Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Fb By Erpel Na Xp I Innych Którzy Nie Mogą Uruchomić

JestemHackiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten fishbot jakos jest ciulowy caly dzien bocenia. Wynik : 0 malzy.

Jak łowisz kilofem to może i tak ;D

sygnaturab.jpg

Pomogłem Ci - Daj Plusa.

Moje Tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/223501-co-nie-co-o-grze/
Opublikowano

ściągnałem tą całą paczkę i kiedy odpalam FB z injector'a to po sekundzie mi się wyłącza czy ktoś wie dlaczego się tak dzieje??

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

ściągnałem tą całą paczkę i kiedy odpalam FB z injector'a to po sekundzie mi się wyłącza czy ktoś wie dlaczego się tak dzieje??

Najpierw injector potem metek ....

za duża sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wielka siara... :/ FB nie dziala , a wczoraj jeszcze nalowilem 12 malzy , dzis z rana 2 ... z 10 malzy biala perelka 110-130kk :* <3 , od dluzszego czasu uzywalem , ale zwykle sprzedawalem malze :P kumplowi ostatnio z 10 malzy polecialy 3 biale , wczoraj jeszcze niebieska :P lacznie 370-450kk :P a dzis juz nie dziala... eh... dobra miejmy nadzieje , ze ktos juz kombinuje jak odswiezyc tego FB :] zajebista lipa jest , ze kamer mod nie dziala... ale on to dzisiaj pewnie wprowadzi jakies aktualki albo jutro :P

Opublikowano

Injectot nie chce odpalic.. nie mam uprawnień, o co chodzi?

Nie Zbieram + i Nie Zbieram - :D

Phobos Jinno

75vl+ Ninja Dagger ON

Opublikowano

Mam taki problem... Porobiłem wszystko, obejscie, wlaczam wszystko dobrze, ustawiam sobie wszystkie kryteria, przyciskam start i.... no właśnie. wyskakuje jakiś szwabski błąd. ss: http://img528.imageshack.us/i/beztytuuel.png/

Proszę o pomoc. :)

mam to samo co kolega. Co jest grane czemu wyskakuje taki błąd proszę o pomoc. :)

Pozdro dla wszystkich użytkowników mpc forum

metin2d.png

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego przez żadne obejście nie chce mi działać dopiero jak zainstaluje moda to wszystko ładnie się odpala chodzi z 20s i wywala do okna logowania jakiś pomysł jak to zmienić lub jakieś inne działające poprawnie obejście??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi wywala Hack Shield Dlaczego??

pO CO ODKOPUJESZ STARE TEMATY

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...