Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rekrutacja] Testy Emulatora SSe!

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo, jestem Ace z SSE Team. SSE ma dla Was wspaniałą wiadomość. O tuż macie okazję zostania testerem tego emu. Stań się częścią nas.

Wzór:

- Ilość możliwego czasu na testy:

- Staż w silku:

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:

Wybrane osoby będą poinformowane za pomocą prywatnej wiadomości.

Aplikacje proszę składać w tym temacie.

Pozostałe posty nie związane z aplikacjami będą usuwane i nagradzane odpowiednio.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

-Wiek 17Lat

-Czas okolo 6h-8h Dziennie

-Okolo 5 Lat

-Dlaczego mnie? Jestem doświadczonym graczem znam się na Silku jak nie wielu...Myślę ze będę dobrym Testerem

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: sporo praktycznie dziennie do 8 godzin nawet i wiecej jak da rade

- Staż w silku: ponad 4 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Duza wiedza na temat sro doswiadczenie , i chec pomocy :)

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

- Ilość: możliwego czasu na testy: 6-8h dziennie czasem nawet więcej.

- Staż: 5 lat

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: ponieważ gram tyle już silkroad spędzam przy tej grze dużo czasu i mam dużą wiedzę myślę że będę się nadawał.

Opublikowano

-Ilość możliwego czasu na testy - 3-4h dziennie, czasami nawet około 6-7h może być . Zależy czy szkoła czy weekend . A w tygodniu 3-4h na luzie.

-Staż: Około 3-4 lat .

-Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać : Duża (nawet bardzo) wiedza o silku . Jak napisałem staż około 4 lat . Pamiętam że grałem jeszcze zanim wprowadzili euro.Grałem chyba na wszystkich możliwych wersjach sro : między innymi : isro,vsro,csro,sjsro,tsro, .

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy:  zależy od dnia ale po 3-4h weekend więcej

- Staż w silku: z przerwami 4 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Bo grałem na SSE sporo nick PedoBir a potem PEEDDDOOOO na pewno kojarzysz , znam sporo osób z serwa , z którymi utrzymuje kontakt. Grałem na prawie wszystkich wersjach , lecz na razie nie mam co robić ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 3-4h w tygodniu, weekend 5-6h

- Staż w silku: 4 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: dobra znajomość SilkroadOnline, grałem na kilku wersjach Sro np: Isro, Vsro, Csro, Tsro oraz prywatne Swsro 1 (aktualnie), ecsro(już nie istniejace), ZSZC (fire), sjsro

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy:3-4(po pracy)

- Staż w silku: 3 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Znam silk na wylot.

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: od 3-7godzin, przynajmniej tak sądzę. W weekendy dłużej.

- Staż w silku: Nie wiem dokładnie. Od cap 80 czy tam 70. Dawno to było.

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Nie będę pisał, że duża wiedza itd. Wiedzę mam dostateczną i nie chcę być testerem, żeby sobie "pograć". Chce być testerem, aby znajdować bugi, by SSE mogło się rozwijać.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 6h jak będzie trzeba nawet i więcej.

- Staż w silku: No już troszeczkę gram. Tyle globali (isro, csro, tsro, rsro) i privów (zszc, ecsro vip, swsro, sjsro) się przewinęło. Z 3 lata będą.

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Gdyż brałem już udział w testach i ekipa mnie zna ;d Robiłem formata i usunęło mi się hamachii dlatego nie mogłem być online, a potem jakoś wyleciało mi z głowy. Pamiętam jak trochę bugów się znalazło m.in z block od shielda :)

Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę B)

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 1-2h dziennie na tygodniu 5-10 w weekend

- Staż w silku: 4 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Niema czegoś czego bym nie wiedział o silku ... każdą postacią juz grałem ... mam duze doświadczenie

Jakoś nie chce mi sie wieżyć na to co pisza Ci u góry ( niektórzy) 6-8 h dziennie ... ?? może ktoś tydzień tyle czasu poświęcać , ale nie dłużej , to jest wręcz nie możliwe , człowiek ma tez inne zajęcia niz chodzenie do szkoły/pracy i granie w silka ... dzień w dzień 8h przy silku nie wieżę w to ... ja napisałem realnie jaki czas będe poświęcał ... codziennie 1h na pewno , czasami jak bym mial mozliwość to nawet do 5+h , ale czasami ... w weekendy na pewno duzo więcej niz na tygodniu ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy:3-4h dziennie weekendy 5-6h

- Staż w silku: 4 lata.. Miałem kilka postaci , największy lv 92 bez bota ^^

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Grałem na SSE i znam już troche ten serwer. Wiem jakie bugi tam były i co było niedopracowane. Jestem osobą niekonfliktową , nie chcę zostać testerem aby się tym bawić , chce pomóc w rozwoju tego serwera.

Opublikowano

- Ilość: możliwego czasu na testy: 4-8h w weekendy ok 8-10h

- Staż: 5 lat

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Dużo gram w silka, bawiłem sie juz emulatorem sse :)

Viviene.pngBrokenHeart_.png
Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 5-6h a nawet wiecej nie kiedy

- Staż w silku: 5lat prawie

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: jestem graczem kulturalnym i znam sie na emulatorach

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 3-5 h jeśli będzie potrzeba więcej :)

- Staż w silku: ok 3lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Dobra znajomość silka, bezkonfliktowy, pomocny, życzliwy, chciał bym się przyczynić w pewnym stopniu do rozwoju SSE

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: W zależności: tydzień 3-5h w weekend 5-6h

- Staż w silku: Od wprowadzenia Euro na isro czyli jakieś 3-4 lata

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Posiadam masę wolnego czasu i postanowiłem go jakoś korzystnie wykorzystać, poza tym nie jestem typem człowieka który łatwo się zniechęca a sro niema przede mną prawie żadnych tajemnic (mówię prawie bo nie potrafię zrobić chara hybrydy),Odbijając się od kolejnych sro począwszy od isro poprzez csro, ecsro(Vip/Fembria), sjsro, znowu isro i csro zakończywszy na aktualnym rusro. Jestem na ogół bez konfliktowy, życzliwy(chyba ze trafi się niedorozwinięte dziecko neo które nie potrafi poprawnie sformułować zdania) i pomocny, Bez trudu potrafię pracować w grupie. To by było na tyle.

Pozdrawiam

Opublikowano

ja się Pierw przywitam :) Eloo

-Lat mam 17

-Czasu na Testy mam Sporo jakieś 5-8 godzinek na dzień czasami w nocy

-w Silkroad nie wiem ile gram ale sporo jeszcze jak cap 80 był to jakieś 5 latek będzie moze mniej ale Sporo wiem i po trafie

-Czemu ja ?? Hym chciałbym pomoc w rozwoju Polskiego Priva :P Jestem rozmownym nastolatkiem interesuje się komputerami czasami staram się pisać programy robić Strony w HTML tak wiec możne się przydam :P

Pozdrawiam :rolleyes: :P

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Witam

-Lat 17

-W silka gram okolo 3-4 lata

-Jesli chodzi o czas bedę do waszej dyspozycji jezeli bede potrzebny mozna na mnie liczyc bez względu na okolicznosci ;)

-Myslę ze jestem doswiadczonym graczem , oraz łapę sie w sprawach informatycznych . Zajmuję sie projektowaniem stron internetowych , orjętuje sie w c++ . Jestem sumienny oraz pracowity , jezeli wybierzecie mnie bedziecie mieli okazję sie o tym przekonac . Myslę ze naprawde mogę sie wam przydac

Pozdrawiam Jefet

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 10-15h

- Staż w silku:jakies 5-6 lat

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać:mam Bardzo duze Doswiadczenie w Silku :) kocham tam gre wiem naprawde duzo o niej :D

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: Zwykle jest to 3-4 godziny/dzień<podaje realny czas, który mogę poświęcić>.

- Staż w silku : W Silkroada zacząłem grać około 3 lata temu. Grałem na wielu serwerach, zarówno globale jak i privaty.

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Jako tester chcę się przyczynić w pewnym stopniu (nawet jeżeli będzie on niewielki) do rozwoju oraz poprawy SSE. Sądzę, że każda informacja o "błędach znalezionych w Waszej wersji Silkroada" jest dla Was potrzebna. A wszystko to podczas miło spędzanego czasu<granie w Silkroada>, więc uważam, że jest to dobra oferta. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego "wniosku".

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 3-4h

- Staż w silku: Dokładnie 70 Cap :)

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Uczestniczyłem już w Teamie SSE lecz nie miałem czasu z pewnych powodów lecz teraz obiecuję zmiane :)

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: 5-6 tyle spedzam na silku

- Staż w silku: 5 lat

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Gralem na wszystkich prywatnych serwerach ktore aktualnie sa dostepne. W trakcie gry sprawdzam dokladnie czy przy probie zrobienia czegos nie wystepuja bledy w grze. A jezeli tak to opisuje je szczegolowo. Chcialbym sie przyczynic do czegos nowego co powstaje u nas w kraju :)

Moze i mam malo postow ale za to duze checi do pomocy.

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: pon-pt 15-22 z przerwami o 18/20

- Staż w silku: o Kurcze Niepamietam ile to juz bedzie za czasow gdy jeszcze silk naprawde byl new ;p (4serwer Babel(NEW);D )

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Pomuc Poszukac Znajsc Odpisac Powiedziec Wytlumaczyc Wszystko Co potrzeba Potrafie :))

ZSZC WATER:

Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600

Opublikowano

Ilość możliwego czasu na testy:5-6 godzin w tygodniu a w weekend to z 10-12 godzin:)

Staż w silku:5-6lat:)

Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Gram w tą gre całymi dniami ponieważ ją uwielbiam, wbiłem kilkoma postaciami maksymalny poziom i mam baaardzo duże doświadczenie o tej grze:)

Opublikowano

- Ilość możliwego czasu na testy: z 5-6h

- Staż w silku: cap 70 .. 2 dni przed wprowadzeniem euro ;d

- Dlaczego akurat ciebie mamy wybrać: Hmm .. jako iż posiadam sporo wolnego czasu, gdy jestem w domu mogę poswiecic go na cos pozytecznego i pomoc wam w rozwoju servera .. bo tak naprawde brakuje tego jedynego w swoim rodzaju. Moze akurat to bedzie ten. Gralem na iSRO, cSRO, kSRO, ZSZC, mySRO, ECSRO i prawde mowiac zaden nie mial w sobie tego czegos. Aktualnie testuje ruSRO i poki co nie nazekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...