Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Pl] Naidrpg-Obrz

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam możemy grać na spolszczeniu! Takie jest zarządzenie głównego administratora..

http://www.mpcforum.pl/topic/234513-infonaidrpgobrz-na-spolszczeniu/page__pid__1595547#entry1595547

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ja mam błąd na spolszczeniu...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Otóż drodzy gracze błąd jest ponieważ trwają konserwacje. Serwer ruszy rano ( Powinno nie być bugów )

Pozdrawiam wasz koffany Gramatyk :*

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

Opublikowano

@UP czy 730 zł+340 to jest niecałe 750zł? 730 kosztuje instalacja (brutto), więc nie opowiadaj głupot... Poza tym takie parametry raczej mozliwe nie są bo wczoraj mnie trochę lagowało jak grałem.

@Topic

Serwer fajny, można wiedzieć kiedy będzie ONLINE? I zmieńcie parametry dedyka na takie jakie są, a nie zmyślone!!!

@edit

tu masz dowod ^^

Opłata instalacyjna Opłata instalacyjna 599 PLN netto (730,78 PLN brutto)

Opublikowano

Lol wczoraj all pobralem a dzis serv off haha

Bo na serwerze jest naprawiany bug z tym że trzeba czekac 10min na to żeby zmienić kolejny bon Kapiszi.. ??

Opublikowano

Serwer ma dokładnie 16 gb ramu natomiast 24 ma mieć już pod koniec grudnia.. Lecz reszta to czysta prawda. Na serwerze nie mogło być lagów są to zwykle zmyślone bajeczki anty fanów naszego serwera.. Jeżeli chodzi o forum to najwyraźniej zrobiono nas w "bambuko", lecz tym już zajmię się Administrator gry. Póki co naprawiamy wszelakie bugi techniczne i chcemy ogłosić, że rusza ZWYKŁY SPOKOJNY DEDYK. Na spolszczeniu nadal możemy grać, a client oczywiście to dodatkowy bonus, lecz myślę że warto go pobrać. Jeżeli chodzi o koniec bety to tak wszystkie kona zostaną skasowane co chyba oczywiste natomiast jeżeli chodzi o sam serwer przyszykujcie się na niepowtarzalny dedyk ; )

Pozdrawiam Kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano

fajny serwer tylko jak expie to nagle mi się zacina na kilka minut i potem odcina a potem znowu to samo <tylko na tym serwie>

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Niestety- mnie oraz innych graczy, którym najwyraźniej podobała się beta nie skarżyli się na "lagi". Serwer zostaje przeinstalowywany tak więc szacuje, że oficjalna wersja serwera ruszy około godziny 13 powiedzmy do wpół do piętnastej.

Pozdrawiam Kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano

@UP

Zapewniam Cię że nie będą(będziemy) dawać itemków gdyż to wszystko jest zapisane w logach.

Logi będą sprawdzane co tydzień.

Danie chociaż 1 itemka = Wywalenie z teamu

Pozdrawiam

@ Edit

Zapomniałem czegoś dodać, a nie chce robić Dobule Posta. Jeżeli komuś się nie podoba serwer to po co w ogóle ciągnie dyskusje? Jak się nie podoba to po prostu wynocha a nie tylko robicie SPAM.

@Edit

@Down

Serwer jest offline ponieważ główny administrator serwera ( Hinczyk ) wprowadza pliki do bazy danych.

Wisi mi to czy dasz mi - czy +. Wolę abyś kliknął na brzuszek pajacyka. Oto strona www.pajacyk.pl

Opublikowano

Błąd połączenia z serwerem.

i jakiś błąd przy robieniu konta.

Tak ponieważ naprawiamy wszystkie bugi, które wczoraj zgłaszali nam gracze oraz sami GM zauważyli myślę, że już o 13 ruszy spokojny dedyk ^^

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Kermitek poczytaj posty UP.. Tak jednak zdecydowaliśmy na koniec Bety i dzisiaj startuje już Dedyk

Pozdrawiam [GM]Bonzai ;]

Ventos mogłeś wbić i sam zobaczyć a nie oczerniać nas.. ;] Gówno to ty masz w domu a nie u nas na serwie;]

Opublikowano
Handlarze jak na PL?

Tak, handlarze będą jak na PL'u.

Errors a mozecie juz odpalic serwer?

To zależy od głównego administratora czyli ( Hińczyka ) Kiedy zostanie włączony serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...