Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Fb By Erpel Na Xp I Innych Którzy Nie Mogą Uruchomić

JestemHackiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Chciałbym wam przedstawić TuT'a jak uruchomić FB by erpel jak ktoś ma problemy (FB http://www.mpcforum.pl/topic/220741-tutm2fish-303-by-erpel-100-na-vista-na-patchu-andrzejt17/)

A więc ściągamy paczkę

DL

To jest ukryta treść, proszę

skan

Wszystko w pliku README !!!

TuT dość krótki , dlatego że nie umiem się rozpisywać :D Jak było to sorka ...

Dlaczego w skanie wiry ?

Ponieważ injector pochodzi z UG , zapewniam że NIE MA ŻADNYCH WIRÓW GROŹNYCH !!!

TuT by JestemHackiem

1.uruchom injector-perx

2. nacisnij clear list

3.naciśnij przycisk browse i wybierz plik M2Fish.dll

4.Uruchamiamy obejściem metka logujemy się , i konfigurujemy bota jak w wątku (link w temacie)

~Enjoy !

DAWAĆ + ! :D po 2

jak ktoś ma problemy z HS3 wystarczy spatchować NOWEGO METKA Z www.metin2.pl, po torrentowaniu zamykamy metin2.bin i metka , pobieramy HS3 ( edit 11.11.10) od kamera (

) i uruchamiamy obejściem ... Dalej postępować z instrukcją !

Jak wyskakują ????????????????????? usuńcie plik ERRORLOG.exe i w folderu hshield plik ahnrprt czy jakoś tak zmień email

[email protected] <na taki (to przykład) video się uploaduję, bez obróbki bo nie mam czasu :D

Już UP

Prace zakończone V-TuT i taki tekstowy :

Siemka ! Dziś wam pokażę , jak uruchomić więcej kont na FB by ErpeL

Kopiujemy metin2client.bin

zmieniamy na np. metin2client2.bin

teraz robimy obejście

i zapisujemy jako obejście2.bat i wybieramy wszystkie pliki , kopiujemy injector i robimy tak :

Teraz szybko uruchamiamy obejście

:))) Pozdro

OGLĄDAĆ W HD BO NIC NIE WIDAĆ !! TU LINK

za duża sygnatura

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest skan archiwum rara* daj skan niespakowanego pliku Injector i reszty.

Mam Kasperskiego zaraz sprawdze czy działa. Wszystko się Injectuje poprawnie lecz HS wypisuje Detect game Hack, mam odpowiednio skonfigurowanego przez Kamera HS więc hack niestety jest wykrywalny. Nic z tego nie będzie. :(

Opublikowano

Kolego UP właśnie o to chodzi że jest na 32 bity, bo ten wcześniejszy na 32 bitach nie działał. Niestety trzeba dopracować to o czym napisałem. Sam nie potrafię tego zrobić :( Pytanie do autora: Czy ma 32 bitowy system XP i czy mu to działa? ( widze że przeglądasz akurat temat:).

Opublikowano

Kolego UP właśnie o to chodzi że jest na 32 bity, bo ten wcześniejszy na 32 bitach nie działał. Niestety trzeba dopracować to o czym napisałem. Sam nie potrafię tego zrobić :( Pytanie do autora: Czy ma 32 bitowy system XP i czy mu to działa? ( widze że przeglądasz akurat temat:).

Mam XP32 bit . U mnie all hula , macie hackshield2 ze strony kamera ?

Z resztą foldery systemowe (dla waszej CIEKAWOŚCI) mają końcówkę 32 (64 bit - 64 )bitd.jpg

bitd.jpg

+ patchowany i torrentowany metek !!! (potem wywalam HS3 wklejam HS2 wklejam obejścia odpalam i git ..)

+2 Najlepiej dodać kilka procesów (lista browse) i uruchomić najpierw INJECTOR !!!

za duża sygnatura

Opublikowano

Mi łowi ale po kilku minutach wyskakuje ??????????????????????

db4cc58745c79914.jpg

Lubisz walenie w kakao? +18

7b029cec15ddc3ccda271e70.jpg

Wciągający kibel!!

%22kibel%22...%20to%20wciaga%20%20%20%3A

Opublikowano

mi działą

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@refresh + zedytowałem w pierwszym poście , jak nadal ktoś ma problem proszę pisać GG 10925022 , jutro postaram się odpisać wszystkim, co mają ten problem.

pzdr.

za duża sygnatura

Opublikowano

Poradnik jest tak chaotycznie napisany... Napisz go w krokach co po kolei. Bo z tego co napisałeś to mam ściągnąć nowego metka z metin2mod.tk ? WTF? O ile wiem tam nie ma clienta.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kolego UP wszystko już działa poprawnie. Nie działało mi, ponieważ w Injectorze zaznaczałem manualne wstrzykiwanie procesu. Trzeba zaznaczyć automatyczne, dodać do listy odpowiednią dll'lkę ( nie da się nacisnąć Inject więc nie naciskamy tylko minimalizujemy Injecyora). I wszystko chula. :)

Opublikowano

Siemka !

Chciałbym wam przedstawić TuT'a jak uruchomić FB by erpel jak ktoś ma problemy (FB http://www.mpcforum.pl/topic/220741-tutm2fish-303-by-erpel-100-na-vista-na-patchu-andrzejt17/)

A więc ściągamy paczkę

DL

skan

Wszystko w pliku README !!!

TuT dość krótki , dlatego że nie umiem się rozpisywać :D Jak było to sorka ...

Dlaczego w skanie wiry ?

Ponieważ injector pochodzi z UG , zapewniam że NIE MA ŻADNYCH WIRÓW GROŹNYCH !!!

DAWAĆ - ! :D po 2

jak ktoś ma problemy z HS3 wystarczy spatchować NOWEGO METKA Z www.metin2.pl, po torrentowaniu zamykamy matin2.bin i metka , pobieramy HS2 od kamera (

) i uruchamiamy obejściem ... Dalej postępować z instrukcją !

Jak wyskakują ????????????????????? usuńcie plik ERRORLOG.exe i w folderu hshield plik ahnrprt czy jakoś tak zmień email

[email protected] <na taki (to przykład) video się uploaduję, bez obróbki bo nie mam czasu :D

Już UP

Trojan.

Dziala ^^ a jest mozliwosc odpalenia na kilka kont ? :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Radzę obejrzeć film .

@up niestety NIE ;( Ale może coś wykombinuję , wtedy od razu was powiadomię o tym.

@edit

DZIAŁA ale muszę dopracować ...

SS dla "Fake'rców"

trochea.jpg

Działać działa , ale są 2 HS więc 30 % na wykrycie przez HS :D

za duża sygnatura

Opublikowano

Wyskakuje mi hasked jak opalam 2 okna metina, 1 zamyka a 2 nie ! coś jest nie tak ;/ a robię według instr.

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...