Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Pl] Naidrpg-Obrz

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie jest off, lecz sama strona.. Koleś, który zajmował się stroną robił nas w bambuko z tego co wiem, a teraz stronę bierze w swoje ręce Administrator serwera.. Nie ma się co martwić serwer i tak dziś wystartuje..

11573538277329494069.gif

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie to będzie ja nie mam wpływu na to kiedy będzie online skoro nie chcesz grać to nie graj nie będę Cię zmuszać..

UP

Nasz były zarządca stroną tego nie poprawił.. Serwer wystartuje na pewno dziś. Proszę o cierpliwość..

11573538277329494069.gif

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/234401-naidrpgobrz-pl-dedyk/ - Tutaj macie prawidłowy link z prawdziwymi informacjami ( Ramu jest więcej pomyliłem się ). Są tam handlarze z BETY!

@Edit

Okresl godzine i bedziemy wiedzieli kiedy mamy usiasc do kompa...

Dobiło mnie to... Poczekajmy cierpliwie

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

Opublikowano

Gdybyście mieli tyle ludzi na karku w tym taki spam nie wkurzylibyście się? Przez kilka osób z tego forum nasz serwer uzyskał słabą pozycję Hińczyka poniosło. Jeżeli chodzi o wiek minimalny u nas to 16 lat. W swoim czasie umiścimy film z "życia" serwera; )

Pozdrawiam.

PS

Koniec bety będzie jeszcze dziś..

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Dziękujemy za miłe słowa. Nie nie będziemy dedać ludzi bo jak każdy Gm na PL,US,DE itp. mają własne konta prywatne na których grają także my bd mieli takie owe konta więc nie ma co się martwić

Opublikowano

2xUP.

Dziękujemy za tak wielką pochwałą.

GM zostali poproszeni wręcz zmuszeni by nie killać graczy.

Zapraszam do gry.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Jeżeli chodzi o wiek minimalny u nas to 16 lat

Masz 16 lat, może więcej, a takie błędy popełniasz?

Hińczyka poniosło

n/c...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...