Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2moons] Bot TzPhQy v1.83(EXP)

DJ @

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wszystko dziala czyli jesli robisz wedlug opisu bot musi dzialac.

Oskarek77 coppery silvery goldy mawrivki itd poszukaj w tym okienku albo zaznacz all to bedzie zbieral.

Opublikowano

Właśnie

Bardzo proszę o reupa all.txt i exp.txt ponieważ w itemkach nie ma passów, niumów i tatum marvików!!!

Opublikowano

mam mały problem z tym botem nie chce mi expić znaczej zabije moba ale na jakies 10 minut jednego nie wiem dlaczego:( czy on bije tylko ze skilli ?? nie może bić normalnie z broni?

Opublikowano

Podnosic i tak powinien (mi podniosl 3 cooper i 1 silver) Jezeli ci zabija raz na jakis czas tzn ze sie zawiesil bo jest jakis inny bot w poblizu i podchodzac do moba on znika wtedy idzie do drogiego tamten sie pojawia i wraca i tak w kolko.

Opublikowano

A ja nie wiem co mam nie tak z moim botem nie chce bić monsterów a jak już udezy to raz na jakieś 10 minut i tylko z 2 skilli a mam wpisane 3 i ustawione jaki 2.2.2

Opublikowano

Hmm a masz ustawione wg cd zeby atakowal pokolei czyli 1 2 3 i jak 3 walnie to zeby cd na 1 sie juz skonczyl?? Najlepiej to jak lecisz na poczatku w sile zeby z samej laski walil czy tam miecza czy jaka tam masz bron. szybciej zabija.

Opublikowano

Cóż mam nadzieje że każdy skorzysta z poprawek :)

Wyczyściłem troszkę posta :) Miłego botowania...

Wszystko znajdziecie tutaj :)

Opublikowano

Kurcze używa mi tylko jednego skilla tego pierwszego co mam ustawionego w SKILLUSE1 dalem devil sping i dalem tam 2 i potem mam corss hock tez na 2 i uzywa tylko devil spinga

Pojawił się mały problem :( po jakimś czasie grania bot zaczął się sypać błędem GameMon.des ale czego jest to wina logując się na inna postać jest wszystko ok tylko z tą postacią mam taki problem jest to 39 lvl raczej zadnej blokady niema chyba ze sapchane infentory i dlatego

Po wgraniu poprawek wszystko ładnie chodzi

Opublikowano

jak ustawić aby był ze wszystkich skilli pokelei a nie tylko z 2 ?? Mam ustawione tak :

UseSkill1 UseSkill2 UseSkill3

FavorAttack Devil Swing 0 BladeSpin 0 CrossHack 0

GroupAttack BladeDance 1

Używa mi tylko Devil swinga i bardzo zadko BladeDance jak zrobic aby uzywał wszystkich

Opublikowano

Co do bota to wielkie gówno ... trudno jego działanie nazwać expienie :/ Wszystko ładnie robi do momentu bitwy z potworem czasami jest tak że bije potwora i po kilku sekundach przerzuca się na innego nie zabijając tego wcześniejszego. Dziwne jest to że potwory nic nam nie robią czy ten bot ma VAC-a w sobie ?? Jeszcze jeden problem jest taki że gdy bijemy potwora on gdzieś leci zbliży się do ściany to bot go nie widzi i leci na innego. Możecie mi powiedzieć co oznacza Fight Monster within

Opublikowano

Ehh powiadam ci drogi Pawlenko nieuzywaj skilli niech wali poprostu z miecza. Wywnioskowalem z twojego poprzedniego posta ze grasz summonerem ja rowniez nim gram i z 35 na 61 wbil mi bez problemu w tydzien bodajrze (nocami) i nie urzywam skilli. Tak posiada on vaca. Dalej odnosnie znikajachych mobow, one naprawde znikaja i sie pojawiaja to jest spowodowane innym botem na mapie. I przez te wlasnie znikanie czesto bot sie zawiesza.

Opublikowano

Czyli po prostu wywalić wszystkie skille z listy?

Że tak powiem co do walki mieczem to miałeś racje chyba 2x szybciej rozwala mooby :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...