Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rsbot 210

Aintence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

małe pytanko wtf z tym enable christmas in the edit menu ????

jak to włączysz to praktycznie wszystkie drzewa wyglądają jak choinki tzn, są ubrane jak drzewka świąteczne i takie tam różne dodatki z christmast moda;)

Opublikowano

a mi od dzis ten bot nie dziala o.0 przy kazdej wersji wyskakuje taki blad:

839916.jpeg

sam niewiem o co z tym chodzi :mellow:

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

ten bot jest najlepszy na swiecie :) lepszego darmowego bota nie widziałem chlopak bije jak szalony te expo a ja nic nie musze robić :D

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Cześć , mam taki problem . Gdy załączam bota wyskakuje błąd : " A Java Exception has occured " Co mam zrobić ??

Mam XP`ka i Jave najnowszą . Wasze pliki mają ten sam błąd u mnie.

Opublikowano

Cześć , mam taki problem . Gdy załączam bota wyskakuje błąd : " A Java Exception has occured " Co mam zrobić ??

Mam XP`ka i Jave najnowszą . Wasze pliki mają ten sam błąd u mnie.

nie wiem o co chodzi moze przez to ze jestem wzrokowcem załącz screen'a to ci pomogę.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

moze odrazu wstaw na forum tak bedzie łatwiej :D

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

hmm możliwe, że jak ci net szwankuje to ci bot chodzić nie będzie ... Taka jest moja teoria

Opublikowano

Panowie nie działa mi skrypt zabijania Fighter co mam zrobić? Chciałbym aby zabijał mi potwory w obrębie miejsca w ktorym jestem nic poza tym nie musi nigdzie latać a ni nic jeść.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

zalezy jakich podziemiach mam za malo informacji zeby ci pomóc wstaw screena lub cos to pomoge xD

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Już sobie poradziłem. Coś się działo, że nie mogło mi wyszukać żadnych potworków jak klikałem odśwież ale jest już ok :P A jest taka możliwość żeby postać stała w miejscu i strzelała do potworków? Mam łucznika i taka opcja by się bardzo przydała.

Opublikowano

hehe bardzo dobry ten bot jest testuje już go od jakiegoś czasu i nabił mi już 1 lvla do 76 wc :D tylko szkoda, że robi co 2 random event ale bo najnowszym update działa coraz lepiej i jak na razie jest juz 14h online i sprawuje się dobrze :)

ps mam pytanie dla czego jak chciałbym dać nowego skrypta to nie odnajduje mi go a skrypty mam ściągnięte z stronki bota mam je w .java tam gdzie powinny być a pisze że nie odnajduje "javac" czy jakoś tak

Opublikowano

hehe bardzo dobry ten bot jest testuje już go od jakiegoś czasu i nabił mi już 1 lvla do 76 wc :D tylko szkoda, że robi co 2 random event ale bo najnowszym update działa coraz lepiej i jak na razie jest juz 14h online i sprawuje się dobrze :)

ps mam pytanie dla czego jak chciałbym dać nowego skrypta to nie odnajduje mi go a skrypty mam ściągnięte z stronki bota mam je w .java tam gdzie powinny być a pisze że nie odnajduje "javac" czy jakoś tak

mam ten sam problem ale jeszcze go nie rozwiązałem :(

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

dzięki znowu mi pomogłeś bo się głowiłem nad tym bo jak na 2 postaci fm-a treniłem to po okolo 2h sie logał sam :D plusik leci dla ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...