Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rekrutacja] Testy Emulatora SSe!

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: Od 0 Do 24 ;] ( Zależy od potrzeby )

- Staż w silku:3-4 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:Znam tą grę bardzo dobrze , umiem się dogadać z ludźmi i posiadam dużo wolnego czasu ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 5-6h dziennie i prawie całe weekendy

- Staż w silku: 4 lat

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Ponieważ znam tą grę jak własną kieszeń :) I mam wielką ochotę przyczynić się do sukcesu serwera :)

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: zależy ile będzie potrzeba jest uczniem informatyki i laptopa z netem mam zawsze w szkole

- Staż w silku: oj długo długo dużo nocy nie przespanych nie wiem 4 może więcej lat

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Jestem grafikiem z zawodu i odrazu wyciągam bugi w grze gdzie coś nie pasuję jestem osobą sumienną i pracowitą ,

a moim atutem jest znajomość biegle 2 języków

GRAFIK SZUKA PRACY

projektmoj.jpg

klama.gif

Tworzenie stron od podstaw

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

Ilość możliwego czasu na testy: 4-8h dziennie

Staż w silku: 3 lata

Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Jestem starym, doświadczonym graczem i chciałbym wspomóc BETE : )

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 2h-6h

- Staż w silku: 1,5 roku

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Szukal bym starannie roznych bugow, pomagal bym w ich naprawianu, robilem tez server do silkroad'a wiec mam juz jakies doswiadczenie, no i tez mam duzo wolnego czasu wiec moge duzo poswiecic na testowanie. W kupie sila :)

kroko9115679.jpg

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: zależy od dnia od pon do pt to czas od 14 do rana w sobote i niedziele czas nieogranizony

- Staż w silku: 3 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Ponieważ miałem jużmały kontakt z adminami i grałem na tym serverze :) Mam dobry kontakt z innymi graczami, cierpliwy , dobrze wykonujący swoje obowiązki i uczciwy :) I był bym bardzo zaszczycony jak bym został wybrany na testera Emulatora SSE

Dziękuję

I

Pozdrawiam

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 1-6h na tygodniu, 5-12h w weekend

- Staż w silku: od cap 80

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Znam się dobrze na tej grze , wiem jak rozwiązywać spory między graczami ,problemy z grą , nie konfliktowy ...

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: najczęściej ok 3-4h w weekendy z 6h (czasami więcej ale moje życie to nie tylko silkroad ;'p)

- Staż w silku: nie wiem ale były tylko 3 serwery albo 4 jak zacząłem grać w silka.(Isro)

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:Posiadałem wiele swoich serwerów np Mu Online oraz byłem beta testerem na paru serwerach i mniej więcej wiem, na co należy zwracać uwagę...

Postacie Chińskie mam opanowane myślę, że w 100% ;'d a europejskie to tylko nie ogarniam warriora ;'p

Pozdro :')

Opublikowano

Wiek-27lat

czas na testy-24h

staz w silku-okolo 13 lat

Dlaczego akurat ciebie mamy wybrac: jestem bardzo doswiadczonym graczem,zajmuje sie informatyka wiec moglbym tez stwarzac nowe plik :]

pozdrawiam

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy:8-10h

- Staż w Silku : 5lat

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:Znam się sporo na silku grałem na privach:swsro2,zszc,mysro,wiem dużo o grze myślę ze się do tego nadaje.

72f79e82c7f545ec9e76917290d7acf2.0.gif
Opublikowano

Wiek-27lat

czas na testy-24h

staz w silku-okolo 13 lat

Dlaczego akurat ciebie mamy wybrac: jestem bardzo doswiadczonym graczem,zajmuje sie informatyką wiec moglbym naprawiac bugi itp dobrze dogaduje sie z ludzi jestem czlowiekiem otwartym :]

pozdrawiam

Opublikowano

Wiek - 17lat

Czas na testy: 1-5h

doświadczenie : ok 2lat

Jestem doświadczonym graczem , sporo wiem o grze , jestem bezkonfliktowy i potrafie rozstrzygać spory między graczami

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

Witam

- Ilość możliwego czasu na testy: Mogę spędzić Tyle czasu ile będzie na to trzeba

- Staż w silku: Staż Mój nie jest taki duży jak morze innych ale znam się na rzeczy

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:

Jestem Osoba Odpowiedzialna oraz można mi powierzyć dane zadanie i nie trzeba się martwic czy zostanie wykonane poprawnie Oraz Przykładam sie do każdej wykonywanej czynności

Kocham

mpcforum.pl!!!

18706.png

1393623240.png

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: jestem cały czas przed kompem tylko jak śpię mnie nie ma wiec Wszystko jasne

- Staż w silku: MAJOR .. od początku aż po koniec

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Bo jestem dobry w te Klocki

cooltext570762601.png
Opublikowano

Witam,

Czas: około 2-3 godzin dziennie w zależności od od zajęć, pracy itp.

Staż: od capa 70 na isro

Dlaczego Ja: szczerze to nie mam pojęcia dlaczego ja, porostu lubię tę grę i chciałbym zobaczyć co wam się udało zrobić i pomóc w mirę moich możliwości.

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: wystarczający

- Staż w silku: od beta testów silkroad w europie

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Lubię tę grę i chciałbym naprawdę pomóc :) i gram na G-sro

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 3-6h

- Staż w silku: hmm będzie już z 5 lat z około roczna przerwa po hacku :(

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Mimo próby skończenia z silkiem nadal chce w to grac, pomoc w wykrywaniu bugów, hm do tego jest bezkonfliktowy i umiem pracować w zespole :)

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy:Od 3-4 w weekendy dłużej

- Staż w silku:z 4 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:Ponieważ długo już gram w tą gre i znam się na niej a na testach trzeba wiele rzeczy sprawdzić żeby wszystko było miodzio.

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: od 3 godzin w wzwyż

- Staż w silku: początki na Cap 80

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Bezsensu jest pisać jakie to mam plusy, nie uwzględniając minusów, więc nie napiszę nic:D Nie będę się chwalił jaki to jestem zajebisty, a jaki nie:D. Będziecie chcieli to dacie znać.

10465336176777382411.png
Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 24/7 :)

- Staż w silku: jeszcze Długooooooo przed tym jak pojawiła się Europa , czyli jakieś początki powstania silkroada.

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:

Hmm.. :) Myślę że dlatego że jestem zaufaną osobą która jak coś robi to na 100% .

Mam bardzo dużo wolnego czasu , ucze sie zaocznie a do roboty narazie nie chodzę więc cały swój cenny czas mogę poświęcić

na pomoc. Nie jestem noobkiem zaczynającym dopiero przygodę z silkroade. Dość długo gram w tą grę , miałem kilka dłużyszych

przerw ale wracam ciaglę do tej gry bo ją lubię. Bawię się różnymi Buildami , Europejskimi jak i Chinskimi więc wiem co ,gdzie i jak.

Pozatym interesuję się privatami od dłuższego czasu , sam kiedys jak byly poczatki na emulatorach probowalem cos zrobic wlasnego

i musze przyznac ze mi sie udalo kilka rzeczy zrobic. Myślę że gdybym został wybrany napewno bym się nie obijał i pomogl w szybkim

sprawnym i rozwoju servera.

Serdecznie Pozdrawiam

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy:5-6h

- Staż w silku:gram od powstania serverów takich jak Babel czy Eldorado wiec smiało około 4lat

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: jestem osobą inteligentną wiekszość osób tylko gra w silkroada jest to dla nich tylko gra dla mnie to passja która staram sie bardzo szegółowo rozwijac czesto duzo o czytam rózne ciekawostki staram sie brac udział w róznych forach i pogłębiać wiedze by byc najlepszym by móc pomagac innym na naszym jedwabnym szlaku grałem kazdym mozliwymy bulidem kazdym z nich osiągałem 80+ lvl grałem tez na poprzednim sse które niestety ubolewając na tym padło współpracowałem z gm np takim jak Bum;) mysle ze nadaje sie na testera cudownego Emulatora SSe(posiadam tez spore doswiadczenie w pracy w grupie;))

Opublikowano

Witam :)

- Ilość możliwego czasu na testy: Od 5 do 10 h dziennie

- Staż w silku: 5 lat (Wszystkie versje sro i wszystkie privy)

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Staram sie zawsze wykonywac swoje obowiazki w najlepszy sposob jaki sie tylko da Mialem kilka swoich Serverow na SSE i innych emu.Znam sie na emulatorach testowalem wiekszosc emulatorow od Csremu po SSE. Mysle ze nadaje sie do tego ale pozostawiam to do waszej oceny

(Przepraszam za brak polskich znakow klawiatura swiruje )

Pozdrawiam

Opublikowano

Wzór:

- Ilość możliwego czasu na testy:roznie to bywa ze względu na prace ale wieczorami zawsze jestem minimalnie 4h

- Staż w silku:3lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:Myślę że nasza współpraca będzie owocna ponieważ sadze ze dam sobie rade w roli testera...Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rekrutacja zamknięta z powodu otwarcia serva, więcej info w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/260792-sse-server/

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...