Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Rejestracja + Download Sronova (Free Serwer)

Black Is Back

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exp leci jak na serwach 30x rate a kasa jak na globalu słabiutko do tego dostałem devil wing ale female :/.Serwer zbugowany masakrycznie co prawda gm daje sos'y ale i tak słabo ubiłem chyba z 5 mangyang na 4 lvl i ani 0,001 mi expa nie poszło tak samo sp

53286.jpg
Opublikowano

@up co to ma być?? Zastanów się a potem pisz.Przy rejestracji trzeba czekać na email aktywacyjny od gm.

Opublikowano

Mam problem. Jak wpiszę passy i kliknę conect tam gdzie się pokazuje request user confirmation wyskakuje mi taki napis : Blocking reason: Completion time:. Wie ktoś może o co chodzi ?

Opublikowano

HMM mam big error^^ nie chce mi sie stronka glowna zaladowac:P wiec nie mam jak zrobic konta prosze o pomoc:P i czy oplaca sie grac na tym serverze zaczyanc sie znaczy i czy jakis bot chodzi na nim?? :>

Opublikowano

to jest emulator wiec botow nie ma... A czy warto to sam musisz stwierdzic ;) nie wierze zeby ten server stal 2-3 lata... Ale mozna zawsze sie pobawic

Opublikowano

a moje poprzednie pytanie na ktore odpowiedziales 1/2 prosze o odpowiedz na 2 czesc czy ot normalne ze storna mi iseni e laduje?:P

Opublikowano

Strona normalnie działa. Mój odnośnik

Co do REJESTRACJI(KONT). Jezeli przy logowaniu wyskakuja takie 2 linijki napisow to wejdzcie na chat(na homepage V1) i napiszcie do "Mixz'a" aby Wam aktywowal konto. Po angielsku ofc...

Bot? Jest KOMPLETNIE niepotrzebny. Max lvl (90/91) wbija sie w 1-4 dni. Lagów nie ma. Tylko bugi psuja gre ;/ Jak na dzien dzisiejszy jest ich naprawde duzo. Co bedzie w przyszlosci - nie wiem;) Niby GM sie w miare zajmuje.

Opublikowano

Exp leci jak na serwach 30x rate a kasa jak na globalu słabiutko do tego dostałem devil wing ale female :/.Serwer zbugowany masakrycznie co prawda gm daje sos'y ale i tak słabo ubiłem chyba z 5 mangyang na 4 lvl i ani 0,001 mi expa nie poszło tak samo sp

Co do golda to rzeczywiscie leci slabo, ale za itemy do sklepu (SOXy do NPC tez) jest wystarczajaca kasa. A z tym 30x rate exp to raczej cos klamiesz:) Pisze ze jest 60x, ale tak naprawde to jest chyba z 200+ (40min = 60lvl z gearem na 1 lvl)

Opublikowano

Witam gram na tym serwerze od dziś :P serwer fajny, zero lagów, dużo mobków, fajnie się expi lecz mało sp leci ... ale to zależy od mobków i ich levela, polecam ten serwer :P a jeżeli chodzi p spatchowanie gry to już wyjaśniam, ściągamy media patcher, wklejamy go do folderu gdzie mamy zainstalowanego silka, odpalamy media patcher, wpisujemy ścieżkę gdzie znajduje się nasz silk np C:\Program Files\Silkroad ... wklejamy nowe IP które jest podane na stronie pierwszej tego tematu wklejamy je od IP1 i IP2 naciskamy patch powinno pisać 37 bytes succes czy jakoś tak i potem odpalamy silka za pomocą silkroad.exe ... przed tym trzeba napisać do GMa na chacie aby aktywował nam konto podajemy mu swoje imię jakie podaliśmy podczas rejestracji i nam je aktywuje :P potem zostaje tylko nam odpalić i grać :P jak by ktoś potrzebował pomocy co do tego tematu proszę pisać na priv :)

Opublikowano

Mi już się znudziło czekanie na konto czekam od wczoraj na aktywacje, jak zrobiłem konto to wyskoczyła biała strona z napisem twoje konto zostanie aktywowane w ciągu 2 dni no i czekam do teraz pisze do tego frajera mixza czy jakoś tak a on nic nie odpisuje a z innymi gada jeb.. ten serwer zszc lepszy:)

Opublikowano

co ile czasu jest inspa na ser 1 bo mam Buga ze jak wbijam na Postac to Crash ;/ i mam Crash w Dh zawsze

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

co ile czasu jest inspa na ser 1 bo mam Buga ze jak wbijam na Postac to Crash ;/ i mam Crash w Dh zawsze

Jezeli sie dobrze pamietam, to brat mowil, ze w DH jakis "nab GM" zespawnil 500 Gig tytan Lordow ... Przez to jest prawdopodobnie crash. Tyle ze to powinno byc juz naprawione moim zdaniem. Sprobuj dojsc do teleportu i walnac sie do Hotan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...