Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[H0T] Arcaniamt2 [Dedyk] [Pl]

CrisXmT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się fajny ale nie zagram ;] wole bardziej 4FUN

Mój Nick w Cs : ( I ) HaVe ( SkiLL )

Mój Nick w Mt2 : Woj : YaoSheng | Ninja : OwnedPL

10 [v]

20 [v]

30 [v]

50 [x]

75 [x]

100 [x]

150 [x]

200 [x]

500 [x]

1000 [x]

Opublikowano

Server to wyjebany jak na polski. Na prawdę polecam, nie jest łątwy nie jest trudny, można robić questy.

Nie jest to niemiec czy chinczyk gdzie w 1 dzień dobijesz 125 lvl. Naprawdę polecam, można popykać zwłaszcza że Soulju2 off ;d

Opublikowano

Trwaja prace konserwacyjne majace na celu usuniecie buga ze znikajacymi postaciami. Macie chwile czasu na odetchniecie, zjedzcie cos wyjdzcie na powietrze;] Wracamy za pare chwil.

Tyle napisali, nie powinno to raczej trwać długo.

Opublikowano

Posterik już widzę, że 2 minusy zarobiłeś za to, że piszesz prawdę. Właśnie dlatego nie mam konta na mpc.

Warto też dodać, że od początku, gdy tylko powstał serwer powstaje również forum, którego też pewnie za szybko się nie doczekamy.

info.png

Opublikowano

Taa... te ninje na dmg są wkurzające. Expisz sobie spokojnie, podchodzi taki delikwent - chmurka i leżysz i spotu już nie odbijesz. Co weźmiesz więcej grupek - to samo.

Najgorsze jest to, że nic sobie z tego nie robią. Najczęściej te ninje są postaciami do dropu i wiedzą, że najwyżej zostanie dropek zbanowany, a nie główne konto.

Dlatego radzę banować wszystkie postacie/konta powiązane z osobą łamiącą regulamin.

Co do niesłowności teamu - zgadzam się.

Wczoraj wieczorem miał być Norbert zrobiony oraz forum.

Na razie nie ma ani tego anie tego...

Opublikowano

Konserwacja

2010-11-14

Oswiadczam ze dopatrzylismy sie bledy ktory powodowal utrate postaci, nie martwcie sie, postacie ktore zalozyliscie zostana i bedzie mozna na nich grac;] Mozecie jzu spokjnie zakladac konta, przez chwile nie bylo to mozliwe. Prosimy o cierpliwosc, trwa usuwanie bledu i zabezpieczanie serwera przed kolejnym mozliwym jego wystapienie. Wracamy niebawem.

Osoby, ktore zalozyly konta w ciagu ostatniej godziny, prosimy o zalozenie ich powtornie, przepraszamy za problemy.

pozdrawiam, ArcaniaMT2

To jest wypowiedz na poziomie. Rozumiem, że człowiek ma prawo się pomylić, lecz jako TEAM powinni chociaż starać się zachowywać na poziomie i poprawiać tego typu błędy.

Chciałabym dostać tylko INV oraz możliwość do banowania. Gdybym zapisywała nicki graczy, którzy używają niedozwolonego oprogramowanie i mogłabym ich banować byłoby około 200 kont mniej.

info.png

Opublikowano

Oni chyba sobie żartują? Co to ma być? Co chwilę serwer offline. To sobie pograłem, nawet 2 lvla nie wbiłem. Tak jak wyżej koledzy napisali,

Niesłowność teamu - również się zgodzę. A co do graczy - nie powiem nic, nie pograłem dłużej niż 5 minut, wiec dupcia ; P

Przepraszamy, za przerwe w dzialaniu serwera. Juz za moment zostanie on uruchomiony. Musicie byc cierpliwi. Za wszelkie niedogodnosci przepraszamy, zostaniecie za przerwe wynagrodzeni.

Exp oraz Drop zostana zwiekszone o 100-150% na 12h

Tak, tak.

Oswiadczam ze dopatrzylismy sie bledy ktory powodowal utrate postaci, nie martwcie sie, postacie ktore zalozyliscie zostana i bedzie mozna na nich grac;] Mozecie jzu spokjnie zakladac konta, przez chwile nie bylo to mozliwe. Prosimy o cierpliwosc, trwa usuwanie bledu i zabezpieczanie serwera przed kolejnym mozliwym jego wystapienie. Wracamy niebawem.

Osoby, ktore zalozyly konta w ciagu ostatniej godziny, prosimy o zalozenie ich powtornie, przepraszamy za problemy.

Yhy..

@Offtop

Zna ktoś może jakiś zagraniczny prywatny serwer? Bo te polskie dedyki to dno. ; <

reklama forum

Opublikowano

w piątek serwer był cały dzień OFF.. A Team kilka razy przekładał godzinę ponownego wystartowania serwera... Pisali ze o 11.05 bedzie na 100%! ale niestety nie udało się bo wystąpiły komplikacje... Nie chcę być złej myśli ale pewnie dzisiaj będzie to samo..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Założonych kont 1546

Ilość postaci 533 (było ponad 1000)

Znając życie połowa osób z serwera odejdzie...

Taa, z tego co zauważyłem, co chwile to skacze. Raz 0, raz 1000, raz 500. OMG

reklama forum

Opublikowano
@up

Nie musisz dwa razy tego samego mówić ^^

Przeprosiłem. Jakiś błąd na mpc mi wyskoczył, myślałem, że sie nie zapisało i tak wyszło ;d

reklama forum

Opublikowano

Widać starają się włączyć serwer przy jak najmniejszych stratach (cofkach), po prostu coś skopało się w bazie;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...