym zalezy.

Opublikowano

1.pobiez ikonke na pulpit i tam ją uruchom

2.ja uzywwam tego skrypta z gui i mi dziala niepamietam nazwy bo laptopa oddalem do naprawy i na telefonie pisze, ale nie wuzywaj tego do wollowów :D

3.mi to zadko wyskakuje i niewiem o co z tym chodzi :(

Moze jutro wejde na stronke

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Zal gupi telefon przez przypadek napisalem kolejnego takiego samego posta. Jesli da rade prosil bym o usuniecie tego posta xD

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

nie wiem jak ty polak666 ale ja jak ściągnołem to ikonke w .java rs-bota miałem na pulpicie a te dodatkowe foldery w dokumentach a mam laptoka

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

jak zrobic, zeby chowal yewy do banku, bo jak u mnie zbierze cale eq to stoi w miejscu, dodam ze zbieram yewy obok GE. Prosze o odpowiedz

Moze ktos mi odpowie na moje pytanie, juz dalem ci +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja mam inny problem... bo ściagnołem tego RSbota z 1 posta i zrobiłem aktualizacje i pojawił mi sie 2 pliczek o nazwie RSbot220 a przedtem był chyba RSbot110... dobra mam rozumiec że ten 220bot jest nowszy wiec go uzyje... włacza mi sie i daje na takiego plusika zeby otworzyc nowe okno... potem sie zaladuje i daje RUN... oczywiscie mam zapisane konto... wybieram skrypt do rabania drzew wybieram yewy ale nie ma lumbridge wiec wybrałeś other (inne) i mam czarny obraz a na dole pisze co robi i pisze tak

CHYBA...

event: started liging in

event: finished loging in

i tak w kółko

i nawet nic nie widze wiec prosze o pomoc

a pragne podkreślić że ten plik RSbot220 jest jedynym plikiem jaki mam bo wy cos pisaliscie i jakis folderach a ja nie mma nic prucz tego pliku "RSbot220"

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

a ja mam inny problem... bo ściagnołem tego RSbota z 1 posta i zrobiłem aktualizacje i pojawił mi sie 2 pliczek o nazwie RSbot220 a przedtem był chyba RSbot110... dobra mam rozumiec że ten 220bot jest nowszy wiec go uzyje... włacza mi sie i daje na takiego plusika zeby otworzyc nowe okno... potem sie zaladuje i daje RUN... oczywiscie mam zapisane konto... wybieram skrypt do rabania drzew wybieram yewy ale nie ma lumbridge wiec wybrałeś other (inne) i mam czarny obraz a na dole pisze co robi i pisze tak

CHYBA...

event: started liging in

event: finished loging in

i tak w kółko

i nawet nic nie widze wiec prosze o pomoc

a pragne podkreślić że ten plik RSbot220 jest jedynym plikiem jaki mam bo wy cos pisaliscie i jakis folderach a ja nie mma nic prucz tego pliku "RSbot220"

opcja "other" to jest auto drop czyli nie zbiera logsów, i masz czarny ekran bo się wylogował bot, bo nie potrafi w tam tym niejscu ciąc drzew.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

dobry bocik przed chwila sciagnelem i siedze na pure essach i jakos dziala zadnego problemu nie mialem

super bot

Sie wie co sie wstawia B)

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

A mam jeszcze taką prośbę czy mógł byś opisać te opcje z Edit czyli konkretnie "Force Input" , "Less CPU", "Disable Auto Login " .

Czy któraś z tych opcji pozwala aby bot się sam zalogował po zerwaniu połączenia ?

Opublikowano

Irysia

To juz 2 raz jak widze podwojny twoj post uwazaj bo ci poziom podwyzszo jak mi:( a tera to o byle co do mnie sie przyczepiajo :D

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

a wiecie jak pisac własne skrypty? bo mi zaden bot nie dał jeszce yewek do banku

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...