Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Odpalić Kilka Fishbotów Na Raz!

PanKtoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nowego nie pokazałeś imo. To jest już opisane kilka razy, ale powiem Ci, ze i tak już nie działa :rolleyes: .

asdvj.png

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up imo były tutki, czytałem i były tak opisane że szkoda gadać

a jak mi wytłumaczysz że teraz właśnie jadę na 3 FB kontach ?

Zanim coś napiszesz, jebn* się w łeb, a później zastanów się ;)

pzdro ;D

RMCF

Opublikowano

M2Fish3.0.3 up by JestemHackiem ( działa na XP i systemach x32 i x64)

Link:

http://www.mediafire.com/?pi7fdxe11f95ru9

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ac767444920504dd1d0323493bc757a5c8739bd37f85c88eb8df6a3be3d0a48a-1289053687

Temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/235010-tutfb-by-erpel-na-xp-i-innych-ktorzy-nie-moga-uruchomic/

I tak mi ten fb nie dziala system xp 32 bity.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Zanim coś napiszesz, jebn* się w łeb, a później zastanów się ;)

Będę pamiętał, dziękuję :rolleyes: .

up imo były tutki, czytałem i były tak opisane że szkoda gadać

Każdy kto ma chociaż kawałek mózgu połapałby się, chociaż i tak wszystko miałem dokładnie opisane. Tak samo Misiekantos rozwiązywał problemy z uruchomieniem, więc nie rozumiem o co Ci chodzi ;) . Sharkbot panie mądraliński już nie działa, bynajmniej mi.

asdvj.png

Opublikowano

I tak mi ten fb nie dziala system xp 32 bity.

[/center]

A co jest napisane ? Działa na systemach x32 i x64 !!! < czytaj ze zrozumieniem > sam ma XP prof. 32 bits i działa mi all ....

@up

sharkbot 6.0 działa mi ... nadal

RMCF

Opublikowano

ma ktos mniej zawirusowanego injectora bo tu odrazu kaspersky blokuje nawet nie pozwolił pobrac

dodaj go do wyjątków, to sa nie groźne wiry :P sam mam NODA 32 SS i też mi blokował go, dodałem do wyjątków i już jest O.K

RMCF

Opublikowano

@up ja korzystam z erpla 3.0.0 a ug wgrałem na chwile i działał mi ... a tak to cały czas na erpla FB jade

RMCF

Opublikowano

No, no, no ... :)

Proszę pana świetny TuT'ek, bardzo zrozumiały i wgl. :)

Wcześniej nie mogłam sobie poradzić z HS III, a teraz mogę sobie wreszcie łowić na kilku kontach :)

Ma pan ode mnie limit minusików :)

Baardzo serdecznie pozdrawiam :)

^asia97

Zbieram " - " :D

sygnaa.jpg
Opublikowano

^asia97 :* <3 ohhh, podbudowałaś mnie tym postem ;) koteqqqq :D

@up

Może dokładniej? Usuń wszystkie metki, i postępuj zgodnie z instrukcją w moim tuku, a będzie dobrze :)

RMCF

Opublikowano

tutek git, dawno już głowiłem się jak odpalić tego FB by Erpel na XP'kach i nic nie wymyśliłem, więc dałem sobie siana :D

a tu widzę, że wszystko ładnie elegancko wytłumaczone :)

ale wiesz co, jest [przynajmniej u mnie] jeden mały problem - ten HSII nie działą zbyt dobrze - kicka co minutke..

ale jak dałem najnowszy, ten co dopiero pobrany - to działa elegancko, tylko trzeba było tylko ten @ pozmieniać dla bezpieczeństwa :)

ale i tak - dla Ciebie

PS

nie przejmuj się krytyką innych - "zazdrość budzi złość" :)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

@up dzięki za info, i dobre słowo ;) dodam do #1 postu nowy HS.

A co do e-mailu to zawsze radzę tak robić, dla bezpieczeństwa :P

Nie przejmuje się krytyką, złą oceną itd... ;)

RMCF

Opublikowano

eej kurde działało działało - potem coś porobiłem z tym MT2 i nie działa.. oO

pisze na samym początku Metin2 version failed czy coś a pod spodem CRC i jakieś liczby... spotkał się ktoś z tym ?? ;>

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

tak też właśnie robię i zaraz dam edita czy śmiga czy nie

@@@@EDIT

WG Twojego poradnika - kicka co 10s.. :| pewnie przez tego HS II

a jak robię po swojemu - zn z HS III to albo mam złą wersje MT2 [??] albo HS wykrywa mi na pulpicie [wszędzie szpera.. oO] GAME_HACK.. ??

ee.. - HELP ?

albo też takie pytanie dla Ciebie na chwile obecną - spróbuj uruchomić u siebie metka z FB by Erpel używając injectora [no chuba inaczej na xpeki się nie da] i napisz czy działa Ci "normalnie" - nie masz błędu wersji, nie loga, nie wykrywa HAXA przez HS III .. :)

i gdybyś mógł to napisz, czy używasz wgranego KMRMODA czy też nie i jakiego metin2client.bin używasz - tego z kamera czy zwykłego..?

@@Ty tam niżej - właśnie mam to samo - zn najpierw mam błąd co do wersji gry, a potem gdy wł FB [bo o dziwo metek się włącza] to mam ten błąd no i nie łowiii!!.. -.-

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Hmn...

2 x up

Ja mam u siebie HS II i działa mi. Mam też moda kamera, ale i tak odpalam przez obejście .bat ( moda mam aby login i hasło pamiętał, p oto tylko )

Pomagałem komuś na PW, i miał taki sam problem jak Ty, tylko że używał HS II, podałem mu linka do HS III i napisał mi że działa. I dlatego na dole w #1 poście masz na biało notkę o tym HS III.

@ up

Usuń FB, wypakuj jeszcze raz do folderu. Nastepnie skopij .dll do folderu gdzie masz plik injector.exe i wtedy odpal.

Właśnie zalogowałem się na 2 konta FB a 3 było w lobby game, i zero kicków / logów itp...

2 x up

Jak odpalasz pliki .bat ? opisz mi jak...

RMCF

Opublikowano

to tak - mam XPka HOM EDYT SP3

mam 1 folder z mt2

mam tam metin2client.bin [na tym o dziwo czasem zaskoczy [na HS III]

mam też metin2client2.bin jak i [...]3.bin

mam 3x obejście pt. MT2v1.bat [odpowiedzialny za metin2client.bin], MT2v2 jak i [email protected] [wiadome - do reszty binków]

mam na pulpicie 3x folder z injectorem, wszędzie dobrze konfigurowany [zmienione .bin jak i położenie FB.dll]

i tak - odpalam każdego z osobna injectora

i potem łapie te wszystkie .bat'y i cisne enter do oporu :)

i wtedy tak:

na HS III - w 2x bin oprócz normalnego wywala HACK_bla ble dupa zbita.. :| - lecz czasem wywali mi coś o złej wersji metina w tych binkach zmienionych i włączają się - lecz i tak nic nie daje to = FB nie działa

a w normalnym .bin działa

a jeśli mam HS II - na każdym koncie KICK co 5 - 10 - 15 (rekord :D [-.-] ) kick..

tutaj już chyba pomoże tylko format i zrobienie tego z HS II [bo skoro Tobie działa.. o.O? ]

noo chyba, że coś wymyślisz :)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Hmn.... mówisz ze klikasz enterem do oporu ( czyli kilka razy, pod rząd nawet x 10 - 20 kliknięć ) ? Jęsli tak, to kliknij 1 raz enterem.

jeżeli kicka / loga wgraj HS III to pomoże jeśli nie , usuń w pizdu wszystkie metiny i zainstaluj jeszcze raz jak jest napisane w poradniku tylko zamiast HS II daj HS III od razu i usuń errolrlog.exe i w HS III edytuj plik .ini

Jeśli odpalisz 3 x pliki .bat i zalogujesz sie na postacie i będzie Cie nadal, o dziwo wywalać to ja bym zrobił formata ... ( może coś da )

PS. mam XP prf. x32 SP2 , net. 3.5

RMCF

Opublikowano

huh, zle zrozumiales moj zart :D

wiadome, ze enter 1x wciskam :P

ale juz Ci pisalem - na HS 3 mam detect'a injectorow.. Tylko na glownym mtcl....bin dziala normalnie..

No ale zeby miec kilka fb, trzeba miec kilka roznych procesow !

Choc tak mowiac szczerze, to z tym HS 2 probowalem tylko raz,bo jak mnie kicknelo, no to juz lipton.. - sprobuje jeszcze kilka razy z HS 2 to porobic..

I takie PS

mowiles, ze masz kmrmoda - ale on uzywa swojego metin2client [i na zwyklym nie odpali] jak i swoich tych locali, rotow etc. - moze jednak masz tam wgranego tego kmr'a ?

@@edyt

a moze tak upnij mi swoj metin2client i swoj folder z HS'em... Hmm???

I jesli mozesz to w prezencie dorzuc jeszcze locale_pl z rootem wlacznie :)

i link dla bezpieczenstwa podasz [o ile rzecz jasna sie zgodzisz :) ] na pw :]

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

kamera mam na metin2client.bin

a FB mam na

metin2client1.bin > plik .bat

metin2client2.bin > plik .bat

metin2client3.bin > plik .bat

A jak już wyżej napisałem, kamera mam tylko aby hasło zapamiętał do 1 postaci ( bo ma kilkanaście liter + cyfr ). Jak odpalam przez plik .bat to czyta kamera też :) i przydaje się ślizganie :P

ale juz Ci pisalem - na HS 3 mam detect'a injectorow.. Tylko na glownym mtcl....bin działa normalnie..

To mnie martwi ...... bo nie powinien HS, od kamera Ci wykrywać injectorów. Chyba, że ze po kolei odpalasz pliki .bat ( ale chyba nie jesteś taki, głupi ) tylko zaznaczasz je za pomocą ctrl + PPm i enter i juz powinno być oks all.

Jak z tym HS 3 nie działa, to wgraj HS 2 i odpal 2 - 3 razy

za pierwszym razem może ci wykryć hs błąd (mi wykrył ), ale za drugim już będzie wszystko OKs .... ide spać :)

RMCF

Opublikowano

tak, masz kilka mt2client, ale wszystkie kozystaja z jednego locale, a modkmra wgrywa swoje [noo chyba, ze mod dziala na oryginalnych localach i rootach - nie wiem , nie sprawdzalem]

dobra, poprobuje jeszcze cos z tym hs 2 ale to jutro okolo 18 jak juz wroce ze szkoly..

Mam nadzieje, ze to ruszy.. I mam tez taka cicha nadzieje, ze jesl to nie smignie to moge liczyc na Twoja dalsza pomoc [jak i upload tych twoich plikow :) - wtedy bedzie jasna sprawa - albo ruszy, albo zostawiam to w pizdu.. ]

1284282093-U138092.png

Yo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...