Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Święta Już Tuż Tuż.

Black Is Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie 4 minuty temu (od czasu napisania posta) widziałem w TV reklamę dekodera cyfry + z udziałem świąt i Mikołaja.

Ludzie, święta za 1,5 miesiąca !!!!

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RACZEJ TY NIE PIERDOL jak nie wiesz.

boze narodzenie zostalo zapozyczone od rzymian. wiesz co to sa saturnalie? dziwne ze obchodzone je w ten sam dzien co boze narodzenie -.-, a wielkanoc zostala zapozyczona od celtow.

kthxbai

facepalm jak to przeczytałem.Człowieku wiesz co to Pismo Święte?Zajrzyj też do ewangeli.Ciekawe w jaki sposób można zaporzyczyć święto chrześcijań skie od rzymian?Owszem są święta zaporzyczone od pogan ale twierdzić że Boże narodzenie jest zaporzyczone jest bluźnierstwem...Jak jesteś chrześcijaninem to nie wiem kto cie religi uczył/uczy a jak jesteś ateistą/innowiercą to radze ci poczytaj bo nawet nie wiesz jakie pierdoły pieprzysz

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Ja już nie mogę się doczekać świąt. Jak zawsze oglądam jakieś filmy świąteczne albo bajki to od razu tęsknie jak chuj. Jeszcze tylko 1,5 miesiąca nawet nie!!!!:D

Opublikowano

facepalm jak to przeczytałem.Człowieku wiesz co to Pismo Święte?Zajrzyj też do ewangeli.Ciekawe w jaki sposób można zaporzyczyć święto chrześcijań skie od rzymian?Owszem są święta zaporzyczone od pogan ale twierdzić że Boże narodzenie jest zaporzyczone jest bluźnierstwem...Jak jesteś chrześcijaninem to nie wiem kto cie religi uczył/uczy a jak jesteś ateistą/innowiercą to radze ci poczytaj bo nawet nie wiesz jakie pierdoły pieprzysz

prosze zacytuj mi ten fragment -.-

masz malutkiego walka, bo biblie to akurat znam, i nigdzie nie widzialem fragmentu, w ktorym jest napisane, ze jezus urodzil sie 24 grudnia

2xdown

dziekuje :), ale nie musisz zwracac honorow, ja po prostu chcialem powiedziec to co wiem

pzdr

.

Opublikowano

prosze zacytuj mi ten fragment -.-

masz malutkiego walka, bo biblie to akurat znam, i nigdzie nie widzialem fragmentu, w ktorym jest napisane, ze jezus urodzil sie 24 grudnia

OK zgodze się nie ma takiego fragmentu który mówi o tym że Jezus urodził się tego dnia i rzeczywiście jest to zbieżna data(chodziło o to by byli poganie nie olewali ''nowych'' świąt,także zwracam Honory :))

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

pamietam rok temu jak spadl śnieg na poczatku listopada wstalem patrze snieg ide na autobus mysle sobie jest ostatni dzien do szkoly bo wolne bedzie :D potem skaplem sie ze dopiero listopad :D

Och jak ja KOCHAM ŚWIĘTA

"CO RAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA " :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

RACZEJ TY NIE PIERDOL jak nie wiesz.

boze narodzenie zostalo zapozyczone od rzymian. wiesz co to sa saturnalie? dziwne ze obchodzone je w ten sam dzien co boze narodzenie -.-, a wielkanoc zostala zapozyczona od celtow.

kthxbai

A wiesz, ze w Rzymie też przyjęło się chrześcijaństwo ;o

Taki news dla ciebie

Saturalie to święta na cześć Saturna, były od 17-23.... Był to czas zabawy, więc jeszcze raz dla przypomnienia! Nie Pierdol

kto tu mówi o wielkanocy....

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

@up też tak miałem jednego dnia poszedłem do szkoły a był 23 grudnia i były ferie ( haha) czekałem pod szkołą około 3 h potem nauczycielka przychodzi i mówi " A co ty tutaj robisz przecież ferie są" haaaa.

Opublikowano

@up-To nie było śmieszne...

aaa widze że all od tematu odbiegamy więc może lepiej by go zamknąć?

Cytat

Opublikowano

@up-To nie było śmieszne...

aaa widze że all od tematu odbiegamy więc może lepiej by go zamknąć?

#Ale to było śmieszne.

A może jednak zostawmy?

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Ktoś napisał, że z kacem. Jak można święta spędzić z kacem? Chyba się pomyliłeś z Nowym Rokiem ! :D

Black zawstydziłeś reklamę coca-coli xD.

Tak jak zawsze, zjemy, pogadamy, zawsze jakieś kolędy grają w TV.

Prezenty mnie już tak nie jarają jak kiedyś <3

//

Lubię święta <3.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@2xUp prawić to możesz kazanie xD

@Up Racja, kac jest po świętach.

@Topic

tak święta, te magiczne święta!

Lubię święta, oczywiście.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano
Ktoś napisał, że z kacem. Jak można święta spędzić z kacem? Chyba się pomyliłeś z Nowym Rokiem !

Zdziwilbys sie, bardzo, nowy rok w sumie tez

Ta "wiekszosc" niepotrzebna jedynie

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

ja przy Metjinje DFA PE EL, nje wieże w BUGA !

Kochacie święta dlatego, że :

- Dostajecie pieniążki

- Dostajecie prezenty

- Można zarabiać na nich

Gdyby tego nie było, to każdy by lał na te święta.

A wymyślili je po to, żeby zarabiać. <3

Dokladnie , wszystko by bylo inaczej gdyby nie bylo prezentow ;)

@topic

Ja tez kocham swieta :)

Jedzonko , czas spedzony z rodzina = cos pieknego <3

Opublikowano

Ja się ciesze bo będzie nowy laptopek :P Fajnie wreszcie ten szajs pójdzie się jebać :*

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Ja tradycyjnie u babci / cioci lub u siebie w domku , opłatek , życzenia , kolacja , pierwsza gwiazdka no i na końcu prezenty. Nie mam już 10 lat żebym tylko szybko zjadł i na prezenty poleciał ...Nie. Mam 15 lat i wiem o co kaman w Boże Narodzenie. Mi już praktycznie nie zależy na prezentach typu klocki lego czy jakieś misie a na takich pożadnych i na mój wiek ;) Tak spędzam święta. Pozdro .

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

duzo komentarzy czytam o prezentach ale w świeta nie licza sie prezenty tylko czas spedzony z rodzina

prezenty sa spoko ale nie to sie liczy w czasie swiat

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

JA kocham święta

Zawsze gdy jedziemy do babci jest super nastrój miły , prezenty , dobre jedzenie ;) I najlepsze , że niedługo sylwester ! Fajerwerki moje urodziny w 15 Styczniu ;)

Ale najlepsze w święta to komedie :D : Kevin sam w domu ;)

Ale tak naprawdę liczy się nastrój :)

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

@Up

Dziex za przypomnienie o komediach ;) Kevin 1 2 3 i 4 zapewne będą w święta na Polsacie więc nudzić się nie będziemy :P Prezenty nie są najważniejsze lecz to aby jak najlepiej spędzić święta z rodziną ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A wiesz, ze w Rzymie też przyjęło się chrześcijaństwo ;o

Taki news dla ciebie

Saturalie to święta na cześć Saturna, były od 17-23.... Był to czas zabawy, więc jeszcze raz dla przypomnienia! Nie Pierdol

kto tu mówi o wielkanocy....

omg bosh.

na historii spales, czy raczej po prostu nie sluchales?

ta

boze narodzenie zostalo stworzone na podstawie saturnalii!

17-23 grudnia, ta dlatego boze narodzenie obchodzicie 24 grudnia, zeby poganie wtedy mogli obchodzic saturnalie, tylko ze juz pod inna nazwa (patrz post assareliusa czy jakos tak)

o wielkanocy powiedzialem, bo ty o tym zaczales pisac -.-

pozdro, poczytaj a potem do mnie mow.

Podczas gdy rzym przyjal chrzescijanstwo, musial jakos zachecic ludzi do nowej wiary, wiec po prostu "zmienil nazwy swiat" deklu-.-.

.

Opublikowano

Ja chyba nie spędzę tych Świąt zbyt wesoło, ponieważ moja ciocia, ma bardzo poważną chorobę..

:( :unsure:

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...