Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[H0T] Arcaniamt2 [Dedyk] [Pl]

CrisXmT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahhh.. Taa pomoc ze strony GMa.

Pozdrawiam Cie ;*

Acha. I niejesteśmy na ty.

// Serwera nie polecam z powodu u gory ;]

Z góry przepraszam za spam, ale nie mogłem się po prostu powstrzymać. Człowieku piszesz do Niego, ze nie jesteście "na ty", a masz 15lat?(przynajmniej tak masz wpisane w profilu) i zyczysz sobie, zeby On do Ciebie na Pan mowił? Chlopie dorosnij pierwsze zanim coś głupiego walniesz.

Serwer polecam, miła atmosfera, sadzę, ze ekipa wie co robi i pobawimy sie na serwerze dłuższy czas.

Pozdrawiam.

40 milionów serc bije tutaj,

zimny kraj, zimne flow, zimna wóda.

Zresztą wiesz jak jest przecież żyjesz tutaj

zimny kraj zimne flow zimna wóda!

TO DGE DZI... !!!

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestan ProBoszcz bo takie pierdzielenia o szopenie staje sie zalosne Znacie sie jeszcze z czasow madaki a pastor to dzieciak i sie poprostu boi nawet sie dobrze wypowiedziec nie potrafi wiem bo jezdzilem po nim na ts kiedys jak po szmacie do podlogi pozdro

xbjr.png

Opublikowano

sponsorqqq właśnie widac co soba prezentujesz , ta wypowiedz Twoja pokazała jaki masz stosunek to graczy , administracij. nie mamy o czym rozmawiac dla mnie jestes zwykłym niedowartosciowanym czlowiekiem który wiecznie ma kompleksy. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

ahah na ts nigdy z Tobą nie gadałem i po rodzicach nikomu nie jeżdżę bo prawda jest taka ze honor i godność do innych mam nie to co Ty. Po co w ogóle piszesz ze robie cos takiego jak nigdy tak nie było. Brak Ci argumentów na mnie Twoja sprawa. A Ci co przebywają ze mną na Ts wypowiedzą się tutaj i podkreślą ze szacunek do ludzi mam. BTW. popraw orto i ogarnij się

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie polecam serva..zniknęła mi..zresztą nie tylko mi , bo już większości graczy itemy..ja nie będę czekać , aż mi zniknie boga+9 , sokół i inne..Dziękuję za grę , a GM jeszcze bardziej współczuję , bo mówią że gdybyśmy nie używali "bugów" (tutaj to ja się spytałem wtf?jakie bugi?) , to by nic nie zniknęło.A za 3 dni wszystkim zniknie połowa eq.A po za tym mało tych "questów" , cały czas zbugowany npc "Norbert".By odzyskać eq trzeba mieć screen itema.To co , mam robić screeny po kolei wszystkiego?I czekać jeszcze aż dostanę?

Dziękuję..Server widocznie ma jakieś niedokładności i do gry się NIE NADAJE.

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

ahah na ts nigdy z Tobą nie gadałem i po rodzicach nikomu nie jeżdżę bo prawda jest taka ze honor i godność do innych mam nie to co Ty. Po co w ogóle piszesz ze robie cos takiego jak nigdy tak nie było. Brak Ci argumentów na mnie Twoja sprawa. A Ci co przebywają ze mną na Ts wypowiedzą się tutaj i podkreślą ze szacunek do ludzi mam. BTW. popraw orto i ogarnij się

Gadales nawet nie wiesz ile razy:)

I nie brak mi argumetor bo po mojej starszej zaczeles jezdzic jak miales do mnie chlopie problem pozdrawiam teraz sie domyslaj kim jestem:)

xbjr.png

Opublikowano

handlarze,%,is,strona,obiecanki,masa bugerów i cziterów,team jest tylo po to by śie pobawić i pokazać z napisem gm czyli wierna kopia fantasticworld nie dziekuje

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Gadales nawet nie wiesz ile razy:)

I nie brak mi argumetor bo po mojej starszej zaczeles jezdzic jak miales do mnie chlopie problem pozdrawiam teraz sie domyslaj kim jestem:)

Bezczelny cham. 0 kultury. Nie mamy o czym rozmawiać. Nie reprezentujesz sobą NIC zero. BTW ... BBC wiem ze to Ty , daj mi dowody na to ze tak mówiłem. Bo powiedzic to i ja na Ciebie moge. Widać ze honoru nie masz. Zegnam

Opublikowano

No ludzie prawda jest taka ze tego serawa za 2 dni juz nie będzie (reset kont) nie opłaca się juz grac , wczoraj została podjęta decyzja o usunięciu kont a mimo to zostały wystawione za bardzo niską cene Hwangi w Is , serwer jest teraz tylko do celów zarobkowych. Moje przegrane minuty i Sm poszły na darmo czas żebyście i wy poznali prawdę. Pozdrawiam serwer zszedł na psy

Opublikowano
Projek o nowej nazwie będzie nosił nazwe NeverLast

Nowy projekt będzie wyglądał tak samo, czyli team będzie pazerny na kasę?

Moje przegrane minuty i Sm

Kto przy zdrowych zmysłach ładuje prawdziwą kasę w prywatny serwer??!

Opublikowano

Nowy projekt będzie wyglądał tak samo, czyli team będzie pazerny na kasę?

Kto przy zdrowych zmysłach ładuje prawdziwą kasę w prywatny serwer??!

Odp1: Prawdopodobnie tak , ale nic nie wiadomo, wiem tyle ze bedzie ten sam team co na Arcania + nowy członek

Odp2: Ty mi kasy na to nie dajesz wiec po co te pytania??

Opublikowano

Widzę , że Polacy robią coraz to lepsze serwery metina.

Bardzo fajny serwer moim zdaniem masz +

sygnanew.jpg

1286652807u198706.pngPiszę poprawnie po polsku.Spróbuj też , to nie trudne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...