Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Odpalić Kilka Fishbotów Na Raz!

PanKtoss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ up and 2 x up

Wiem, że to działa :D sam jade już na 3 - 4 kontach FB ;)

@ Marcus1996

Czytałeś cały mój #1 post ? tam wszystko pisze, jak zrobić pliki .bat, i jak odpalać ....

Pliki .bat ( to jest obejście inaczej .... robione notatnikiem, przeczytaj kilka razy 1 post i będziesz wiedział. )

RMCF

Opublikowano

Hmm...coś zrobiłam i przestało działać, ale już pobieram Metina, którego wrzuciłeś.

Spoxx, i znów śmigam na FB :)

Serdecznie pozdrawiam

^asia97

PS

Z początku nie zauważyłam, że wrzuciłeś "moją" fotkę do sygnatury :D

Łap 5 i - :P

sygnaa.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde ja robie wszystkotak jak z instrukcja ... puzniej uruchamiam te 3 boty i puzniej trzy obejscia tak jak w instrukcji wchodzi mi w 3 okna w metina i po chwili wywala hackshield .... ;/ ratunku ! ;p daje + lub jak ktos zbiera - to daje minusa :)

Opublikowano

ja jak prubuje odpalić więcej niż 1 konto robie wszystko tak jak jest napisane ale i tak wyskakuje mi hs ;/

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

grrr..... ja nie wiem co z wami .. .ja już odpalam 10 kont FB ...a wy nie możecie 2- 3 ???

Jeżeli wam wywala błąd HS, to wgrajcie HS od kamera III i odpalajcie za pomocą enterem ( ctrl + click myszką na pliki . bat ) i enter

Dodajcie pliki inject do zapory, antywirusa jako wyjątek

Może być tak, że się gdzieś pomyliliście ..... więc zobaczcie jeszcze raz wszystko od nowa

Jak nie pomoże, ściągnij mojego metina. ;)

PS. Nie zapomnijcie edytować HS tak aby logów nie wysyłał ...

RMCF

Opublikowano

Ej nadal Ci to działa? Mi cały czas hs wywala, ściągnąłem twojego Metina, wgrałem najnowszego hs'a od kamera przerobiłem by logów nie wysyłał i nadal to samo ;/

Life is brutal!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...