Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Rejestracja + Download Sronova (Free Serwer)

Black Is Back

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem, wyszedłem na chwilę z gry po czym włączyłem i wyskoczyło mi okienko z napisem

"The server is undergoing inspection or updates" tzn. że jest res czy coś wgrywają czy jak ?

h65xnex.png

Opublikowano

Grałem, wyszedłem na chwilę z gry po czym włączyłem i wyskoczyło mi okienko z napisem

"The server is undergoing inspection or updates" tzn. że jest res czy coś wgrywają czy jak ?

na ich stronie masz chat, pogadaj z nimi o tym(po angielsku)

Opublikowano

Mam do was male pytanko czy na tym serwie gra ktos jeszcze i czy dziala zszc mi sie znudzilo a jestem na l4 i nie ma co robic w domu jeszzce 3 tygodnie :(

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Mam do was male pytanko czy na tym serwie gra ktos jeszcze i czy dziala zszc mi sie znudzilo a jestem na l4 i nie ma co robic w domu jeszzce 3 tygodnie :(

ZSZC działa i ten serwer też :) grają grają ja też zacząłem :0

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś kiedy otworzą SroNova v2 ? :)

Jak włączam loadera na SroNova v1 to po jakims czasie wyskakuje mi error ... wie ktoś jak to naprawić ?

Pomocnik
Opublikowano

Sronova nie jest już oficjalnie wspierana przez Silkroad System Engine(sse-server.pl). Polecam grę na oficjalnym POLSKIM serverze SSE , znajdziecie go pod adresem www.sse-server.pl. Ciągle aktualizowanym i na dzień dzisiejszy najlepszym serverze prywatnym na świecie zaprogramowanym przez fana silkroad online.

Opublikowano

a na SSE działają konta te z przed zamknięcia servera ? Bo nie mogę się na nie zalogować ani zrobić nowego konta na forum :)

Opublikowano

SSE to slaby serwer, co z tego ze loguje sie za pierwszym razem jak rate sa 20... wole wbijac na zszc 30min i szybciej wbic 105lvl niz tam.

@EDIT. Zaloze sie ze jakbys podniosl raty do 60+ to graczy byloby napewno wielu. bo teraz na niego wszedlem i nikogo praktycznie nie ma.

Pomocnik
Opublikowano

a na SSE działają konta te z przed zamknięcia servera ? Bo nie mogę się na nie zalogować ani zrobić nowego konta na forum :)

jest specjalna aplikacja do tworzenia konta , zajrzyj do działu "how to play"

SSE to slaby serwer, co z tego ze loguje sie za pierwszym razem jak rate sa 20... wole wbijac na zszc 30min i szybciej wbic 105lvl niz tam.

@EDIT. Zaloze sie ze jakbys podniosl raty do 60+ to graczy byloby napewno wielu. bo teraz na niego wszedlem i nikogo praktycznie nie ma.

Jak chcesz sobie po prostu wbić max level to odpal sobie emulator .Graczy jest dużo, ale że niema stalli to niema sensu żeby siedzieli w mieście , z tąd twoje wrażenie że nikogo niema.... Raty servera są x30 i są w miarę normalne , poza tym jest system party który umożliwia bardzo szybkie expienie.

Server ten jest ciągle aktualizowany , ma stanowić lepszą alternatywę dla innych serverów a także oficjalnego silkroada. Sam fakt że oceniasz go po ratach świadczy o tym że myślisz że dążymy tylko do skopiowania silkroad online, co nie jest prawdą.Stawiamy na atmosferę wśród graczy, brak botów i innowacyjne rozwiązania które mają uczynić grę dużo bardziej atrakcyjną niż zwykły bot game i bicie levela.

Pomocnik
Opublikowano

Ale mi nie chodzi o emulator, pisze Ci ze wiecej osob by gralo. Zapewne wieksza liczba osob z mpcforum grajaca w silka.

Rozumiem, ale równie szybko jakby grali znudzili by się, lepiej bić level dłużej i mieć satysfakcje i zabawe na każdym levelu , niż po 2 dniach wbić max lvl i odejść znudzonym.

Opublikowano

Raty 60% i jest jak zszc. Napewno gracze ktorzy graja na zszc i maja 105lvl przeniosa sie na twoj serwer. Teraz nie chce mi sie wbijac lvla nie tylko dlatego ze dostaje 0.05% na 64lvlu ale tez dlatego ze nikogo nie spotykam praktycznie w miescie.

Opublikowano

Możecie ściągnąć clienta? Z ich stronki? Bo jak wchodzę w link to mam 404...

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...