Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Pl] Naidrpg-Obrz

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Tiveria to oczywiście w 100% super, elo serwer z najlepszymi parametrami i legalnym oprogramowaniem ?

Daruj sobie...

@Top

Myślałem, że zagram, ale jeszcze dziś...

Może ktoś wcześniej wrzuci tego clienta ^^ Mam nadzieje.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Nie moge sie zarejestrowac-.- jak proboje to pisze ze haslo z maxymalnie 14 znakow jak ja mam 10 5 nawet 1 znak i dalej to samo! a jak wczesniej probowalem to wszedzie mialo byc minimalnie 6 cyfr -.0 we wszystkim

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Wysoko się mylisz. Muszę Cię zmartwić, gdyż strona nie jest piracka i jest w 100% legalna oraz i płatna. Być może i nie zobaczymy tylu graczy, lecz na pewno przynajmniej połowę tego co wymieniłeś już w tym tygodniu : ). Cóż nadal trwają testy oraz udoskonalenia, które zawitają już nie długo..

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Kojak. Kogo starasz się oszukać? Nie mówię o samej stronie głównej, bo jest ona darmowa, ogólnodostępna. A na forum widać było napis "nulled". Co oznacza, że korzystacie z pirackiej wersji IPB.

Opublikowano

Koniec bety jest za tydzień.

UP

Są nowe mapki oraz akcesoria, których nie znajdziesz na innych serwerach.. 255 lvl również zostanie dodany jak i mapki (musimy tylko wgrać pliki do bazy)

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Po 1 Posłuchaj opłaty serwera miesięczne mam 1500zl z groszem a za forum zapłaciłem 419 zl i zapewniam cie ze na pewno nic nie będzie pirackie wiec nie boj się i strona też nie jest darmowa

Wiec tiveria daj troszkę czasu bo mamy urwanie głowy ja się nie zajmuje stronka i forum ale pogonie mojego geniusza bo wiem ze robi wstyd wiec nie pluj się .

A co do spolszczenia za nei posiadanie klienta bedzie ban za używanie mod kamery ban za używanie tym podobnych szajsów bana i nie bójcie się dojdę do tego kto co ma wiec pozdrawiam a i kto nie chce grac nie musi

Po beta serwer wystartuje z expem jak na pl dropem jak pl tylko drop yang zostanie zwieszany max lvl 127 i wszelkie nowości są dostępne na serwerze i będą wprowadzane.

Wszelkei kradzieże kont i kradzież eq będą rozstrzygane wiec nie musicie się bać o to ze wam ktoś okradnie konto pozdrawiam na resztę pytań postaram się odpowiedzieć

Normal server startuje w piotek wieczorkiem za tydzień pozdrawiam Hinczyk

Zależy mi na dobrej zabawie bez haków dlatego proszę pobrać klienta pozdrawiam

Opublikowano

wiem ale mi chodzi o unikalne mapki, i czy jesteś pewien ,że to ma być global, masz licencje od ymiru? hmmy?

ok a co do serwa to ranking jest troche skompy ale serwer wyszedł no i czy po becie zostaną konta i postacie?

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Oczywiście, że nie zostaną konta.. Jeżeli chodzi o dalsze losy serwera nie mam bladego pojęcia, gdyż nie ja ejstem administratorem serwera, lecz tylko i wyłącznie jego członkiem Teamu. Jeżeli chodzi o administratora jest nim 2 razu up "Hinczyk". Pozdrawiam

11573538277329494069.gif

Opublikowano

majster lagów niema bo posiadamy 16 rdzeni 2,6ghz a dokladnie 2x 4x 2x2,66

i do tego 24 giga ram ddr 3 a loncze nie jest jak to wyżej opisali 10gbs bo nie wiem skond to wzięli ale 2gbs ale to wystarczające loncze

no pewnie ze bazę skasujemy tego chyba nie cza mówić to logiczne jest

Opublikowano

Ehh, nowy global z powiększonym dropem yang... Nie zagram, lecz za reklamę +.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

oco chodzi ci co czy aj ci brudzę daj mi 7 dni potem sobie oceniaj i nie wiem co jest z forum nieznań się na tym ale wiem ze zapłaciłem 419 zll i zapewnili mnie ze będzie trybic wiec daj trochę czasu i bać łaskawy nie teraj im nic przy instalacji

Opublikowano

Dodajemy jednak na serwer spolszczenie w późniejszym czasie będzie launcher lecz to już nie długo!

http://www.mpcforum.pl/topic/234513-infonaidrpgobrz-na-spolszczeniu/page__pid__1595547#entry1595547

W tym temacie macie informacje na temat spolszczenia do naszego serwera.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

tiveria.pl to że nie maja wysokiego budżetu nie znaczy że są skreśleni, najważniejszy nie jest start ;]

co do nulledu forum to wy macie nielegalne pliki ..., nielegalnego klienta, nie będę dalej wymieniał.

Nie chcę widzieć takiego zachowania z twojej strony, ani z żadnej innej, będzie one surowo karane.

Opublikowano

Szanowny panie Moderatorze

tiveria.pl to że nie maja wysokiego budżetu

nasz serwer ma nie ograniczony budżet, na serwer wydajemy podkreślam tylko na sam serwer 1500 zł + do tego dochodzą opcje dodatkowe.

Takie małe sprostowanie.

Zapraszam do gry.

Luncher będzie dodany w przeciągu 7 dni

Proszę naszego serwera nie porównywać do GLOBALA ,gdyż jest to bardzo dobry dedyk na dobrym poziomie.

Pozdrawiam

[GM]m0psik

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przypominam, że możecie grać na spolszczeniu ; )

http://www.mpcforum.pl/topic/234513-infonaidrpgobrz-na-spolszczeniu/page__pid__1595547#entry1595547

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Sprytnie zabezpieczone ale jest 1 haczyk ściągnie ktoś klienta gdy bedzie sie logował i grał wpisze cmd i w cmd netstat bedą połaczenia porty i ip połączeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...