Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[H0T] Arcaniamt2 [Dedyk] [Pl]

CrisXmT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co się tu dzieje to jest ŻENADA!!!

Zarobione kolejne 10% za niby "SPAM"

Błazenada.

Co do serwer to piszą że około 16.00 wystartuje.

info.png

Opublikowano

To co się tu dzieje to jest ŻENADA!!!

Zarobione kolejne 10% za niby "SPAM"

Błazenada.

Co do serwer to piszą że około 16.00 wystartuje.

Skąd masz takie info?

Opublikowano

Sprzedam postać top3. Luka - woj body z eq, buffem i pierścionkiem doś. na 15 dni.

Jak ktoś chętny to pisać pw.

Pozdro.

Na privach nick:

Luka

=]

Opublikowano

Kiedyś też tak chciałem zrobić, ale filmik 30 sekundowy zajmuje ok. 1 GB, a nie chce mi sie w konwertowanie bawić aby wysłać to do administracji a później dowiedzieć się, że filmik przerobiony, zbyt słaba jakość, potrzeba lepszych dowodów itd.

Opublikowano

no swietnie, nie wiem co sie stalo, ale jak sie przed chwila zalogowalem to ja zadnej postaci nie mam, tylko tego woja dziwnego, bez statow i lvl'a

nie no sory, ale co tu sie dzieje? konserwacja trwala dlugo dosc (ale to mnie zbytnio nie obchodzi), a przychodze a tu nie ma mojej postaci?

mozecie podac mi jakis kontakt z ktoryms z GA? najlepiej tym co sie zajmowal tym

@EDIT: moja postac!!! [link do zdjęcia] zdjecie ze strony, 2 min temu robione, wiec chce wiedziec gdzie jest ta postac

Opublikowano

Mi tam nie działa ale ściągnełem clienta i nie moge się zalogować ;/

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

Spolszczenie. Serwer ONLINE

http://www.multiupload.com/67GF1F240C

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1e3949128e54f4f146f430ca6b7efa61d638b245d516bc494b4db7afc1bed00c-1289468363

Zniknęła ci postać?? Napisz do [GA]Cris wiadomość w treści podając login konta z którego zniknęła postać i jej nick.

Makin mam prośbę:* wyczyść temat. Bo wejdzie ktoś inny i znów mi usuną publikacje :* Z powodu spamu.

Opublikowano

Wreszcie powstało upragnione forum (nie chwaląc się mojego autorstwa)

Zachęcam do rejestracji:

http://arcaniamt2.pl/board/

Na razie puste i łyse ale w nocy zostanie wgranych kilka modyfikacji ^^

Opublikowano

Super server , polecam , jeden z lepszych hard na jakich grałem.

Nick TheBest , lv 64+,oczywiście Jinno.Zachęcam do gry.

Co mi się podoba na serverze ? Wierzchowce , militar od określonego poziomu(55 , a nie jakieś IS), fajne nagrody za misje , chociaż nie ma ich dużo.

Szkoda, że kamienie duchowe nie dropią z metinów , zamiast są za cenę jaką są u handlarzy.

Pytanie do administratorów:

Kiedy będzie odbugowany NPC Norbert?

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

Super serwer. Polecam w 100% Serwer 5/5 . Ps. Wszystkie niby incydenty dotyczące mojej postaci zostały wyjasnione i opublikowane , teraz moze byc wam głupio bo nic na mnie nie ma:D:D. Czysta postac / normalny gracz. Pozdrawiam i zapraszam do Jinno

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie od dzis do wczoraj. :/:/ Boze... czlowieku jak expic nie potrafisz to się nie czepiaj . Exp wygląda tak Pierscień z Is pierscien w Eq i V1 atlantydy oto cały sekret. BTW ... wczoraj miałem 82-83 a srednio Lv się wbija co 1,5h z moim expieniem

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie od dzis do wczoraj. :/:/ Boze... czlowieku jak expic nie potrafisz to się nie czepiaj . Exp wygląda tak Pierscień z Is pierscien w Eq i V1 atlantydy oto cały sekret. BTW ... wczoraj miałem 82-83 a srednio Lv się wbija co 1,5h z moim expieniem

Ahhh.. Taa pomoc ze strony GMa.

Pozdrawiam Cie ;*

Acha. I niejesteśmy na ty.

// Serwera nie polecam z powodu u gory ;]

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...