Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iboty - Rozmowy

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem, że IBot zbiera szybciej.

Dodatkowo, gdy puściłem UDOBota jak były gwiazdki to nie zbierał wszystkich, sporo omijał i leciał dalej.

Na święta ma być nowa wersja UDOBota :)

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powyższy bocik świetna sprawa, pierwszy raz używam, a gram w DO 2 lata, znudziło mi się nabijanie uri na ammo więc to jest super rozwiązanie na dodatek banalna obsługa. Mam pytanie czy administrator nie może nam wskoczyć do wrót i sprawdzić czy czasem nie robimy cały czas tego samego schematu w ubijaniu alienów ? Mam też pytanie czy zdarza się Wam zobaczyć obcy golec we wrotach (oczywiście nie reaguje na nic i nie lata) czy to jest konto admina do sprawdzania graczy czy tez błąd gry ?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem, że IBot zbiera szybciej.

Dodatkowo, gdy puściłem UDOBota jak były gwiazdki to nie zbierał wszystkich, sporo omijał i leciał dalej.

Na święta ma być nowa wersja UDOBota :)

Wiem pisałem już gdzieś o tym... Z galaxy gates itd B)

Wrogi Gol, albo przyjazny we wrotach, to jedynie błąd graficzny gry, i ta osoba wcale nie musi znajdować się nawet we wrotach, a np. na 4-4.

Błąd (Moje wymysły :rolleyes: ) chyba, można wywołać skacząc jednocześnie do wrót oraz na konkretną mapkę.

Opublikowano

a czy ktos mnie oswieci jak ustawic tego bota zeby mozna bylo puscic 2 konta jednoczesnie bo nie mam pojecia jak to zrobic:(

[chyba za glupi na to jestem :(;) ]

Opublikowano

a czy ktos mnie oswieci jak ustawic tego bota zeby mozna bylo puscic 2 konta jednoczesnie bo nie mam pojecia jak to zrobic:(

[chyba za glupi na to jestem :(;) ]

Na górze botka jest taka zakładka, a obok niej plusik. Naciśnij na niego i po sprawie ;p

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Mam problem Bot działał przez pare dni ładnie.Dzisiaj rano mam taki komunikat po wyborze serv. "this version is no longern supported please install the update"<(Mogłem zle przepisać śpieszę się )

Sciągnełem nową wersje i bota 2.52 ale pisze mi wtedy ze nie mam licencji a scracowalem bota tak jak 2.51.

Proszę o pomoc musze wrotka zrobić :)

Opublikowano

Mam problem Bot działał przez pare dni ładnie.Dzisiaj rano mam taki komunikat po wyborze serv. "this version is no longern supported please install the update"<(Mogłem zle przepisać śpieszę się )

Sciągnełem nową wersje i bota 2.52 ale pisze mi wtedy ze nie mam licencji a scracowalem bota tak jak 2.51.

Proszę o pomoc musze wrotka zrobić :)

trzeba czekać na nowego craka

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jak ktoś zrobi... Nie zadawaj głupich pytań <_<

Opublikowano

działa wam ten bot? Mi kazał zaktualizować wersję do 2.52 - zrobiłem, to ale crack przestał działać, miałem licencję tylko na 1 dzień.

Wy też macie taki problem? Jak go rozwiązać?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszytkich mam problem z tym ibotem 2.51 poniewaz zrobiłem wszystko jak sie nalerzy tak jak na filmiku i gdy laduje sie to gdy dochodzi do licencji to przerywa na tym i laduje od nowa tak ciogle i nie moge wejsc pls pomuszcie.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A nie wiesz jaki jest iBOT ktory robi wrota? i latwo sie go krakuje (np. przez etc)

All IBoty robią wrota :)

Nie ma cracka za free, ale jest za 10zł, od K@mela, który gorąco polecam :)

Opublikowano

Już pobralem! i dupa licencja sie skończyła i robi wrota ale 2.7 nie robi... a che jakiegos który robi i sie łatwo krakuje.

Po pierwsze nie pisze się "krakuje" tylko crackuje.

Po drugie , Nie Ma Obecnie Cracków darmowych do najnowszego Ibota , ostatni niby "crack" okazał się keyloggerem.

Po trzecie , istnieją inne boty , nie tylko Ibot , podobno Dark Galaxy Gates robi również wrota.

( nie wiem czy działa , bo nie testowałem i nie mam zamiaru tego zrobić , nie którzy piszą , że nie działa , a inni na odwrót.)

http://www.mpcforum.pl/topic/272743-tutdownloaddark-galaxy-gates/

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

szymon , a ty jesteś kolejnym "geniuszem" co czytać ze zrozumieniem nie potrafi.

Napisałem pogrubioną czcionką " Podobno " a nie na pewno.

Mówiłem , że go nie testowałem więc nie jestem pewien.

Poza tym od paru dni oglądając te forum zauważyłem , że jesteś tutaj chyba największym spamerem ^^

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

Panowie pytanie za 1mln uri co trzeba wpisać w cracku do ibota 2.63 w pliku tekstowym? dajcie wzór

Nie trzeba nic wpisywać, trzeba się zacząć leczyć...

Setki razy było pisane, że crack działający od wersji 2.53 działa tylko z określonymi numerami ID, a znając życie ty albo dostałeś go od kogoś 'życzliwego' albo znalazłeś gdzieś w inetrnecie wersję, która i tak nie będzie działała z twoim numerem ID.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...