Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] Bot TzPhQy v1.83(EXP)

DJ @

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy samo version.dat :) CRC zmienia się przy większym Update'cie :) Teraz tylko rozpakować pliczek i wioo :D:)

Miłego botowania ;)

Opublikowano

Wszystkie łatki są zamieszczone w pierwszym poście ze względu na to, że w innym przypadku zaśmieciły by cały temat...

Edit:

Sorry :/ Przy uploadzie plik uległ uszkodzeniu... Teraz jest ok :)

Hmmm Teraz znów jest coś nie tak...

Czy jak ktoś go ściąga to zapisuje go mniej więcej pod taką nazwą "version_4_6_18.rar.tar" ??

Opublikowano

Przeglądarka Chrome nie za bardzo współgra z tym portalem ... System załączników i Chrome powodują problemy przy pobieraniu plików *.RAR.

Mam nadzieję że ktoś to zauważy...

Opublikowano

Da się ściągnąć ale tylko explorerem... :| Nie wiem czemu :| Innych rarów też się nie da zassać inaczej jak tylko przez explorer... To nie moja wina :|

Opublikowano

Prosiłbym o wrzucenie tego bota gdzie indziej bo nie mogę wejść do topicu z botem na tej stronie ponieważ pisze że nie mam prawa tam wejśc itp itd...

Problemem było to że na poczte wp nie dochodziły e-maile aktywacyjne... zalozylem na g-mailu i odrazu activation link przyszedł.

Edit:

Nie wiem jak go ustawić chyba coś źle robię, jak daję start to pisze no waypoints sets, to wpisuje tam koordy np x500 y200 i wtedy daję start.Bot idzie do tego miejsca i nic nie robi, nie bije żadnych potworów nic;/

Opublikowano

Dziś zamieszczę w poście ustawienia profili do bota... Osobiscie proponuję ustawienie All 1-100 :)

Na tym ustawieniu Bot będzie kosił samodzielnie do osiągnięcia 100 lvl'a Potem już samemu będzie się definiować ustawienia botingu na następnych poziomach :) Do zobaczenia dziś pod wieczór :)

"Niech Bot będzie z Wami!" :D :P :) C'a :)

Opublikowano

Przestudiowałem dokładnie to możecie pomyśleć że jestem głupi ale nie umiem odpalić bota wyskakuje mi błąd 114 czy mam wszystko to ściągnąć czy tylko bot ????

Opublikowano

Jak ustawić tego bota żeby bił moby?? Bo jak daje normalnie start tam gdzie jestem to pisze set waypoints, to wpisuje jakieś koordy tam gdzie jestem , daje start po czym bot idzie do tych koordów i nic... nic nie expi nie wiem ;<

Opublikowano

Ok to krok po kroku :)

1. Odpalamy gre i ustawiamy postac na lokacji w ktorej ma botowac po czym wylaczamy gre (gra i bot nie moga byc odpalone jednoczesnie).

2. Odpalamy bota.

3. Wybieramy serv, wpisujemy login, haslo, nick (imie chara) (przy loginie, hasle i nicku trzeba pamietac o duzych i malych literach inaczej nas nei zaloguje), wybieramy pod sedv, zaznaczamy "Login retry delay 60 seconds" i klikamy na "Login".

4. Gdy juz nas zaloguje klikamy na "VievMap/SetMoveWay" (lewy dolny rog).

5. Wchodzimy w zakladke "Map".

6. Zaznaczamy na mapie punkty, po ktorch bot ma chodzic (klikamy miejsce na mapie a pozniej "Add" po prawej stronie) tak dodajemy ile punktow nam sie podoba.

7. Po zaznaczeniu interesujacych nas punktow zaznaczamy "Show all" i wybieramy moby ktore nasz bot ma bic (z listy wybieramy moby ktore wystepuja na danej lokacji i ktore nas interesuja, kazdego moba zaznaczamy osobno i po kolei dodajemy do poszczegolnych zakladek np. jesli jestesmy w Denebe to wyszukujemy sobie dajmy na to Lizardman i po jego zaznaczeniu klikamy na jedna z trzech zakladek):

Priority - moby ktore maja byc bite w pierwszej kolejnosci

Normal - moby ktore maja byc bite jesli nie ma w poblizu mobow z zakladki "Priority"

Abandon - moby ktorych nasz bot ma nie byc i unikac

8. Gdy juz wszystko zrobilismy mozemy przejsc na zakladke "Item" gdzie ja osobiscie "Pick" i "Save" zaznaczylem na all zeby mi wszystko zbieral (nawet przy pelnym inventory podnosi sianko), zaznaczamy tam rowniez 4x "Save" przy Normal, Magic, Noble i Divine items chyba ze kogos one nie interesuja.

9. Jesli wszystko zrobilismy wchodzimy na zakladke "Profile Setting", w oknie "Profile Name" wpisujemy nazwe naszego profilu (np. jesli jest to bot ustawiony na Denebe dla ulatwienia mozna wpisac sobie "Denebe") i klikamy na Save (po co za kazdym odpaleniem bota ustawiac wszystko od poczatku jak po nastepnym odpaleniu i zalogowaniu sie mozna tylko wczytac profil a przy zmianie lokacji botowania tylko zmienic mape i moby a profil nadpisac).

10. Ostatnim krokiem jest przejscie na zakladke "General" i klikniecie START

Teraz mozemy otworzyc piwko, wlaczyc muzyke i cieszyc sie ze nam lvlik roznie :)

A jakby cos jeszcze nie pasowalo to pytac pytac i jeszcze raz pytac :) pozdro all :)

Opublikowano

NIe umiem czy trzeba kupić kartę albo co bo próbuje wejść i na bota daje login wpisałem wszystko daje login i connecting to login server i DC i retry after 60 s :P prosze pomożcie

Opublikowano

Mi to działa nie trzeba żadnej karty ani nic, źle wpisujesz login pass albo nazwę twojej postaci... sprawdź duże i małe litery... ja mam problem taki że robię wszystko co napisał w tym fast configu, i bot mi nie bije żadnych mobków ;/

@Down, nie włączaj gry bota poprostu...

BOT\info

Exp.txt ( 3.43K ) Liczba pobrań: 102

BOT\info\item

all.txt ( 844.87K ) Liczba pobrań: 78

Nie mogę tego pobrać przez mozille jak i również I.E może to jest przyczyną że bot nie chce mi bić mobów ... może ktoś wrzucić na inny upload?

Opublikowano

Gre wlaczasz tylko po to zeby dojsc na lokacje na ktorej chcesz botowac i po tym gre wylaczasz.

Mi te pliki udalo sie pobrac tutaj za -nastym razem.

Zabuza^ a powiedz mi jakiego weapona masz na sobie?

Opublikowano

Ustawiłem wszystko tak jak w instrukcji ale bocik nie chce zbierać dilów. Czy jest osobne do zaznaczenia aby je zbierał? itemki zbiera wsztstkie tylko te DILE! Prosze o pomoc oto screen jak ustawione mam items

post-27473-1237307009_thumb.jpg

Opublikowano

dawalem juz kiedys jasna instrukcje odpalania tego bota, maras nawet ja wkleil tutaj a co do dzialania bota to czasami nawet nasza postac bedzie biegac bez sensu w ta i spowrotem...

2006-2010

Opublikowano

Na to w jakim czasie atakuje nie patrz wazne ze nie musisz grac a on ci expi a do tego masz maly lvl wiec male dmg. Moze nawet przechodzic ktos obok i bot przestaje bic moba i biegnie do nastepnego.

PS. moze troche mniejsze te ss :) he he

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...