Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] Bot TzPhQy v1.83(EXP)

DJ @

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO JEST??? Ustawiłem se bota w Avalon island... Wszystko jest w po zadku... Sprawdzam jakie itemy zebrało a tu!!!Wszystkie moje itemy poty i 2 coopery zniknęły!!! Ocalało tylko eq i kasa...

@EDIT Te wszystkie itemy i poty teleportowały się do Stacha :P

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z botem. Dokładnie to do mojego 78 ak. Na początku wszystko hasało ale po kilku godzinach bot zaczął sypać błędem GameMon.des. Wgranie nowego bota oraz gry nic nie dało. Czy może wie ktoś jak to naprawić???? :angry:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem wpisuje dane i biorę login

to się nie loguje tylko w okienku obok pisze :

np .Connecting to logging Server

kilka razy :/

pcsa.png

muzykaikon.png

Music is my Life

Opublikowano

A wiec podaje Wam rozwiązanie....

Wejdzcie do folderu z botem, otwórzcie plik o nazwie Version.dat.. Edytujcie go za pomoca np. Wordpada...

Skasujcie drugą linijke i wklejcie zamiast Niej to 3214B34E

Testowane i działa... :) Tylko ja znów mam problem z Gamemon.des.... ;-(((((

Opublikowano

siema bo ja mam pytanie jak ustawic zeby uzywal potionkow bo ja biore zakladke potions/skill i tam ustawiam w pierwszej przedzialce pod f1 hp pota i nieuzywa to jak to ustawic??

jeszcze 1 a jak skille ustawic?

Opublikowano
mam jeszcze 1 problem pobotowalem pare godzin i teraz ciagle conecting to serwer i nic dalej niechce sie zalogowac

2moons juz ma update do wersji 4.6.20 i bez zmian w bot'cie wątpię żeby ruszył. Należy czekać, aby ktoś mądrzejszy ode mnie coś wymyślił :)

"Polityka to bezkrwawa wojna - wojna to krwawa polityka" Mao Zedong

Opublikowano

Macie tutaj najnowszego Bota 4.6.20... To nie moja wstawka tylko kogos z Elitepvpers...

oto on:http://www.megaupload.com/?d=TH20DU15

Jak chcecie to skanujcie sobie sami ja skanowalem i jest czyste.. i co najważniejsze... DZIALA ;d

Bye bye ;]

Opublikowano

hej moze mi ktos powiedziec jak sie obsloguje tego bota bo nie wiem gdzie co wpisac. Dostyc duzo jest tam okienek :P

albo podac jakiegos linka do strony z jakims tutorialem

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć wszystkim.

Ja expie cały czas na pierwszej wersji z tego postu i wszystko mi działa :lol: . Nie trzeba wcale odpalać gry, nawet żeby bota ustawić w nowej lokalizacji :unsure: . Wystarczy wpisać obojętnie, jakie koordynaty na planszy, na której ma expic <start> i czekamy aż na ta plansze dojdzie wtedy <stop>, wybieramy już prawidłowe koordynaty i moby i <go> :D . Największy problem jest z kamieniami atak i defens nie widać, jakie maja parametry i przez to nie wiadomo, których się pozbyć :( ale można ich wcale nie zbierać. Robiłem próby z wszystkimi postaciami, do dwóch mam zastrzeżenia. Hanterka nie expi z dagerem (w kółko dc), ale z łukiem jest ok i magi tez często ma dc od skili, tu problemu nie rozwiązałem. Reszta super sobie radzi.

Co do jak to używać :blink: to wszystko jest we wcześniejszych postach :P, jak się zastosujesz musi działać :rolleyes: resztę sam poznasz w trakcie expienia.

Siemanko

Opublikowano

jak zrobić by bot atakował ?

już wiem

ale niestety nie chce używać potionów chociaż mam ustawione żeby używał i jakoś nie chce atakować normalnie + skille tylko same skille i ucieka :/ ma ktoś jakiś pomysł z na rozwiązanie

135201.jpg
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...