Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iboty - Rozmowy

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hogwart - niestety ale po kilku dniach "śmigania" przestał mi się łączyć a efekt w logach jest taki:

Kwestia ustawień to nie jest jak się domyślam bo wcześniej się łączył normalnie, ściągnięcie na nowo WP667f i ustawienie wg instrukcji nic nie pomogło ;/

No widzisz. A mi juz wogole teraz nie chce chodzic, wpisywalem wszystko od nowa ( patchowalem WP667f ) i dupa. Sciagnalem tez od nowa i to samo ;/ :angry: :angry: . A UDOBOT tez nie dziala bo nie chce sie laczyc z domyslnym serwerem. Na udobot.com na forum znalazlem instrukcje jak zrobic zeby dzialal. Zaraz poszukam linku.

@edit

Prosze bardzo: http://www.udobot.com/forum/index.php?topic=2631.0

Ten nie działa, jest teraz uniwersalny do wszystkich wersji IBot'a... (Nowe też! Obecnie na najnowszej latam :P )

To bys sie nim podzielil :D . Tyle nam pomogles, ze i teraz nie wypadalo by byc gorszym :P ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

To bys sie nim podzielil :D . Tyle nam pomogles, ze i teraz nie wypadalo by byc gorszym :P ;]

Click

Zrób to samo co tutaj, tyle, że z tym iBotem który chcesz :P

Opublikowano

Click

Zrób to samo co tutaj, tyle, że z tym iBotem który chcesz :P

Dobra dziex. Zapewne bedzie chodzil ale narazie nie mam czasu na zabawe z nim :P . Powiedz lepiej czy masz jakiegos UDOBOTA ktory DZIALA. Bo mi zalezy na skrzynkach i darmowych energiach, a jak beda energie to i beda wrota a wrotami zajmie sie Ibot :D. Bo chyba Ibotem nie bede skrzynek zbieral no nie? Bo zbiera kodowe a przez to BP walczy z botami dlatego nie chce go puszczac na skrzynki.

@edit

A mozesz mi jeszcze powiedziec ktory wg Ciebie Ibot jest Najlepszy do wrot? ;) Chodzi mi o kwestie nie padania i wgl. xD

@edit2

Zrobilem wszystko jak na tym "Clicku" i wyskakuje mi w bocie cos takiego...

2hi883s.jpg

wpisalem ID wymyslone tak jak widac na screenie a jest to 87654321 ( jest 8 cyfr, jest ) SID jest mojego konta w folderze Custom w Folderze Crack i nastepnie w pliku ID.txt wpisalem w pierwszej linii swoje ID a w drugiej wymyslone.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ID w ibocie musisz podac poprawne.

Autor tamtego tematu z crackiem:

a ) nie mysli co pisze/skopiowal

b ) skopiował żywcem z forum udobota (a w oryginale byl blad)

c ) popelnil blad w tlumaczeniu

d ) sam nie wie jak go scrackować

Skoro ibot wczytuje fałszywe id to po co jeszcze raz mu podawać nieprawidłowe?

Ewentualnie zmień na ID w przedziale 10 mln - 60 mln, bo 80 to chyba za duzo - nie ma takiego konta jeszcze w grze. Pamiętaj również żeby codziennie te ID zmieniać ...

Ja tak robiłem na starym cracku od tvirusa i działało.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

ID w ibocie musisz podac poprawne.

Autor tamtego tematu z crackiem:

a ) nie mysli co pisze/skopiowal

b ) skopiował żywcem z forum udobota (a w oryginale byl blad)

c ) popelnil blad w tlumaczeniu

d ) sam nie wie jak go scrackować

Skoro ibot wczytuje fałszywe id to po co jeszcze raz mu podawać nieprawidłowe?

Ewentualnie zmień na ID w przedziale 10 mln - 60 mln, bo 80 to chyba za duzo - nie ma takiego konta jeszcze w grze. Pamiętaj również żeby codziennie te ID zmieniać ...

Ja tak robiłem na starym cracku od tvirusa i działało.

Nie wiem ale przeczytałem tylko kilka 1 zdań :P

I ja mam w pamięci jak crackować więc zobaczyłem, że ten sam sposób i nie czytałem dalej xD

Opublikowano

Witam ogladając tak sobie tematy widzę co i jak i sądze ze nic z tego ja mam Ibot1.8.5 w linku proszę. http://zapodaj.net/images/2e41b29796e2.bmp obejrzeć .Jak ktos tego bota nie zlicencjonuje to nie mamy co myślec o ltanaiu na bocie i na vrota itp .

na Ibot1.8.5 zbieram skrzynki tylko Ruscy muszą coś wymysleć z tym krakiem czy licencja aby była na zawsze jak w bocie Ibot1.8.5

jak macie jakieś info dajcie znać pozdrawiam

Dr Wojtas :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Witam ogladając tak sobie tematy widzę co i jak i sądze ze nic z tego ja mam Ibot1.8.5 w linku proszę. http://zapodaj.net/images/2e41b29796e2.bmp obejrzeć .Jak ktos tego bota nie zlicencjonuje to nie mamy co myślec o ltanaiu na bocie i na vrota itp .

na Ibot1.8.5 zbieram skrzynki tylko Ruscy muszą coś wymysleć z tym krakiem czy licencja aby była na zawsze jak w bocie Ibot1.8.5

jak macie jakieś info dajcie znać pozdrawiam

Dr Wojtas :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Zbierasz skrzynki ?? yyy... jak ty jeszcze latasz w ogóle ? Nie chcę Cię martwić ale jestem pewny że niedługo bana dostaniesz jak się rozpocznie kolejna tura blokowania kont.

Używaj najnowszego ibota (stare nie działają, oprócz 1.8.5 i 2.7) - do wrót.

Do boxów - udobot.

Żadnych innych.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Maggot666 napisał:

Używaj najnowszego ibota (stare nie działają, oprócz 1.8.5 i 2.7) - do wrót.

Mógłbyś napisać coś więcej o działających ibot'ach? Pewnie wielu (łącznie ze mną) ucieszyłoby się na jakąś podpowiedź na temat sposobu ich odpalenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mógłbyś napisać coś więcej o działających ibot'ach? Pewnie wielu (łącznie ze mną) ucieszyłoby się na jakąś podpowiedź na temat sposobu ich odpalenia.

Pozdrawiam

Krótko.

Starsze wersje ( <v2.44 ) przestały działać (na serwerze to zmienili ...).

Na starszych wersjach można było się logować poprzez ID i SID, a teraz tylko poprzez nick i hasło, co spowodowało że wszystkie cracki można wrzucić do kosza, a kosz opróżnić, gdyż są nieprzydatne.

Cracki działały na zasadzie podmiany ID, ale jak mamy teraz podmienić ID w bocie, skoro jest tylko opcja logowania się poprzez nick i hasło ? .

Dopóki czegoś nowego nie wymyślą (chodzi mi o hackerów) - lub osoby ogarnięte w reverse engine nic nie wykombinują - nie będzie crackowanych botów. Ja już dałem propozycję podmiany IP serwera w bocie (z ip gareny na pl1) ale chyba nie uda się.

Tu masz link do najnowszego ibota która działa tylko przez 24 godziny (starczy na wrotka):

http://www.profibot.net/

Nie polecam zbierać boxów ibotem bo nikt tak naprawdę nie wie czy jest bezpieczny. Ja tylko ze swojego doświadczenia mogę dodać, że 2x za ibota dostałem bana: raz za 2.7, drugi raz za najnowszą wtedy wersje - 2.35 chyba. Ale miałem takiego farta że przy pierwszym banie po 3 dniach moje konto zostało odblokowane (jak i wszystkich), a po drugim wszystkie konta graczy zostały odbanowane (bo były pewne błędy i uczciwi gracze przez nas cierpieli - też dostali banika).

Opublikowano

Krótko.

Starsze wersje ( <v2.44 ) przestały działać (na serwerze to zmienili ...).

Na starszych wersjach można było się logować poprzez ID i SID, a teraz tylko poprzez nick i hasło, co spowodowało że wszystkie cracki można wrzucić do kosza, a kosz opróżnić, gdyż są nieprzydatne.

Cracki działały na zasadzie podmiany ID, ale jak mamy teraz podmienić ID w bocie, skoro jest tylko opcja logowania się poprzez nick i hasło ? .

Dopóki czegoś nowego nie wymyślą (chodzi mi o hackerów) - lub osoby ogarnięte w reverse engine nic nie wykombinują - nie będzie crackowanych botów. Ja już dałem propozycję podmiany IP serwera w bocie (z ip gareny na pl1) ale chyba nie uda się.

Tu masz link do najnowszego ibota która działa tylko przez 24 godziny (starczy na wrotka):

http://www.profibot.net/

Nie polecam zbierać boxów ibotem bo nikt tak naprawdę nie wie czy jest bezpieczny. Ja tylko ze swojego doświadczenia mogę dodać, że 2x za ibota dostałem bana: raz za 2.7, drugi raz za najnowszą wtedy wersje - 2.35 chyba. Ale miałem takiego farta że przy pierwszym banie po 3 dniach moje konto zostało odblokowane (jak i wszystkich), a po drugim wszystkie konta graczy zostały odbanowane (bo były pewne błędy i uczciwi gracze przez nas cierpieli - też dostali banika).

Na rosyjskim forum jest już crack... tylko że w ukrytym dziale.

Opublikowano

Na rosyjskim forum jest już crack... tylko że w ukrytym dziale.

Wiedziałem że coś zrobią :D Wyślij mi tutaj tego linka (do forum) albo na gg.

Opublikowano

Znowu masz mnie zablokowanego na gg :)

Odblokuj 3053912 to pogadamy.

Opublikowano

z kad zabrac ID i SID??

Tu masz poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/189626-botudobot-spol-by-atrox-dziala/

Opublikowano

Ale jak bedziesz mial info co i jak to mam nadzieje, ze sie podzielisz tym Ibotem z Crackiem ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, sciaglem ibot i ten filmik ale niestety tego filmiku nie moge otworzyc . Czy mogli byscie mi napisac jak zrobic tego kraka albo podac link na youtuba z tym filmikiem bo ja juz przeszukalem wszystkie filmiki na tym youtubie wiec prosze was napiszcie m9i w podpunktach jkak go zkrakowac z gory bardzo wam dziekuje :):):):D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

a jeszcze jedna prosba powiedzieli bycie mi czy do ibota 1.8.5 da sie wzucic nowe servy np USA (wschod)2 bo mam tego bota na nieskonczona licencje ;) i chcialym tylko dodac servery

Gość Pan Maciek
Opublikowano

a jeszcze jedna prosba powiedzieli bycie mi czy do ibota 1.8.5 da sie wzucic nowe servy np USA (wschod)2 bo mam tego bota na nieskonczona licencje ;) i chcialym tylko dodac servery

1. Dało by się to zrobić w HEX!

2. Dziwię ci się, że chcesz bana o.O

a) Ten bot zbiera H-Box za które dostaje się bana.

B) Nie robi Galaxy Gate ponieważ już od długiego czasu jest skrypt wyrzucający tą wersję (Kick) i po zalogowaniu musisz kończyć wrota sam...

Opublikowano

a napisal bys jak to wzucic bo ja juz nie wiem jak mam zrobic tego bot 2.34 juz tyle razy porbowalem go skrakowac a tu nic wiec napisz mi prosaze jak go skrakowac a jak nie to prosilbym cie bardzo zebys mi dal instrukcje jak dodac USA wschod 2 do ibota 1.8.5 :).Bardzo cie prosze iu z gory dziekuje

Gość Pan Maciek
Opublikowano

a napisal bys jak to wzucic bo ja juz nie wiem jak mam zrobic tego bot 2.34 juz tyle razy porbowalem go skrakowac a tu nic wiec napisz mi prosaze jak go skrakowac a jak nie to prosilbym cie bardzo zebys mi dal instrukcje jak dodac USA wschod 2 do ibota 1.8.5 :).Bardzo cie prosze iu z gory dziekuje

Mi się nie chce, i to co pisałem minie max. 2 tyg. bocenia gdzie nawet do GG nie wskoczysz i dostaniesz bana... Warto? <_<

Opublikowano

Mi się nie chce, i to co pisałem minie max. 2 tyg. bocenia gdzie nawet do GG nie wskoczysz i dostaniesz bana... Warto? <_<

Dobra... Wyzej w jednym poscie sie chwaliles, ze masz Ibota z crackiem ktory dzialal tak dobrze jak porzednie. Moglbys go tu zapodac. Bo juz u mnie wszystkie wrota na bazie sa a nie chce mi sie robic :D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra... Wyzej w jednym poscie sie chwaliles, ze masz Ibota z crackiem ktory dzialal tak dobrze jak porzednie. Moglbys go tu zapodac. Bo juz u mnie wszystkie wrota na bazie sa a nie chce mi sie robic :D.

Elo na stronie udobota, ktoś udostępnił cracka do 2.51 ściągnę i zobaczę czy działa. Jak coś to Edytne.

http://www.udobot.com/forum/index.php?topic=3574.0

@edit Wszystko działa cudnie;]

Jak ścianiecie cracka i rozpakujecie to wchodzdzie do folderu wp>custom>i do tego cracka w cracku po = piszecie swoje prawdziwe id

odpalacie ibota i logujecie sie z prawdziwimi danymi

@edit2 Pamietajcie zeby wp nie zamykac

Macie link do downloadu http://www.multiupload.com/BPNMGINAHK

18706.png
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Elo na stronie udobota, ktoś udostępnił cracka do 2.51 ściągnę i zobaczę czy działa. Jak coś to Edytne.

http://www.udobot.com/forum/index.php?topic=3574.0

@edit Wszystko działa cudnie;]

Jak ścianiecie cracka i rozpakujecie to wchodzdzie do folderu wp>custom>i do tego cracka w cracku po = piszecie swoje prawdziwe id

odpalacie ibota i logujecie sie z prawdziwimi danymi

THX THX THX ZARAZ LOOKNE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...